Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim gecenlerde ruyama girdi emziriyodum falan ama ben tabi hemen sabah anlattim esime begendim bu bezelye ruyasi guzelmis sanirim sıkıntı bende ruyama bile girmiyor vay anammm :)

Benim gecenlerde ruyama girdi emziriyodum falan ama ben tabi hemen sabah anlattim esime begendim bu bezelye ruyasi guzelmis sanirim sıkıntı bende ruyama bile girmiyor vay anammm :)
Valla canim buauda test yapiodum cift cizgi cikiodu esime diodum nasil.cikar daha 1hafta var diodum ama ontestte bu yuklesigim gibi bozuk gibiydi gevende kan gordum ben heray adet olmadan adet oldugumu gorurum

Çok hareketiz kalmak da ayak üşümesine sebep oluyor.
Inanmazsin sana cips yeme dicektim.cips yumurtlamayı çok bozuyor.sperm üretimini de etkiliyor.onun icin kısırlık yapiyor diyorlar.ben hamile kalmadan önce bıraktin.kesinlikle ağzima sürmedim bunu duyunca.bence sende yeme.

Kızlar bat 1 ocak ama yolda geliyor gibi benim stes oldum biraz kasıklarıma şancı doldu 1 2 saate olcak gibiyim
Canım benimde 1 ocak ayni şekilde banada oluyor ama o kadar siddeti yok yinede rahatsiz ediyo gazda oluştu agri giriyor ıslaklık hissediyorum oldum sanıp lavaboya gidiyorum bakiyorum yok

Peki çatladığını ya da çatlamadığını nasıl anlıyorsunuz?

Valla canim buauda test yapiodum cift cizgi cikiodu esime diodum nasil.cikar daha 1hafta var diodum ama ontestte bu yuklesigim gibi bozuk gibiydi gevende kan gordum ben heray adet olmadan adet oldugumu gorurum
Bak o bendede olur adet olmadan ruyamda gorurum hep. Ama hamileligi cok istememe ragmen goremedim 3 gun var bata demekki agrilarim adet agrisi gerci adet oldugumuda gormedim henuz

Yanlız görülen ruyalarin ortak noktası hepsnin yeşil renkle bir bağlantısının olması ilginç gercekten

Ben de adet olacağımı rüyamda görürüm sabahında da adet olurum
Kizlar ben gebelik testi yaptim iki cizgide gorunuyor ama biri basta biri sonda cok ayrik duruyorlar test mi bozuk yoksa boyle olabiliyor mu?
anaa hadi insallah kuzummm
Bak o bendede olur adet olmadan ruyamda gorurum hep. Ama hamileligi cok istememe ragmen goremedim 3 gun var bata demekki agrilarim adet agrisi gerci adet oldugumuda gormedim henuz
Hala adet olmaman süper o zaman

Acitmiyor ama sadece ilk an bir irkilme oluyor. Tabi kendini rahat tutman lazım ama kendini sıksan bile acımaz yani..
Adet günü bu muayene için uygun olmaz. Ama adetin 3.günü hormon tahlilleri yaptırmak icin gitmen gerekir
A aayynnuurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…