Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerde almış ilmini?benim bu zamana kadar 2 rüyam çiktı.o da zaten olduğu gibi çiktı.ev rüyasiydi ikisi de.diğer anlamlara gelen rüyalari da pek takmiyorum.

Hafız kendisi. Hoca aynı zamanda dersler veriyor. Eğitim veriyor. Öğrencileri var. Kuran'da rüya ve burçlarla alakalı ayetler görünce merak salmış gençliğinde. Bunun eğitimini verecek biri aramış. İstanbul'da bi hoca var demişler. Kalkıp gelmiş Rize'den İstanbul'a tek başına ailesini geride bırakarak. Nasıl bir hevesse artık :) sonra eğitim almış. İnternette gördüğünle alakası olmayan şeyler söylüyor. Ve nasılsa doğru çıkıyor. Nereden ve nasıl öğretildi hiç bilmiyorum. Gizemli gizemli takılır hiç anlatmaz nerden bildiğini. Anlamı olmayan psikolojik rüyayı anlatırken susar cevaplamaz mal mal bakarız bişey söylesin diye sonra haaa der teşekkür ederiz :) Anlamı varsa söyler sadece. Kötüyse kimseye anlatma der bize de söylemez. Bi de dualar okur üfler:) değişik biri. Çarşaflı bu arada namazında niyazında. 70e yaklaştı şimdi yaşı da var yani.
Bi de 5 vakit namazında olmayanın rüyasını da yorumlamıyor nedense.

Anladim canim deģisikmis.rüya işi cok zor.etrafimda da yorumlayani da hic görmedim.garip doğrusu.

Hoşbuldum . İnşallah öyle olurr :)) hepimiz için hayırlısı

Anaaaa ne guzel biseymis o oyle nerde bu bayan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…