Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugün yapıcam sipariş verdim eşime. İncir vardı zaten zeytinyağı söyledim. Yapcam bugün. Çocuğa bi işe yaramasa bile yapılır bu yaa. Faydalarına bakar mısın :)
Aynen canım öyle ben de çörek otu bal tarçın yaptım bugün de bunu yapayım eşim için incir korkutuyor beni biraz prolaktini yükseltiyor fazla yendiğinde.

Ben bugün yapıcam sipariş verdim eşime. İncir vardı zaten zeytinyağı söyledim. Yapcam bugün. Çocuğa bi işe yaramasa bile yapılır bu yaa. Faydalarına bakar mısın :)
Senin adet ne oldu geldi mi dün rahatsızdım uyumuşum bayağı yazışma vardı takip edemedim.

Aynen canım öyle ben de çörek otu bal tarçın yaptım bugün de bunu yapayım eşim için incir korkutuyor beni biraz prolaktini yükseltiyor fazla yendiğinde.
Prolaktinin normalse sıkıntı olmaz yüksekse sen yeme ama eşin yesin. Bende bugün başladım çörekotu çiğniyorum. İncir kürünü bırakınca boşluğa düşmüş gibi hissettim eşim bişeyler yapıyor ya bende yapmalıyım gibi hissediyorum

prolaktin de sorun yok da bir kaç yerde yükselttiğini duydum neyse fazla yemem ben de . Bal çörek otu tarcın kurunu üstüne bu incir yumurtalar çifter çifter olur artık ikiz falan olur

prolaktin de sorun yok da bir kaç yerde yükselttiğini duydum neyse fazla yemem ben de . Bal çörek otu tarcın kurunu üstüne bu incir yumurtalar çifter çifter olur artık ikiz falan olur
Ayy bak ikiz dedin de dün aktara gittim. Eşim için çakşır kökü suyu almaya. Bi ton ton teyze var her dediği çıkan bu bitkilerden iyi anlayan. Kızım ben sana bi tavsiye vereyim sen de iç bundan yumurta geliştirir hatta içenlerin çoğu ikiz üçüz doğuruyor dedi. Yaaaa dedim kaldım öyle. Bende internette duymuştum bunu okumuştum bi kaç yerde ama teyzenin her dediği çıkınca kesin inanmış oldum. Adet olur olmaz ona başlıycam. hatta öyle heveslendim ki adet olayım da bi an önce bundan kullanayım dedim :) gebeliği falan attım bu ay direkt kafamdan :)

O kadar çok şey kullanıyoruz ki inşallah birlikte yan etki göstermezler :)

Teyzenin dediği neymiş canım merak ettim

Ben de Saraçoğlu 'ndan duymuştum çakşır otunu hatta tv programında söyle anlatıyordu dağda bu otun olduğu bölgede otlanan yiyen keçilerin ikiz üçüz dogurduklarindan bahsediyor dün eşime anlattım biz hayvan mıyız dedi ben de ne fark eder üreme sistemimiz aynı dedim bence incir kalsin şu çakşır otuna başlayalım ben de çıkıp bulabilirsem alayım seninle benim kafa aynı E Efulimm41 her şey umut veriyor bize

Ya şöyle diyeyim yunurtlamadan sonra akıntım kesildi ama ikin üç gündür var bugün baya bı oldu
Adetine daha çok varmış. Nasıl adet sandın ki. Adetine 10 gün olması demek yumurtlaman 4 gün önce oldu demek. Bilemiyorum ki bu kadar erken belirti olabilir mi. Çok erken geldi bana ama hamile olanlar genelde adete kadar hep ıslak oluyorum diyorlar. Devam ederse şüphelenirsin.

İzlemedim o programı bi bakayım bulabilecek miyim. Ben Allah'ın hiç birşeyi gereksiz yaratmadığını inanıyorum. Ki doğrusu da bu. Allah'ın verdiği nimetlerden niye yararlanmayalım dimi :) çakşırı dene canım mutlaka. Ama kadınlar nasıl kullanıyor onu sormaya unuttum teyzeye yaa. Adette başlayıp Yumurtlamaya yakın bırakmak mı lazım. Ya da hep mi kullanmak lazım bilemedim.

Kizlar ben geldim neler yaptiniz gene bensiz bakem niye beni beklemediniz be ya

İviiiiit 2şer 2şer doğurcaz
Benim bebek istedigimden haberi olmadan onume gelen cogu tanidigim ikizin olur insallah diye dua ediyor biliyomusun ailede bi suru ikizi olan var valla ben cok isterim keske olsa. Klomen kullanirken olsada ikiz gelse diyodum simdi bakalim artik nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…