Bizde de çok olmasa da var. Hadi inşallah :)Benim bebek istedigimden haberi olmadan onume gelen cogu tanidigim ikizin olur insallah diye dua ediyor biliyomusun ailede bi suru ikizi olan var valla ben cok isterim keske olsa. Klomen kullanirken olsada ikiz gelse diyodum simdi bakalim artik nasip
Yerleşme ne zaman oluyorAdetine daha çok varmış. Nasıl adet sandın ki. Adetine 10 gün olması demek yumurtlaman 4 gün önce oldu demek. Bilemiyorum ki bu kadar erken belirti olabilir mi. Çok erken geldi bana ama hamile olanlar genelde adete kadar hep ıslak oluyorum diyorlar. Devam ederse şüphelenirsin.
4-5 güne olur.Yerleşme ne zaman oluyor
Ben adet olmadim canim.Ole canimm tabi sen oldunmu adet falan
Onu kullandım canım. Doğru sonuç veriyor. Negatif çıktı adet oldum :)Kızlar bugün eczaneye gittim.al bi diye bi marka vardi.almadim.nasil bi test.güvenemedim aćıkçasi.
Keske alsaymisim o zaman.bana bi tuhaf geldi adı.Onu kullandım canım. Doğru sonuç veriyor. Negatif çıktı adet oldum :)
Inşallah bebiş gelir de gerek kalmazEvet onu bende duymustum ama bakalim adet yerine bebek gelirmibeklemedeyiz gelmezse ne zmaan baslaniyor ve ne kadar kullaniliyor sorarim hepinize artik :)
Yok olmadım canım. Beklemedeyim.Keske alsaymisim o zaman.bana bi tuhaf geldi adı.
Bu arada bu ay adet oldun mu?
Ya yola çıkacam diye ped kullanmıştım sanki hafif kahve gibi akıntı olmuş4-5 güne olur.
Kacinci günün canimYok olmadım canım. Beklemedeyim.
Maşallah aminnnnnKızlar 2018 e cephanemi hazırladım bomba gibi giriyorum çarşıdan geldim şimdi fındık, badem ,çakşır otu suyu , keçi boynuzu aldim corek otu bal karışımı dün yaptım ovulasyon testi sipariş ettim daha ne olsun çifter çifter bebişler olsun Rabbim hayırlısı ile hepimize versin sağlıklı sıhhatli
Keske cevizli sucuk da alsaydin.benle esim 3 kilo cevizli sucuk yedik 10 gün boyunca.adetimin birinci günü başladim yemeye.11.gün yumurtladim ve hamile kaldim.bence cok faydalı.Kızlar 2018 e cephanemi hazırladım bomba gibi giriyorum çarşıdan geldim şimdi fındık, badem ,çakşır otu suyu , keçi boynuzu aldim corek otu bal karışımı dün yaptım ovulasyon testi sipariş ettim daha ne olsun çifter çifter bebişler olsun Rabbim hayırlısı ile hepimize versin sağlıklı sıhhatli
Aman Allah hemen eşimi arıyorum gelirken alsınKeske cevizli sucuk da alsaydin.benle esim 3 kilo cevizli sucuk yedik 10 gün boyunca.adetimin birinci günü başladim yemeye.11.gün yumurtladim ve hamile kaldim.bence cok faydalı.
Ben once ondan aldim yaptim cnm bozuk cikti testKızlar bugün eczaneye gittim.al bi diye bi marka vardi.almadim.nasil bi test.güvenemedim aćıkçasi.
Hemen o ay oldu iste.o ay yumurtalari da gelirtirdi spermleri de.Aman Allah hemen eşimi arıyorum gelirken alsınsenin kaç ay sonra oldu ilk denemeden?
Hayirlisi olsun canim insallah :)Bizde de çok olmasa da var. Hadi inşallah :)
O zaman iyiki almamisim canim.Ben once ondan aldim yaptim cnm bozuk cikti test
Yinede belli olmaz canimbi deneseydinO zaman iyiki almamisim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?