Ben çok fazla turşu yiyorum çeşit çeşit kurdum her gün yerim çok ilginç gerçekten yoğurt ayran süt muhakkak tüketirim bunun doğruluğunu kaynağını araştırmak gerek bence. Turşuya faydalı vücuttaki mikropları öldürüyor diyenlerde var.Hamile kalana kadar canım o :) sonra ye istediğin kadar :)
Evet peygamberimizin söylediği şeyler doğru tıbben açıklaması var.Çok kuvvetli bi hadiste yazıyor canım. Yoksa bende her duyduğuma inanmam. Ama peygamberimiz ne dediyse tıp ve bilim insanları geçte olsa kabul ediyorlar. Bu da bi gerçek.
valla bilmiyorum canım ama riske atamam:)Ben çok fazla turşu yiyorum çeşit çeşit kurdum her gün yerim çok ilginç gerçekten yoğurt ayran süt muhakkak tüketirim bunun doğruluğunu kaynağını araştırmak gerek bence. Turşuya faydalı vücuttaki mikropları öldürüyor diyenlerde var.
Sayili gün çabuk geçer:) bebiş gelsinde beklemek önemli değil inşallah gelir canım rabbim nasip etsin en kısa zamandaAynen daha iki gün oldu canım yumuş olalı daha 14 gün var
Hemen olmuşmu olmamış mı öğrenebilsek ne güzel olur:)Aynen canım. Bende yarın aynen onu yapcam kanda baktırcam. Sabırsız davranıyoruz ama bi işe yaramıyor tam tersi kötü etkiliyor. Bu konuya bi çözüm bulsalar herkes kolayca hamile kalabilir bence
Hoşgeldin canim:)Tamam canım burdayım insallah
Aynen canim diğer aylarda hep heyecan olurdu bu ay yok hic zaten belirtide yasamadim bu ay iste bugun kasik agrisi felan basladi oda adet habercisi oluyor genelde senin bat ne zaman benim 31 aralik yada 1 ocakBen de aynı durumdayım canım dur bakalım bekleyip göreceğiz hayırlısı ile kimse umutlu değil pek kendinden inşallah hepimiz müjdeli haberleri alırız.
Aynen teknoloji nasıl o kadar gelişmedi anlam veremiyorum :)Hemen olmuşmu olmamış mı öğrenebilsek ne güzel olur:)
Amin canim ama adet agrisindan degisik tuhaf bi agri giriyor arada bende heralde rahim filmi cekildigi icin diyorum adete yoruyorum bakalim sanki yok gibi Allahtan hayirlisi napalim :)Bence en güzelini yapıyorsun sonunda güzel haberler olsun bu sabrının
Insallah insallah. Valla ben evrene degil Rabbime mesaj yolluyorum genelde nasipte varsa olur :)))Kizlar hep yok yok diosunuZ evrene olunlu mesaj yolluyoruz ben hamile oldugumu dusunuyorum haftaya gorceksiniz
Evrene giden direk ona iletiliyor canim❤❤ Pis gaza geldim valla otobus mola verdi hayatta gece cikmm yemem pismaniye doldurdum midemi eger bebek yoksa kilo olarak donus yapacakInsallah insallah. Valla ben evrene degil Rabbime mesaj yolluyorum genelde nasipte varsa olur :)))
Benim de 1 ocakAynen canim diğer aylarda hep heyecan olurdu bu ay yok hic zaten belirtide yasamadim bu ay iste bugun kasik agrisi felan basladi oda adet habercisi oluyor genelde senin bat ne zaman benim 31 aralik yada 1 ocak
Cok evren falan takilmam ben canim ondan dedimEvrene giden direk ona iletiliyor canim❤❤ Pis gaza geldim valla otobus mola verdi hayatta gece cikmm yemem pismaniye doldurdum midemi eger bebek yoksa kilo olarak donus yapacak
Saol canim gitmemisse diyete baslariz artik heray ayni seruven son 7 gun kaldi bende senin gibi test yapmiycam adetim gunu gunune gelir gelmezse direk kan❤Cok evren falan takilmam ben canim ondan dediminsallah bebise gitmistir lop lop et olsun yarasin
Bende oyle dusunuyorum canim. Benimde 5 gun kaldi adetim sasmazda rahim filmi cekildi ya bu ay ondan yana bisey olurmu bilmem bakalim Allah ne gosterecek. Senin durumun ne sorunun yoktur umarim? Daha once sordummu hatirlamiyorum inan kusura bakmaSaol canim gitmemisse diyete baslariz artik heray ayni seruven son 7 gun kaldi bende senin gibi test yapmiycam adetim gunu gunune gelir gelmezse direk kan❤
Ben birkez doktora gittim yumurtaliklaiima bakti yara varmi rahimde bakti yok dedi baska test olmadi 14 aylik evliyim henuz eger nisana kadar olmazsa gitcez esimle kontrole suanlik sknti yok rahim filminden sonra sansin yuksek oluyormus insallah tutunmustur bebegin sana .Bende oyle dusunuyorum canim. Benimde 5 gun kaldi adetim sasmazda rahim filmi cekildi ya bu ay ondan yana bisey olurmu bilmem bakalim Allah ne gosterecek. Senin durumun ne sorunun yoktur umarim? Daha once sordummu hatirlamiyorum inan kusura bakma
Insallah canim cok sagol. Keske tum tahlilleri yaptirip bekleseydin oyle icin daha rahat olurdu hem bi sorun varsa bosa beklemezdinBen birkez doktora gittim yumurtaliklaiima bakti yara varmi rahimde bakti yok dedi baska test olmadi 14 aylik evliyim henuz eger nisana kadar olmazsa gitcez esimle kontrole suanlik sknti yok rahim filminden sonra sansin yuksek oluyormus insallah tutunmustur bebegin sana .
Canim ben hic boyle sorunları bilmezdm bu sitede farkettim neler neler oluyormus ama ben birseyim yoktur diye dusunuyorum koyde buyuudum 6 sene oldu istanbula geldik doğal beslendim orda herkesin bebegi var zaten 2 ayim eger olmazsa gidicem insallah da olur hastane korkum var benim zor durumda kalmadikca gitmem.Insallah canim cok sagol. Keske tum tahlilleri yaptirip bekleseydin oyle icin daha rahat olurdu hem bi sorun varsa bosa beklemezdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?