Yok kiz sinirden kendimi temizlige verdim daha yeni bitti. Benim goguslerde de agri basladi hayirli olsun adet geliyor sanirimasıl sen bizi unuttun
Bende onu dicektim ben 2 ay yaptirdim hep 0.108 civarinda negatifi gordum gec dollenme olmasin senin bat ne zamandiYaa internette araştırdım kaç değer çıktığı yazar diyorlar. Birinde daha <2 çıkmış. Biraz bekle tekrar yap bende öyle oldu demiş. Biri kesin değilsin olsan direkt değer yazardı demiş. Biri 5ten küçük olmadığı için direkt değeri yazmaz ama yükselebilir yazmış. Bilemedim. Farklı rivayetler var
Yükselme ihtimali var canım çok okudum burda ama sen kendini kaptırma yinedeYaa internette araştırdım kaç değer çıktığı yazar diyorlar. Birinde daha <2 çıkmış. Biraz bekle tekrar yap bende öyle oldu demiş. Biri kesin değilsin olsan direkt değer yazardı demiş. Biri 5ten küçük olmadığı için direkt değeri yazmaz ama yükselebilir yazmış. Bilemedim. Farklı rivayetler var
Sen yinede yormasaydın kendini çokYok kiz sinirden kendimi temizlige verdim daha yeni bitti. Benim goguslerde de agri basladi hayirli olsun adet geliyor sanirim
Senin durum ne
Özelde bideÖzel mi devlet mi. Devlette ilgili bi doktor bulmak gerçekten çok zor.
benim karnım ağrımaya başladı.Yok kiz sinirden kendimi temizlige verdim daha yeni bitti. Benim goguslerde de agri basladi hayirli olsun adet geliyor sanirim
Senin durum ne
Ekim sonu bı hormon yaptı sadece sonra da bişey yok altı ay dene gel dedi ve adetim düzensizne zaman gittin sen canım doktora
Adet olucam heralde deyip orayi burayi resmen dürttümSen yinede yormasaydın kendini çok
Değiştir canım doktorunu parasıyla rezil ediyorlar insanı hayret bişiEkim sonu bı hormon yaptı sadece sonra da bişey yok altı ay dene gel dedi ve adetim düzensiz
Amin canım inşallah :)Üzülme canım herşeyin hayırlısı. İnşallah diğer aya alırsın mutlu haberini
Yaa tabii MaşaAllahAdet olucam heralde deyip orayi burayi resmen dürttümyok ya bi toz aldim bide supurge actim bide banyo yikadim hic bise yapmamisim demi
Ya olduğum yerde doktor yok merkeze gitmek sıkıntı burada kimseyi de tanımıyorum yeniyim buralardaDeğiştir canım doktorunu parasıyla rezil ediyorlar insanı hayret bişi
Bat 3 gün önceydi ama geç yumurtladım ben.Bende onu dicektim ben 2 ay yaptirdim hep 0.108 civarinda negatifi gordum gec dollenme olmasin senin bat ne zamandi
Yok canım. Şimdi nasıl üzülmediysem yükselmese de adet olsam da üzülmem :)Yükselme ihtimali var canım çok okudum burda ama sen kendini kaptırma yinede
Al iste bu ne yahu tam bi hamilelik belirtisi olsada herkes ona gore heveslense demi su tipta bi ilerlemedi bu konudabenim karnım ağrımaya başladı.
bizim topik de çok temiz maşallah
Saçmalık yaa gerçekten. Paranla rezil olmak bu.Özelde bide
Belli olmaz o isler canim genede doktora bi gitsen mi Allah korusun kimyasal falan cok okuyoruz burda hem takip et mutlaka iki gun sonra adet olmazsan gene yap kan testiniBat 3 gün önceydi ama geç yumurtladım ben.
Ayy o soba sıkıntısını 5nyıl çektim bende sinir gelmişti artık eve girer girmez yeri kontrol ediyordum parmağımla yok böyle bir pisleten bişi dahaAl iste bu ne yahu tam bi hamilelik belirtisi olsada herkes ona gore heveslense demi su tipta bi ilerlemedi bu konudabenim ev sobali mecbur temiz olmak zorunda kaliyorum canim. Carsinin ortasinda oturuyorum ama daha dogalgaz yok
Yaa tabii MaşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?