- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Benim gecenlerde ruyama girdi emziriyodum falan ama ben tabi hemen sabah anlattim esimeCanim bak dusun rahmetli dedemi gordum ruyamda bana dioki bitane bezelye ye hamile kalicaksin sonra ruyamda ablami cagiriorim bi ruya gordum abla gel anlatim diorum ordan bi kadin cikio dioki eger ruyani anlatirsan gerceklesmez dio neyse uyandim kimseye anlatamiorum da ya cikmazda die1ay zor dolandim sonra bizim buzlukta bezelye vardi ise girdim demistimya nese bigun isten geldim gorumcem buzluktan bezelyeyi cikarmis pilav yapmis ben gordum şok oldum.nese hemen ruya aklima geldi bitanecik yedim sevmedigim icin nese beklemeye koyuldum sonra cok sukur o ay hamile kaldim sonrada herkese anlatiodum ruyami
Valla canim buauda test yapiodum cift cizgi cikiodu esime diodum nasil.cikar daha 1hafta var diodum ama ontestte bu yuklesigim gibi bozuk gibiydi gevende kan gordum ben heray adet olmadan adet oldugumu gorurumBenim gecenlerde ruyama girdi emziriyodum falan ama ben tabi hemen sabah anlattim esimebegendim bu bezelye ruyasi guzelmis sanirim sıkıntı bende ruyama bile girmiyor vay anammm :)
Çok hareketiz kalmak da ayak üşümesine sebep oluyor.Benim 11 ay oldu bu ay
Herşeyin bi zamanı vardir canim.bunu ancak Rabbim bilir.
Inşallah canım dediğin gibidir. Ilginç olan sancim yok sadece ayaklarım buz gibi daha tam sökülmedim sanırım yeni başladı sayılır
Inanmazsin sana cips yeme dicektim.cips yumurtlamayı çok bozuyor.sperm üretimini de etkiliyor.onun icin kısırlık yapiyor diyorlar.ben hamile kalmadan önce bıraktin.kesinlikle ağzima sürmedim bunu duyunca.bence sende yeme.Ben çok abur cubur yiyorum yaa. Onları bırakmam lazım dimi. İçecek içmem hazır hiç bişeyi. Ama çikolata cips görünce dayanamıyorum eşim de öyle. Bunların içinde katkı var hep. Belki de bunlar bozuyor hormonları
Canım benimde 1 ocak ayni şekilde banada oluyor ama o kadar siddeti yok yinede rahatsiz ediyo gazda oluştu agri giriyor ıslaklık hissediyorum oldum sanıp lavaboya gidiyorum bakiyorum yokKızlar bat 1 ocak ama yolda geliyor gibi benim stes oldum biraz kasıklarıma şancı doldu 1 2 saate olcak gibiyim
Ben oldum canımCanım benimde 1 ocak ayni şekilde banada oluyor ama o kadar siddeti yok yinede rahatsiz ediyo gazda oluştu agri giriyor ıslaklık hissediyorum oldum sanıp lavaboya gidiyorum bakiyorum yok
Resmini atarsan bakarız canim.burda bi sürü uzman var:)Kizlar ben gebelik testi yaptim iki cizgide gorunuyor ama biri basta biri sonda cok ayrik duruyorlar test mi bozuk yoksa boyle olabiliyor mu?
Teste ilk başladığında c çizgisi ( kontrol çizgisi) koyu, t çizgisi silik oluyor. Öncelikte t çizgisi c den daha koyu ya da en az c kadar koyu oluyor burada pik yapmış kabul ediliyor. Bunu görünce 24-36 saat içinde yumurtlayacağını anlıyorsun. Teste devam ediyorsun. T çizgisi silikleşince yumurtladığını anlıyorsun. Yumurta 24 saat canlı kalabiliyor o nedenle koyu çizgiyi ve silikleştiğini gördüğün günleri değerlendiriyorsun,
Bak o bendede olur adet olmadan ruyamda gorurum hep. Ama hamileligi cok istememe ragmen goremedim 3 gun var bata demekki agrilarim adet agrisi gerci adet oldugumuda gormedim henuzValla canim buauda test yapiodum cift cizgi cikiodu esime diodum nasil.cikar daha 1hafta var diodum ama ontestte bu yuklesigim gibi bozuk gibiydi gevende kan gordum ben heray adet olmadan adet oldugumu gorurum
Ahahaha istemsiz guldum buna bi suru uzman var dogru yani hepimiz yari uzman kadin dogumcu oldukResmini atarsan bakarız canim.burda bi sürü uzman var:)
Sonradan gordum canim hayırlısı olsun inşallah. Bidaki ay alırsın inşallah guzel haberi :)Ben oldum canım
Ay hiç sorma.bi hipokrat yemini etmedigimiz kaldi.Ahahaha istemsiz guldum buna bi suru uzman var dogru yani hepimiz yari uzman kadin dogumcu olduk
Yanlız görülen ruyalarin ortak noktası hepsnin yeşil renkle bir bağlantısının olması ilginç gercektenBende soğan kürü yaptım. Dualar ettim Meryem suresi okudum. Beni akrabalarım yeşil iri elma yerken,
Nane bahçesinde dolaşırken, can eriği toplarken ve beyaz elbise denerken gördüler. Ama hiç bişey olmadı. :) nasip işte. Vakti gelmemiş.
Ben de adet olacağımı rüyamda görürüm sabahında da adet olurumValla canim buauda test yapiodum cift cizgi cikiodu esime diodum nasil.cikar daha 1hafta var diodum ama ontestte bu yuklesigim gibi bozuk gibiydi gevende kan gordum ben heray adet olmadan adet oldugumu gorurum
anaa hadi insallah kuzummmKizlar ben gebelik testi yaptim iki cizgide gorunuyor ama biri basta biri sonda cok ayrik duruyorlar test mi bozuk yoksa boyle olabiliyor mu?
Hala adet olmaman süper o zamanBak o bendede olur adet olmadan ruyamda gorurum hep. Ama hamileligi cok istememe ragmen goremedim 3 gun var bata demekki agrilarim adet agrisi gerci adet oldugumuda gormedim henuz
Utanma canimm amaaann ne utaniyosunKızlar genel muayene için tam olarak ne zaman gitmek uygun olur. Gitmek istiyorum ama biraz utanıyorum da
Canimm suan senin adetine 2 hafta varmış gerçekten ck ilginç bir durumKizlar ben gebelik testi yaptim iki cizgide gorunuyor ama biri basta biri sonda cok ayrik duruyorlar test mi bozuk yoksa boyle olabiliyor mu?
Ne bileyim canim daha alttan hiç muayene olmadim o yuzden :)Utanma canimm amaaann ne utaniyosun
Doktor kendisi bakmıyor bile gerçekten alet bakıyor gibi düşünNe bileyim canim daha alttan hiç muayene olmadim o yuzden :)
Doktor kendisi bakmıyor bile gerçekten alet bakıyor gibi düşün[/QUOT
Tamam canım bu şekilde düşüneceğim peki en uygun zaman ne zaman olur adet zamanimi adetten sonrami bide kamera acitiyomu hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?