Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım nerde oturuyorsun sen benim de doktorum gata çıkışlı aynı doktor mu merak ettim

Tam sonucu yazmıyor canım yaa. 2den küçük diyor sadece. Tam bi değer görsem yükselebilir derim belki. Neyse yaşayıp görcem. Ocak bi gelsin de adet yine gelmezse yaparım test atarım kafamdan :)
2 dir canım o sistem otomatik koyuyor o işareti oraya benimde hep küçüktür 0,01 yazıyor 0,01 den küçüğümü var daha

2 dir canım o sistem otomatik koyuyor o işareti oraya benimde hep küçüktür 0,01 yazıyor 0,01 den küçüğümü var daha
Aaa öyle bişey olabilir mi. Bende 2 ilk defa gördüm. 1.2 oluyordu hep.
Belki de değer 2 ama gebelik var demek için düşük bi değer demek anlamında bilemedim. Her türlü bekliycem adeti yapacak bişey yok. Ama sancı psikolojik değil negatifi gördükten sonra geçmedi. Emin oldum.

Bende bursadayım canım önerebileceğin bir doktor var mi ilgili bilgili
Ben jimer e selim Akgün e gidiyorum canım çok memnunum 10 yıllık doktorum çok tecrübeli bilgili birisi muayene ücreti 100 lira 10 gün içinde gidersen kontrole sayılıyor para almıyor ücretide iyi

Gızlarrrrr beni unuttunuz hemen be ya kimse beni sormuyor agrin sizin varmi ne haldesin ama ayip yani bu arada bence adet belirtileri baya baya basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…