Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime daha var ama bende heyecanla bekliyorum ve sizi takip ediyorum . Umutlanmadan bekleyebilsek keşke.yumurtlama günümden beri hafif kasık ağrısı yaşıyorum bende Allah hepimizin gönlüne göre versin...

Aahahaha ne guzel iste:) gonlune gore olur insallah canim. Beklemek cok zor ya bende iyice gerildim varya oldummu olucammi diye kafayi yedim bugun iyice

Merhaba hosgeldin canim
Amin seninde gonlune gore olur insallah :)

Aahahaha ne guzel iste:) gonlune gore olur insallah canim. Beklemek cok zor ya bende iyice gerildim varya oldummu olucammi diye kafayi yedim bugun iyice
Güzel de ben en sonunda kafayı yemezsem iyi olacak.
Yahu ne zor bu isler.
Sabır dicem ama ben bile sabredemiyorum.nasil olcak bu iş.
Sen bekleyemezsen patlat bi test.iyi dayandin simdiye kadar.

AA canım keşke gitseydin düşükten sonra ultrasonla bakmaları çok önemli, çünkü içerde parça kalıp o ara ara kanama yapabiliyor. İstersen çok bekleme bi git dersin ara ara kanamam deva ediyor diye
tamam canım gidicem ama düşük yaptığımda bebeğim sol taraftaydı düştüğünde sol ağrdı adette oldum bitti sonra sağ kasığım ağrımaya başladı bebekle alakası yoktur diye düşünüyorum öyle olsa yine sol tarafım ağrımazmıydı

Ben bi şey görmüyorum ama bilemem fotoğrafa çıkmamış da olabilir, gebelik testi mi bu
2 yıldır ilk defa bişi görür gibiyim gece 3.5 ta yaptım bunu 2 dakka bekledim sabah bakarım dedim yattım sabah ta unutup çıktım ama negatif olduğundan emindim eve geldim bi bakayım dedim sanki bişi var çok derinde çok silik

Canım aslında bu ara kanamalar yumurtalıklarla değil rahmin içiyle alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…