- 27 Temmuz 2017
- 664
- 538
- 33
Teşekkürler canım umarım hepimiz için istediği haberi alacağı bir yıl olacak. İlk haber alacak kişilerden birisi de sen olacaksın galiba, umarım kan testinde de güzel bir sonuç gelir.Rabbim şifa versin hayırlısı ile tez zamanda kavuş bebeğine inşaAllah canım
Azönce yaptım ama gene çıkmadı yaa pufffff niye adet olmuyorum o zamnnnnn[/QUOTE]Umarım olamazsın da :) testte çıkar artık en son ne zaman yaptın test ?
Stresten geciktiği oluyor mu? Bir de geç döllenme falan olma ihtimali var mı? Ne kadar geçti yumurtlamanın üstünden.[/QUOTE]Azönce yaptım ama gene çıkmadı yaa pufffff niye adet olmuyorum o zamnnnnn
Canım hiç mi çıkmadı renkleri ters çevir telefonda fener i aç tut falan yğklesene bi bakalım[/QUOTE]Azönce yaptım ama gene çıkmadı yaa pufffff niye adet olmuyorum o zamnnnnn
Yap madem canım ama çıkmazsa üzülme daha var çünkü gününeÇatlı cam ya bı belirti de yok ama garip bı Umut var
Acele ediyorsun ben senden umutluyum bazisinda testte cikmiyor az sabir az sabir benimde cok agrim var ama hala umudumda var. Her hamilelik bir olacak degilki bebem belki onceki gibi erken gostermicek kendini buAzönce yaptım ama gene çıkmadı yaa pufffff niye adet olmuyorum o zamnnnnn
Eline sağlık canım H hayalim mucize için daha faydalı oldu böylesiH hayalim mucize canım ben Glow diye İngilizce bir programı takip ediyorum. Yumurtlama takibi de yapılıyor aynı zamanda gebe kalmak isteyen insanlar paylaşım da bulunuyor. Senin durumunda olanlar resimlerin negatiflerini çıkarıp çizgiyi görmeye çalışıyorlar. Ben de üşenmedim senin için denedim ama umarım yanılıyorumdur.naz2018
Stresten geciktiği oluyor mu? Bir de geç döllenme falan olma ihtimali var mı? Ne kadar geçti yumurtlamanın üstünden.[/QUOTE]Azönce yaptım ama gene çıkmadı yaa pufffff niye adet olmuyorum o zamnnnnn
Insallah en.kisa zamanda olur 2.ay daha birsey degil canim.anca.toparlarsin kendini ben.ilk dusukten sonra iki yil bekledim olmadi insallah seNinki hemen olurinşallah daha fazla bekletmez bizi bebişler
Canim sicak su torbasi koyuyorum ben az karnima az ayagimin altina en iyi o geliyor. Onu koyup yat biraz yarim saate rahatlatiyo bayaKızlarrr acil ağrılı adet geçiren ler agrilarini nasil hafifletiyor lutfen önerilerinizi yazın ne iyi gelir rahatlatır her ay bıktım bu agridan 22 yaşındayim 11 yaşında adet oldum ta o zaman lardan bu yana ağrılı oluyor ben ilk 3 gun iptall
Bilmiyorum ki canım geç döllenme dedikleri şey nasıloluyor acabaAcele ediyorsun ben senden umutluyum bazisinda testte cikmiyor az sabir az sabir benimde cok agrim var ama hala umudumda var. Her hamilelik bir olacak degilki bebem belki onceki gibi erken gostermicek kendini bu
Ben cok agrili geciyorum hastanelik oluyorum onun icin adet olmadan 1 gun once agri kesici aliyorum sonraki gunde aliyorum sicak su torbasi kurtarici ayakları hep sicak tutmak lazim citcitli badi giyiyorum altima usutmemek icin uzerimi ortup sicak su torbasıni aliyorum elimle agriyan bölgeye masaj yapiorm hafif agriyi dağıtması icin bacaklarimida karnima dogru cekiyorum birde corba tamamdir. Tuzu azaltman lazim ve adet doneminde hafif yemekler yemen lazim. Gecmis olsun canim.Kızlarrr acil ağrılı adet geçiren ler agrilarini nasil hafifletiyor lutfen önerilerinizi yazın ne iyi gelir rahatlatır her ay bıktım bu agridan 22 yaşındayim 11 yaşında adet oldum ta o zaman lardan bu yana ağrılı oluyor ben ilk 3 gun iptall
Aymen canim normalde onu yapiyorum ama suan kayınpederim var o geldi dun o varkende yapamiyorum zor duruyorm belli etmemeye çalışıyorum ama saatte gecmiyo ki gidip yatalimCanim sicak su torbasi koyuyorum ben az karnima az ayagimin altina en iyi o geliyor. Onu koyup yat biraz yarim saate rahatlatiyo baya
Sağol canim. Senin de baya fenaymis ya normalde yatinca geciyor su torbası koyuyorum ama kayinpederim geldi gezmeye malum o oluncada yatamıyorum surekli hareket halindeyimBen cok agrili geciyorum hastanelik oluyorum onun icin adet olmadan 1 gun once agri kesici aliyorum sonraki gunde aliyorum sicak su torbasi kurtarici ayakları hep sicak tutmak lazim citcitli badi giyiyorum altima usutmemek icin uzerimi ortup sicak su torbasıni aliyorum elimle agriyan bölgeye masaj yapiorm hafif agriyi dağıtması icin bacaklarimida karnima dogru cekiyorum birde corba tamamdir. Tuzu azaltman lazim ve adet doneminde hafif yemekler yemen lazim. Gecmis olsun canim.
Agri kesici al canim majezik yada apranaks rahatlatir ben cok fena oluyorum esim ise bile gidemiyor bana bakmaktan ama cekiyoruz mecbur.Sağol canim. Senin de baya fenaymis ya normalde yatinca geciyor su torbası koyuyorum ama kayinpederim geldi gezmeye malum o oluncada yatamıyorum surekli hareket halindeyim
Bende arveles kullanıyorum canim o iyi gekiyor ama bu o 3 gun boyunca yeterli kalmiyo pek bende bisey yapamiyorum iste oyle olunca hep yatiyorum kalkamiyorum benimde eşim sagolsun Allah razi olsun yemek felan yapiyo idare ediyor zor oluyor ya cokAgri kesici al canim majezik yada apranaks rahatlatir ben cok fena oluyorum esim ise bile gidemiyor bana bakmaktan ama cekiyoruz mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?