Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallahhh canım umarım hsni psikolojik desem ne olduğunu bile bilmiyordum araştırınca gebelik belirtisi yazıyor batı 8 ocak
Her gebelik belirtisi yazana genede inanma burda cok heveslenip husrana ugrayan cok arkadasimiz oldu mesela ben insallah hayirlisiyla vardir bebis sendede bendede canim bende sabirla bekliyorum bakalim :)

Ben 23 eşim 28 canım o daha durgun ben daha haraketli bazende tam tersi asljnda biz çok uyumluyuz ben çok memnunun ikimiz de aynı olsaydık çekilmezdi hayat heralde
Esin yapı olarak ağır bence.eslerden biri zaten daha hareketli olmali.erkeğin ağır olup bayanin daha hareketli olmasi en güzeli.zevkleriniz ve düsünceleriniz de uyuyorsa tadindan yinmez
1 yıllık evliyiz canım cevap vermeyi unutmusum :) sizin ne kadar oldu
Bizde 4 e girdik agustosta.sen daha yeni evli sayilirsin.esine iyi şekil ver.sana hep bağlı olsun.birbirinize hiç küsmeyin.ayrı yatmayin.burda iş sana düsüyor.hep neşeli ve sevecen ol.bizim eslerimiz ağır.bizim biseyler yapmamiź gerekiyor.

Ayy çok güzel. Tebrik ederim. Rabbim sağ Salim Kucağına almayı nasip etsin inşallah

Normalden farklı şeyler yaşıyorsan hayırlı haberler gelir inşallah canım :)

Aynen oyle büyük is hanımlara düşüyor insallah hakkıyla sürdürürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…