Olsa bugun çıkmaz mıydı canımmAaaa baya da olmuş. Yarın adet günün o zaman. En fazla 2 güne testte çıkması lazım varsa.
Degisik bisey yok demi yani :) bence en guzeli canimcimParti degil ki bizimki de.elimizde telefon.çekyatta oturuyoruz.tv de kapali.bisey de yemiyoruz.böyle geciyor iste.
Insallah olmazsin aramizdaki ilk hamis sen olursun Allahim bizede umut olur insallahhhhBuraya yaziyorum ben bu gece adet olacam.
Belime çizik attilar sanki.
Hele bi dur ya hele bi dur :) :)Buraya yaziyorum ben bu gece adet olacam.
Aynen oyle canim.dert kaza bela olmasin da raziyim.boyle ćok iyi.Degisik bisey yok demi yani :) bence en guzeli canimcim
Ne yazikki adet oldum simdi.Insallah olmazsin aramizdaki ilk hamis sen olursun Allahim bizede umut olur insallahhhh
Hislerim beni yaniltmaz canim.adet oldum simdi.Hele bi dur ya hele bi dur :) :)
Amin.cümlemize canim.Kızlar hepinize musmutlu ve içi bebek dolu göbüşlü bir yıl diliyorum :)
Insallah ilk U Umudumbitmedi_ sonra sen sonra ben sonra E Efulimm41 diye devam edicez unuttugum varsa affola :)Yılın ilk hamiş i kim olacak çok merak ediyorum :)
Aaaa bende tam simdi yazmistim naza saglik olsun canim benim uzulme insallah onumuzdeki aya olur Allahtan hayirlisi. Benimde agrilarim cok maalesefAynen oyle canim.dert kaza bela olmasin da raziyim.boyle ćok iyi.
Ne yazikki adet oldum simdi.
Hislerim beni yaniltmaz canim.adet oldum simdi.
Amin.cümlemize canim.
Tsk ederim canim.benim hislerim kuvvetlidir.bu ay yok dedim olmadi zaten.adet oldum simdi.hemde nokta atisi yaptim.adet olacam dedim hemen adet oldum.Insallah ilk U Umudumbitmedi_ sonra sen sonra ben sonra E Efulimm41 diye devam edicez unuttugum varsa affola :)
Insallah canim bende olucaksam bi iki gun oncesinden hafiften akinti rengim degisir zaten bakalim ne olacak bekliyoruz :)Tsk ederim canim.benim hislerim kuvvetlidir.bu ay yok dedim olmadi zaten.adet oldum simdi.hemde nokta atisi yaptim.adet olacam dedim hemen adet oldum.
Ins siz hamis olursunuz.
Naz da mi adet oldu.üzulmek yok.ben sevincliyim.neden oldugunu naz bilir.28.gün oldum:)Aaaa bende tam simdi yazmistim naza saglik olsun canim benim uzulme insallah onumuzdeki aya olur Allahtan hayirlisi. Benimde agrilarim cok maalesef
Hayırla sonuçlansin canim.Insallah canim bende olucaksam bi iki gun oncesinden hafiften akinti rengim degisir zaten bakalim ne olacak bekliyoruz :)
Yok yok o yazmis ilk hamis kim olacak diye bende ona ilk sen diye yazmistim onu demek istedim hatlar karisti canim :) insallah hayirlisi olsun canim.Naz da mi adet oldu.üzulmek yok.ben sevincliyim.neden oldugunu naz bilir.28.gün oldum:)
Simdi anladim canim.amin.Yok yok o yazmis ilk hamis kim olacak diye bende ona ilk sen diye yazmistim onu demek istedim hatlar karisti canim :) insallah hayirlisi olsun canim.
E yaptim sonucta cnm 1 sSen nasil sabaha kadar sabrettin.benim elimde test olsa sabretmem.
Aaa oldunmu canimmAynen oyle canim.dert kaza bela olmasin da raziyim.boyle ćok iyi.
Ne yazikki adet oldum simdi.
Hislerim beni yaniltmaz canim.adet oldum simdi.
Amin.cümlemize canim.
O ne demek kiz belime cizik attilarBuraya yaziyorum ben bu gece adet olacam.
Hoş geldin canım yeni gelen arkadaşları toptan ekliyorum seni de ekleyeceğim insallah 28 ocak senin günün olur
Oldum canim.E yaptim sonucta cnm 1 s
Aaa oldunmu canimm
Bende 1 2gune olurum galibaOldum canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?