Insallah ezan okunuyor ezan hurmetine Rabbim hepimizin gonlundekini en hayirli sekilde nasip etsin canimmm :)Inşallah bebiş gelir de gerek kalmaz
Şurda saliya ne kaldi:)Yinede belli olmaz canimbi deneseydin
Allah Allah. Yumurtlama gününden emin misin ? Bak heyecanlandım şimdi. Bi daha düşün bakalım. Yumurtlama ne zamandı ?Ya yola çıkacam diye ped kullanmıştım sanki hafif kahve gibi akıntı olmuş
Çörek otu bal hariç hepsini yapıyorum bende. :) ovülasyon testi aldımmı ben de garantilerim Allah'ın izniyle. Yeni yıla bomba gibi giriyoruzKızlar 2018 e cephanemi hazırladım bomba gibi giriyorum çarşıdan geldim şimdi fındık, badem ,çakşır otu suyu , keçi boynuzu aldim corek otu bal karışımı dün yaptım ovulasyon testi sipariş ettim daha ne olsun çifter çifter bebişler olsun Rabbim hayırlısı ile hepimize versin sağlıklı sıhhatli
Bence cevizi etki etmiştir onun. Kalanı tatlı sadece. Bi etkisi olmaz. Kuruyemiş sevmiyor benim ki çekirdek dışında ne yapsam kiKeske cevizli sucuk da alsaydin.benle esim 3 kilo cevizli sucuk yedik 10 gün boyunca.adetimin birinci günü başladim yemeye.11.gün yumurtladim ve hamile kaldim.bence cok faydalı.
Adetim 5 gün geçti ama yumurtlamanın 10ncu günü.Kacinci günün canim
Ben çok anlamıyorum canım. Aynı koyulukta olacak diyorlar hep. 14ncü gün aynı gibi geldi bana.Kızlar mrb benim testlere baksanıza ya bugün 14.günüm ovü günü mü bugün acaba sanki yarım cıkmıs gibi test
E Efulimm41
Eki Görüntüle 2087029
Hakkında hayırlısı olsun canım. Umutlar ocak ayına artık.Kızlarr kırmızı kartı yedim bende bı dahaki bat 29 Ocak artık
Iyi ya iste.bende cevizi hic sevmem.yemezdim yillardir.cevizli sucugun icinde yiyorum.sende ev al.bi yedir bakalim.belki yer.Bence cevizi etki etmiştir onun. Kalanı tatlı sadece. Bi etkisi olmaz. Kuruyemiş sevmiyor benim ki çekirdek dışında ne yapsam ki
Sen geç yumurtlamıştin yanlis hatirlamiyorsam.ins döllenmistir yumuslarin.Adetim 5 gün geçti ama yumurtlamanın 10ncu günü.
Ayın 27 si ve 26 arasiydiAllah Allah. Yumurtlama gününden emin misin ? Bak heyecanlandım şimdi. Bi daha düşün bakalım. Yumurtlama ne zamandı ?
Çok az ama kahverengilikAllah Allah. Yumurtlama gününden emin misin ? Bak heyecanlandım şimdi. Bi daha düşün bakalım. Yumurtlama ne zamandı ?
Tatlının her türlüsünü seviyor sucuk olarak sever bencede. Pestil aldım pek sevmedi ama deniim bi şansımı.Iyi ya iste.bende cevizi hic sevmem.yemezdim yillardir.cevizli sucugun icinde yiyorum.sende ev al.bi yedir bakalim.belki yer.
Sen geç yumurtlamıştin yanlis hatirlamiyorsam.ins döllenmistir yumuslarin.
Olsun normal değil sonuç olarak. Biraz daha bekle bakalım gelecek mi daha.Çok az ama kahverengilik
Ooo yerleşme için çok erken gibi görünüyor.Ayın 27 si ve 26 arasiydi
5.gun bugün amaOoo yerleşme için çok erken gibi görünüyor.
Sen nasil sabaha kadar sabrettin.benim elimde test olsa sabretmem.Kiz olsun nasil sabredion
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?