- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Her gebelik belirtisi yazana genede inanma burda cok heveslenip husrana ugrayan cok arkadasimiz oldu mesela benİnşallahhh canım umarım hsni psikolojik desem ne olduğunu bile bilmiyordum araştırınca gebelik belirtisi yazıyor batı 8 ocak
Esin yapı olarak ağır bence.eslerden biri zaten daha hareketli olmali.erkeğin ağır olup bayanin daha hareketli olmasi en güzeli.zevkleriniz ve düsünceleriniz de uyuyorsa tadindan yinmezBen 23 eşim 28 canım o daha durgun ben daha haraketli bazende tam tersi asljnda biz çok uyumluyuz ben çok memnunun ikimiz de aynı olsaydık çekilmezdi hayat heralde
Bizde 4 e girdik agustosta.sen daha yeni evli sayilirsin.esine iyi şekil ver.sana hep bağlı olsun.birbirinize hiç küsmeyin.ayrı yatmayin.burda iş sana düsüyor.hep neşeli ve sevecen ol.bizim eslerimiz ağır.bizim biseyler yapmamiź gerekiyor.1 yıllık evliyiz canım cevap vermeyi unutmusum :) sizin ne kadar oldu
Olmadim canim.bugün 29.gün.U Umudumbitmedi_ naptın oldun mu adet inşallah olmamışsındır
İnşallah yerleşme kanamasıdırOlmadim canim.bugün 29.gün.
Dün oldum sandım.lavoboda peçeteye pembe bi kan gibi bisey geldi.hemen kostum pet taktim.ama pet tertemiz.ne gelen var ne giden.
İnşallah hamişsindir yaaaOlmadim canim.bugün 29.gün.
Dün oldum sandım.lavoboda peçeteye pembe bi kan gibi bisey geldi.hemen kostum pet taktim.ama pet tertemiz.ne gelen var ne giden.
Aaaa bak ben demistim sana sirayla yazdim hamis olacaklari insallah yerlesmedir insallahhhh canim ❤Olmadim canim.bugün 29.gün.
Değilİnşallah yerleşme kanamasıdır
Ins hamileyimdir canim.ama yerlesme deil.Aaaa bak ben demistim sana sirayla yazdim hamis olacaklari insallah yerlesmedir insallahhhh canim ❤
Ins canim.çok saol.ins sende hamiş olursun.İnşallah hamişsindir yaaa
Ayy çok güzel. Tebrik ederim. Rabbim sağ Salim Kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım benim yumurtlama tarihim 18 aralık adetime 3 gün kala çok silik çizgi cıktı gölge gibi belirtilere gelince 10 gün önceden başladı ara sıra kasık ağrısı batması göğüste ağrı ve iğne gibi batmalar hafif mide bulantıları 3 gün kala adete adet olacakmışım gibi karin ağrısı oldu birde yeni yeni kökü hassasiyeti başladı sevdiğim bazı yiyecekler bana kötü kokmaya basladi rabbim sizlere de versin
Neden öyle oldu acaba sürekli olur mu sonrasında kanamaDeğil
Dün gece aklima geldi.
Afedersin esimle çalişma oldu.ondan sonra geldi.
Amin canım allah razı olsun rabbim sizlere de versin insallahAyy çok güzel. Tebrik ederim. Rabbim sağ Salim Kucağına almayı nasip etsin inşallah
Normalden farklı şeyler yaşıyorsan hayırlı haberler gelir inşallah canım :)Bata geri sayım ... inşallah adet olam , olmicak gibi hissediyorum gelmesin bat zaten şu anlık adet belirtim de yok . Adet olucam zaman şiddetli ağrı olur kasıgımda ve iki üç gün öncesinde başlar ... şu an sadece belim ve sırtım ağrıyor. .sizde durum nedir
İnşallah canım yaNormalden farklı şeyler yaşıyorsan hayırlı haberler gelir inşallah canım :)
Daha oncede olmustuNeden öyle oldu acaba sürekli olur mu sonrasında kanama
Hım olabilir genede Dikkat et kendine canımDaha oncede olmustu
Bide ben 2 ay önce kürtaj oldum.rahimde yara kanadi bence.
Ben dikkat ediyom da...Hım olabilir genede Dikkat et kendine canım
Aynen oyle büyük is hanımlara düşüyor insallah hakkıyla sürdürürüzEsin yapı olarak ağır bence.eslerden biri zaten daha hareketli olmali.erkeğin ağır olup bayanin daha hareketli olmasi en güzeli.zevkleriniz ve düsünceleriniz de uyuyorsa tadindan yinmez
Bizde 4 e girdik agustosta.sen daha yeni evli sayilirsin.esine iyi şekil ver.sana hep bağlı olsun.birbirinize hiç küsmeyin.ayrı yatmayin.burda iş sana düsüyor.hep neşeli ve sevecen ol.bizim eslerimiz ağır.bizim biseyler yapmamiź gerekiyor.
Ins canim.saygınızı sevginizi hep koruyun.kavga bile etseniz kendinize hakim olun.Aynen oyle büyük is hanımlara düşüyor insallah hakkıyla sürdürürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?