Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilginç doktor gerçekten ben ne zaman gitsem ultrason ile bakıyorlar hep 8 ayda iki kere hormon testi yaptılar. Tahlil isteseydin keşke kanda baktırsaydın
Ultrason sağlıklı bişey değilmişmiş :) bende bi daha ona gitmem. Bi de şikayet etcem. kaale alırlar mı bilmiyorum ama deniycem. Adet günüm olmadığı için hormon tahlili yapmamasını anlıyorum.

Selam kızlar
Bugün beklendiği üzere regl oldum. Daha önce hiç görmediğim kahverengi çamur gibi birşey geldi. Miyom ameliyatı olduğumda böyle olmamıştı. O nedenle biraz şaşırdım. Fakat bu ameliyatta mavi bir sıvı kullanılmıştı idrar ile atılan belki de onun etkisidir. Ya da beklemiş kan olabilir o da bu renk olur. Muhtemelen yarına kadar kırmızıya dönecektir. Bir sonraki bat 25 ocak.. naz2018

güzel bir 5 günün ardından evine dönersin umarım canım.

Beklemiş kan olması muhtemel canım inşallah uzun sürmez. Bak heyecanımıza şimdi ortak olacaksın bu zamana kadar tuzun kuruydu :) :) :)

Kızlar bat 1 ocak ama yolda geliyor gibi benim stes oldum biraz kasıklarıma şancı doldu 1 2 saate olcak gibiyim
Dur bakalım ayaklarının altını sıcak tut da canım inşallah olmasında olursan da rahat geçirirsin ama inşallaaaah olmazsın inşallah

Merhaba benim bat nasipse ocagin 12 canim vende yeni katildim araniza
Hoşgeldin
Umarım güzel haberleri alırsın ocak ayında.
naz2018 test yaptimmm malesf negatifff
umarım gelecek ay çift çizgi olur canım denemeye devam
biraz dağılmış fazla mı damlattın acaba ya da test bozuk olabilir mi? Umarım test bozuktur sonuç yanlıştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…