- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Benim afedersin belim yani pantolon kemerinin oldugu kisma sanki birisi ince bir çizgi cekiyor enine.o an anliyorum ki rahim duvarlarınin dökülmesi icin emir geliyor.hemen gidio bskiyorum.biraz sonra basliyor kanamam.O ne demek kiz belime cizik attilar
İlk defa duydum bole biseyiBenim afedersin belim yani pantolon kemerinin oldugu kisma sanki birisi ince bir çizgi cekiyor enine.o an anliyorum ki rahim duvarlarınin dökülmesi icin emir geliyor.hemen gidio bskiyorum.biraz sonra basliyor kanamam.
Ins olmazsin canim.Bende 1 2gune olurum galiba
Bende kimsede duymadim.ben yıllardır böyle anliuorum adet olacağımi.İlk defa duydum bole biseyi
Anladimm nese saglik olsunn insallah hayirlisiyla bidahaki ay olurBende kimsede duymadim.ben yıllardır böyle anliuorum adet olacağımi.
Hamile oldugum ay belime sizin belinize giren ağridan girdi.dedim ki ben adet olmicam hamileyim.
Her insan kendi vücudunu tanir.benimkini de ben baya dinlerim.dikkat ederim.
Saol canim.Anladimm nese saglik olsunn insallah hayirlisiyla bidahaki ay olur
En azindan duzenin bozulmamasi iyi bende bole bole 1 gun 2gun ertelenio hepSaol canim.
Çok sevindim adet olduğuma.hele de bugün oluşuna.bugün 28.günüm.demekki düzene girdim yine:)
Canim benim düzenim şubat ayinda bozulmustu.28 gune bir oluyordum.sonra 25 e dustü.sonra da iflah olmadi.26 27 31 25 oyle gecti.En azindan duzenin bozulmamasi iyi bende bole bole 1 gun 2gun ertelenio hep
Benimde hep 5gun gecikir stres yaparsamCanim benim düzenim şubat ayinda bozulmustu.28 gune bir oluyordum.sonra 25 e dustü.sonra da iflah olmadi.26 27 31 25 oyle gecti.
Kürtaj oldum.ilk adet 34 gün sonra geldi.bu da 28.gün oldu.
Ins bundan sonra da 28 olur hep.
Sende stres yapmaBenimde hep 5gun gecikir stres yaparsam
Evde yayıla yayıla yatıyorum vallaForumda bende başka kimse yok
Doğruyu söyleyin eşleriniz sizi dışarı götürdü dimi.evde olan bi ben varim
Demesi kolay canim suan stres yapmasak hepimiz hamileydik zatenSende stres yapma
Sen zaten bi yere çikma canim.sen çicegi burnunda hamilesin.dikkat et kendine.Evde yayıla yayıla yatıyorum valla
Valla benimkinin stresle alakası yok.tsh dan dolayi kalamiyorum.Demesi kolay canim suan stres yapmasak hepimiz hamileydik zaten
Canım geç kaldın valla uçan kuşun bile haberi oldu sevinçten söyleyiverdimSen zaten bi yere çikma canim.sen çicegi burnunda hamilesin.dikkat et kendine.
Şaka bi yana.Allah korusun seni de bebisini de.bide sana tavsiye çocuk 3 aylik olana kadar kimseye söyleme.
Valla benimkinin stresle alakası yok.tsh dan dolayi kalamiyorum.
Sende eger adet olursan bi doktora görün.ne var ne yok baktir.
Ben sali günü hem kadin doğuma hem dahiliyeye gidecem.
Uzun zamandır gitmedim.laboratuvarı özledim.herseyime baksınlar:)
Ben yeni gittim cok şükür bi sorun yok cok fazla taktigim icin boleSen zaten bi yere çikma canim.sen çicegi burnunda hamilesin.dikkat et kendine.
Şaka bi yana.Allah korusun seni de bebisini de.bide sana tavsiye çocuk 3 aylik olana kadar kimseye söyleme.
Valla benimkinin stresle alakası yok.tsh dan dolayi kalamiyorum.
Sende eger adet olursan bi doktora görün.ne var ne yok baktir.
Ben sali günü hem kadin doğuma hem dahiliyeye gidecem.
Uzun zamandır gitmedim.laboratuvarı özledim.herseyime baksınlar:)
Allah caninı almasin senin.hele bi dur.ne bu acele.nazar duaları oku sürekli.Canım geç kaldın valla uçan kuşun bile haberi oldu sevinçten söyleyiverdim
Anladim canim.sen de takma.sanki ilk cocugun:)Ben yeni gittim cok şükür bi sorun yok cok fazla taktigim icin bole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?