Ultrason sağlıklı bişey değilmişmiş :) bende bi daha ona gitmem. Bi de şikayet etcem. kaale alırlar mı bilmiyorum ama deniycem. Adet günüm olmadığı için hormon tahlili yapmamasını anlıyorum.Ilginç doktor gerçekten ben ne zaman gitsem ultrason ile bakıyorlar hep 8 ayda iki kere hormon testi yaptılar. Tahlil isteseydin keşke kanda baktırsaydın
Hadi bakalım inşallah sizlerden alırım güzel haber :)iyi bakalım biz de bekliyoruz heyecan ile
Senin sonuç ne oldu açıklandı mı çalışıyorum takip edemedim.Hadi bakalım inşallah sizlerden alırım güzel haber :)
günaydın canımm nasılsın :)
Bizim gene az kaldı senin ki 9u canımmmselam tatlım iyiyim çok şükür
test için beklemedeyim :)
Ultrasonda vakti kist yok dediYok canım içmiycem inşaAllah çok mücadele ettim bırakmak için
<2 yazıyor canım sonuçta. Sanırım negatif.Senin sonuc
Senin sonuç ne oldu açıklandı mı çalışıyorum takip edemedim.
Peki düzensizliğin sebebi neymiş ki afedersin ama kilon var mıUltrasonda vakti kist yok dedi
Yok canım 13 kilo verdim düzensizlik yapacak kadar yok yumurtalık yapın farklı dediPeki düzensizliğin sebebi neymiş ki afedersin ama kilon var mı
güzel bir 5 günün ardından evine dönersin umarım canım.Batı 29 beklerken 1 gun erken oldum yola cuma cıkmayı beklerken sabah kendimi yolda buldum. Agridan delirip nefes almazken yolculuk bitti gideyim de bir cay iceyim derken kendimi bir suru bulasık dolu tezgahta buldumbuldum buldum Bugun bulmak istemedigim herseyi buldum ovilasyon donemi gibi heycanla beklicem evime dönmeyi eve 5 gün kaldı
Beklemiş kan olması muhtemel canım inşallah uzun sürmez. Bak heyecanımıza şimdi ortak olacaksın bu zamana kadar tuzun kuruydu :) :) :)Selam kızlar
Bugün beklendiği üzere regl oldum. Daha önce hiç görmediğim kahverengi çamur gibi birşey geldi. Miyom ameliyatı olduğumda böyle olmamıştı. O nedenle biraz şaşırdım. Fakat bu ameliyatta mavi bir sıvı kullanılmıştı idrar ile atılan belki de onun etkisidir. Ya da beklemiş kan olabilir o da bu renk olur. Muhtemelen yarına kadar kırmızıya dönecektir. Bir sonraki bat 25 ocak..naz2018
Allah allah bu cevap beni hiç tatmin etmedi şuan ne demek yumurtalık yapın farklı yaniYok canım 13 kilo verdim düzensizlik yapacak kadar yok yumurtalık yapın farklı dedi
Dur bakalım ayaklarının altını sıcak tut da canım inşallah olmasında olursan da rahat geçirirsin ama inşallaaaah olmazsın inşallahKızlar bat 1 ocak ama yolda geliyor gibi benim stes oldum biraz kasıklarıma şancı doldu 1 2 saate olcak gibiyim
Hayırlısı olsun canım olmazsın inşaAllahKızlar bat 1 ocak ama yolda geliyor gibi benim stes oldum biraz kasıklarıma şancı doldu 1 2 saate olcak gibiyim
HoşgeldinMerhaba benim bat nasipse ocagin 12 canim vende yeni katildim araniza
umarım gelecek ay çift çizgi olur canım denemeye devamnaz2018 test yaptimmm malesf negatifff
biraz dağılmış fazla mı damlattın acaba ya da test bozuk olabilir mi? Umarım test bozuktur sonuç yanlıştır :)
Inşallah canım ama olcam gibiDur bakalım ayaklarının altını sıcak tut da canım inşallah olmasında olursan da rahat geçirirsin ama inşallaaaah olmazsın inşallah
Umarım güzel haberler alırsın..,Merhaba kızlar bende femara kullandım bu ay 21 'inde çatlama iğnesi oldum bat 7 ocak hakkımızda hayırlısı neyse o olur insallah Rabbim çok bekletmesin
evet yaklaşmaya başladı bat lar.. HunSelam kızlar
Nabersiniz? Bugün kimler hamiş haberi verecek inşallah bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?