Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben jimer e selim Akgün e gidiyorum canım çok memnunum 10 yıllık doktorum çok tecrübeli bilgili birisi muayene ücreti 100 lira 10 gün içinde gidersen kontrole sayılıyor para almıyor ücretide iyi
Uygun muş canım inegöldeyim bende merkeze de gidebilirim kış için akışına bıraktım bakalım benim rahim anomali m var ya perde ya çift rahim ayrımı için laparoskopi olmam gerekiyor perde ise histereskopi yapılacak cift rahim ise birleştirme yapiliyormus o ameliyati yapan sayili insan varmisama ben hamileliği denemek istiyorum hamile kalmama engel değilmiş düşük yada erken doğum riskim olurmuş her doktor farklı bir sey söylüyor mudanya yolunda bir doktor varmis prof gurkan uncu muayenesi 600 700 diyorlar gitmek istiyorum ama para için beni operasyona yönlendirmesinden korkuyorum çok kafam karisik

Kızlar sigarayı bırakalı 1 yıl oldu nasıl canım istiyor anlatamam tam da zamanı sinir oldum

Ayy o soba sıkıntısını 5nyıl çektim bende sinir gelmişti artık eve girer girmez yeri kontrol ediyordum parmağımla yok böyle bir pisleten bişi daha
Aynen heryer is oluyor kapkara ay sinir oluyorum temizle temizle gostermiyoda temizligi. Cok zor gercekten bu sene bulabilirsem ev yakinlarda cikicam. Esim carsidan ayrilmak istemiyo bana kalsa hic umrumda degil yani neresi oldugu

Canım hamile kalsan bile bebeğini riske atmış olursun bence önce tedavi olmalısın ve okadar para vermeye gerek yok bence çok büyük bir sorunun yok ki o ne yaa 600 lira çok fazla gerek yok bence iyi bir özel hastanede görür işini

Güvenebileceğim bir doktor bulsam tüm sorun ortadan kalkacak gibi işte bakalım perdeyse kolay da çift rahimse özel hastanede kar değil canım çok riskli bakalım yaz gele hayır ola

Güvenebileceğim bir doktor bulsam tüm sorun ortadan kalkacak gibi işte bakalım perdeyse kolay da çift rahimse özel hastanede kar değil canım çok riskli bakalım yaz gele hayır ola
Hayırlısı olsun canım jimer de özer kutlu var riskli gebelik uzmanı adam kim gitse hamile kalıyor benim 45 Yaşında arkadaşım rezervi çok azdı rahmi çok sorunluydu 1 yılda tedavi etti şimdi üçüz hamile ama tüp bebek oldu tabii

İstersen aile hekimine göster dedi öyle mi yapsam.
Canim senin kendi doktoruna gitme imkanin varsa mutlaka git belli olmaz bu isler gec dollenme oladabilir bakalim yukselecekmi en dogrusunu gene doktorun soyler ayrica dedigim gibi ptesi tekrar yap adet olmazsan kan tahlili

Ekim sonu bı hormon yaptı sadece sonra da bişey yok altı ay dene gel dedi ve adetim düzensiz
Adet düzensizliği neden oluyor acaba. Kist falan ultrasonda görünüyor benim ultrasonda görünmüştü. Bi ultrason muanesi ol bakalım

Al iste bu ne yahu tam bi hamilelik belirtisi olsada herkes ona gore heveslense demi su tipta bi ilerlemedi bu konuda benim ev sobali mecbur temiz olmak zorunda kaliyorum canim. Carsinin ortasinda oturuyorum ama daha dogalgaz yok
Aynen canımmm ayıran bir belirti olsa da bilsek keşke.
Kızlar sigarayı bırakalı 1 yıl oldu nasıl canım istiyor anlatamam tam da zamanı sinir oldum
İçme canımmmm bak içersen küserim

Yok canım içmiycem inşaAllah çok mücadele ettim bırakmak için

Ilginç doktor gerçekten ben ne zaman gitsem ultrason ile bakıyorlar hep 8 ayda iki kere hormon testi yaptılar. Tahlil isteseydin keşke kanda baktırsaydın

iyi bakalım biz de bekliyoruz heyecan ile

Canim senin kendi doktoruna gitme imkanin varsa mutlaka git belli olmaz bu isler gec dollenme oladabilir bakalim yukselecekmi en dogrusunu gene doktorun soyler ayrica dedigim gibi ptesi tekrar yap adet olmazsan kan tahlili
O kadına gitmem daha. 5-6 gün daha bekliycem. Yine de olmazsam kan veririm. Olursam özele giderim 3ncü gün.

Araştırayım bakalım canım ona gidebilirim öyleyse zaten perde işinde falan tüp bebek uzmanları daha pratikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…