Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiiiin canimm

Koşun koşun
Ya ben adet olmadim daha.
En son adet oldum dediğimde wc de peçeteye pembe bi leke gelmisti.bende dedim erkenden farkettim.ilk gelisi böyle diye düşündüm.
Sonra pet koydum.
Simdi baktim pette bisey yok.
Wc de iyice peçeteyi bastirarak sildim.hiçbisey yok.peçete tertemiz.
Kız ben adet olmadim mi simdi?
Bu nasil bisey.

Allah caninı almasin senin.hele bi dur.ne bu acele.nazar duaları oku sürekli.
Deli kız:)
Okuyorum canım da işte ben sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım 1 ay önce kendi doktoruma aynı gün regl olunca almadım sonucu. Çarşamba günü işte kadın doktor vardı ondan rica ettim sağolsun verdi tahlil kağıdını ertesi gün gittim kendi doktoruma bana eski çıktıyı verdi gebelik yok dedi çok üzüldüm çıktım 10 adım atmadan doktor peşimden koştu durun tugba hanım test tarihi yanlış dedi ben 2. Şoku yaşadım. Girdim odaya tekrar baktı ve dedi ki gebesin tebrik ederim oturdum hüngür hüngür ağladım :) herkes bana baktı noluyoruz diye düşün artık ne kadar heyecanlıyım Rabbim sizlerde yasatsin bu duyguyu ❤

Olsun canimm sonucta ilk gibi oluo her evladin ayri heycani var
Valla benim daha cücüğüm yok.nasıl hisey biomiyorum.ama bebekleri çok seviuorum.
Komsunun bebegini seviyordum hergün.bugün bana trip atti.onu da sevmem artık.
Ne yapacam ben.yüreğime taş mi basim.
Sen o heyecanları özlemissin.ins yine olur.bu kez ikiz olsun

Rabbim sana bağışlasin canim.
Biz yaşadik bu duyguyu.sevincten gözlerimden yaşlar geldi.ama sevincim kısa sürdü...

Rabbim hayirlisi neyse onu versin herkese herseyin bi.zamani oluo iste Rabbiminde bi bildigi var biz nekadarda cabalasakta streste yapsak degismez

Rabbim hayirlisi neyse onu versin herkese herseyin bi.zamani oluo iste Rabbiminde bi bildigi var biz nekadarda cabalasakta streste yapsak degismez
Evet canim.artık üzülmüyorum.Rabbime isyan ederim diye korkuyorum.cünkü üzüntüyle isyan arasinda çok ince bi çizgi var.Rabbim verdi Rabbim aldı.yine verir ins.
Benim ki istemez öyle yapış yapış ne gerek var biryere gitmiyorum der sıkılıyor sıcak basar ona öyle çok dibinde oturtmaz kimseyi değişik biraz
Benimki yaninda oturmami istiyor.ama ittiriyor bazen sokulunca.ama ben yine durmuyorum
Yaramaz bi cocuk gibiyim.
Ne yapim evde çocuk yok.onun yanaklarini sıkıyorum.ara sira vuruyorum.çok hosuma gidiyor uğraşmak.

Amin

Hayırlı geceler kizlar. 2018 yılında inşallah bize bebisler nasip olur. Benim bat bugün ve ağrılarım artti muhtemelen sabah yada gun icinde olacağım ağrılarım onu gösteriyor ve her adetten once kalcamdan bacagimi kasma olur ve ustune zor basarim şuan o durum başladı bu demek oluyor ki gelmesi cok yakın bu ayda kismet degilmis

Hic bozma morelini.gelecek ay ins olur.
Zaten bizim de gelecek aya kaldi.grup olarak toptan 1 ay sonraya kaydik:)
Yalnız değilsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…