Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten sancıya katlanmayın diyor doktorlar. O sancı ağrı kesicinin verdiği zarardan çok daha fazla zarar veriyormuş. Rahmi yıpratıyormuş. Ağrı kesici alın daha iyi diyorlar. Zorlamanın alemi yok :)

Oyle yaptim canım eşim gec dinlen biraz yat biraz dinlenince gelirsin dedi bende oyle yaptım iste ama misafirde bilmezki bide uzaktan geldi kayınpederim
Bir agri kesici al hafite olsa hic degilse biraz faydasi olur. Benimkini kesiyor agri kesici ya kanamayi yani

Adetinde oluyor muydu önceden.
Batma olmuyordu bide bu ay sagda arada boyle pit pit bise atip durdu. Normalde adetlerim cok sancili olur benim felaket ama o yuzden simdide agrilardan heveslenemiyorum canim. Zaten olursa yarina gelir bakalim

Batma olmuyordu bide bu ay sagda arada boyle pit pit bise atip durdu. Normalde adetlerim cok sancili olur benim felaket ama o yuzden simdide agrilardan heveslenemiyorum canim. Zaten olursa yarina gelir bakalim
Anladım canım. Benim durum aynı gibi. Yarını bekliyorum.

Saol canim.nasıl anlasıldi pko olduğun.benim hormon değerlerimi yazardam anlayabilirmisin?
Hormon degerlerinden anlasilmiyor bebegim bak simdi ben sana anlatayim. Pko her pko olandada ayni degil aslinda. Benim adetlerim cok duzenlidir sasmaz kiminin adeti cok duzensizdir kiminde kilo asiri yapar falan bende bunlar yok. Bende ki durum biz bebek istiyoruz ya Allah dedik doktora gittik. Butun testlerim cok iyi esiminde oyle masallah. 2 ay kendimiz denedik baktik yok bende dayanamadim doktora gittim olmuyo niye diye. Doktor bana klomen yani yumurta gelistirici hap verdi neyse kullandim ilk ay baktik cok kucuk kayda deger bile degil yani pko bende yumurta gelisimi duzenli olmuyor seklinde ortaya cikti. Bi kac ay hapla denedik yumurta olustu ve catlatma ignesi yapildi ama nasip degilmis. En sonda bildigin gibi bu ay rahim filmi cekildim canim.

Ben test bile almadim sap gibi bekliyorum heralde olmazsamda oyle oturup beklicem teste alerjim var
Valla sırtıma da bir ağrı saplandı bu kez bu kadar belirtiden sonra olmazsa ben oluruna bırakıcan belirti falan aramicam birde test için beklicem bir kaç gün ya adet gelmezse sonra hayal kırıklığı büyük oluyor

Anladim.canim.peki hormon tahlili yaptirdin mi?yaptirdiysan degerlerin nasildı?

Bencede akisina birak belirtiye gelince bende kac gundur sirt agrisi bel agrisi sol kasigim fena. Sag kasigimda arada pit pit atan biseler gogus hassasiyeti yani bunlara bakarsan zaten hamileyim dersin ama belli olmuyor iste bazen vucudumuz bizle oynayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…