Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çörek otu bal hariç hepsini yapıyorum bende. :) ovülasyon testi aldımmı ben de garantilerim Allah'ın izniyle. Yeni yıla bomba gibi giriyoruz

Keske cevizli sucuk da alsaydin.benle esim 3 kilo cevizli sucuk yedik 10 gün boyunca.adetimin birinci günü başladim yemeye.11.gün yumurtladim ve hamile kaldim.bence cok faydalı.
Bence cevizi etki etmiştir onun. Kalanı tatlı sadece. Bi etkisi olmaz. Kuruyemiş sevmiyor benim ki çekirdek dışında ne yapsam ki

Bence cevizi etki etmiştir onun. Kalanı tatlı sadece. Bi etkisi olmaz. Kuruyemiş sevmiyor benim ki çekirdek dışında ne yapsam ki
Iyi ya iste.bende cevizi hic sevmem.yemezdim yillardir.cevizli sucugun icinde yiyorum.sende ev al.bi yedir bakalim.belki yer.
Adetim 5 gün geçti ama yumurtlamanın 10ncu günü.
Sen geç yumurtlamıştin yanlis hatirlamiyorsam.ins döllenmistir yumuslarin.

Iyi ya iste.bende cevizi hic sevmem.yemezdim yillardir.cevizli sucugun icinde yiyorum.sende ev al.bi yedir bakalim.belki yer.

Sen geç yumurtlamıştin yanlis hatirlamiyorsam.ins döllenmistir yumuslarin.
Tatlının her türlüsünü seviyor sucuk olarak sever bencede. Pestil aldım pek sevmedi ama deniim bi şansımı.

Evet canım adete 5 gün kala yumurtladım. İnşallah tutmuştur. Tutmadıysa da bomba gibi hazırım bi sonraki aya

Kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetiyle hamile olduğunu anlayan var mı kızlar ?? 1 haftadır çekiyorum göğüs ve yumurtalık ağrısını hamiş olabilir miyim acaba bat 3 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…