- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Evet canim hepsi yapildi ben pek anlamam ama ilk gittigim doktordan simdiki doktoruma kadar hepsi bakti ve cok iyi dedi bulursam cekip atayim sana resmini istersenAnladim.canim.peki hormon tahlili yaptirdin mi?yaptirdiysan degerlerin nasildı?
Topluca delirdik bebe sevdasına deseneBencede akisina birak belirtiye gelince bende kac gundur sirt agrisi bel agrisi sol kasigim fena. Sag kasigimda arada pit pit atan biseler gogus hassasiyeti yani bunlara bakarsan zaten hamileyim dersin ama belli olmuyor iste bazen vucudumuz bizle oynayabiliyor
Ayniymisiz canim bende bazi aylar hagif geciyor nadiren mide bulantisi ishal hersey oluyor baslamadanda agri basliyor Allah yardimcimiz olsun.Ben de eskiden öyleydim. Öğrenciyken o güne sınavım varsa direk kalırdım. Adetten önce 2 gün ve ağrılı geçen 2 gün toplam 4 gün ağrım olsa da olmasa da sabah akşam apranaks içtim bir süre. Kadın doğumcu önermişti işe yaramazsa doğum kontrol hapı deneyebiliriz demişti ama bu yöntem bende işe yaradı. Öyle ki ilacı yanlış gün mü içiyorum diyordum o kadar rahat geçmeye başladı. Sonra ilaç tekrar kesildi şu an katlanamayacak kadar ağrırsa ilaç alıyorum ama genelde hiç ilaç içmeden hafif ağrı ile geçiyor.
Çok iyi olur canim.e nabizdan gir.orda bütün tahlillerin var.Evet canim hepsi yapildi ben pek anlamam ama ilk gittigim doktordan simdiki doktoruma kadar hepsi bakti ve cok iyi dedi bulursam cekip atayim sana resmini istersen
Aynen esimde diyor dun bu konuda kafayi yedik Allah yardimcimiz olsun diyeTopluca delirdik bebe sevdasına desene
Elimde var sonuclarim atarim simdi resmini cekip sanaÇok iyi olur canim.e nabizdan gir.orda bütün tahlillerin var.
Tamam canim.bekliyorummElimde var sonuclarim atarim simdi resmini cekip sana
Yok canim atmiyor ya dosya boyutu nedeniyle diyor kirptim resmi falan ama olmadi. Senin tahlillerde sorun mu varkiÇok iyi olur canim.e nabizdan gir.orda bütün tahlillerin var.
Yaziyim canim bi dkkaO zaman yazıyla yaz canim.
Lh
Fsh
E2
Testoteron
Tsh
Lh 7,8O zaman yazıyla yaz canim.
Lh
Fsh
E2
Testoteron
Tsh
Lh fsh dan yüksek.onun icin pko oluyormuş.Lh 7,8
Fsh 7.26
E2 dedigin su sekilde yaziyor sanirim bu E2lll 37.55
Tsh 2.01
Testoteron diye bisey yazmiyor kisasi varmi yazilisinin
Canim benim her gosterdigim doktor iyi dedi tahlillerime. Simdi ki doktorum cok iyi isinde ve cok guzel anlatan bi insan bana pko dediginde ben sordum nasil yani adetim duzensiz degil dedim iste yumurta icin ugrasiyoruz ya bundan dolayi ayrica eger adet duzenliyse bu sadece bizim ultrasonda gordugumuz bi durum olarak degerlendiriyoruz dedi. Bide bakalim inofolicte pko tedavisi icin zaten cok onemli adette olsa iceceksin ama 2.ay hamile olarak bekliyorum ben seni dedi. Doktorum cok olumlu bakalim ne olacak.Lh fsh dan yüksek.onun icin pko oluyormuş.
Östrojen de biraz düsük.yumurtalari gelistiriyormus.
Canim ben yarin hormon tahliline gidecem.en son martta yaptirmiştim.degerlerim iyiydi.
Sonra baska bi doktor bana çok hafif pko var dedi.vajinal ultrasonla.
Simdi yarin gidecem ya.tiroit icin.ins hormonlarim bozulmamistir.bide onlarla uğrasmak beni yıpratir.zaten tsh sorunum var.
Aynı benimki gibi ama benim bata 9 gün varken böye çıktı anlamadım şimdi hamilelik mi oluyorKızlar gebelik testi yaptım dermişim
Şaka şaka.
Ama ovu testi yaptım kızlar.
Belkii hatırlıyorsunuzdur kaç gün önce bilmiyorum ama ovu testi yapmıştım kalbim kadar temiz çıkmıştı. Hatta okadar boş çıkmasına şaşırmıştım bile
Neyse işte bugun tekrar yaptım ve böyle çıktı.
Acaba hamile miyim kızlar gebelik testleri ve hatta o en kaliteli dediğimiz predictor early bile hiç bişe çıkarmadı.
Bu ovu testi koyulaşmış acaba tekrar mı yumuş oldu ya da hamile miyim
Çok dağınık yazdım kusura bakmayın heyecandan
Hadi ins hamile kalırsin canim.Canim benim her gosterdigim doktor iyi dedi tahlillerime. Simdi ki doktorum cok iyi isinde ve cok guzel anlatan bi insan bana pko dediginde ben sordum nasil yani adetim duzensiz degil dedim iste yumurta icin ugrasiyoruz ya bundan dolayi ayrica eger adet duzenliyse bu sadece bizim ultrasonda gordugumuz bi durum olarak degerlendiriyoruz dedi. Bide bakalim inofolicte pko tedavisi icin zaten cok onemli adette olsa iceceksin ama 2.ay hamile olarak bekliyorum ben seni dedi. Doktorum cok olumlu bakalim ne olacak.
Bende 2 doktora gittim ilk gittigime sadece tahlilleri yaptirdim muayene oldum hic bi sorun yok folik asite basla korunmayi birak dedi ( sanki salagizHadi ins hamile kalırsin canim.
Demek ki her dr farkli diyor.ben 3 dr gorundüm.2 si bisey demedi.biri pko sun dedi.
Anlamadim gitti.
Hamile de kaldim.tuhaf doğrusu.
Yarin gidim hele yine.çok korkuyorum.
Bide hic korkma rahat ol gulum dunyanin sonu degilki bakma biz boyle kendimizi geriyoruz kendimize yapiyoruz olan bize oluyor. Stres en onemli sorun dedi bana doktorum kafana kesinlikle takma dedi. Insallah degerlerindede sorun cikmicak bak gorursun yarin :)Hadi ins hamile kalırsin canim.
Demek ki her dr farkli diyor.ben 3 dr gorundüm.2 si bisey demedi.biri pko sun dedi.
Anlamadim gitti.
Hamile de kaldim.tuhaf doğrusu.
Yarin gidim hele yine.çok korkuyorum.
Aynen öyle canım. Bi de benim her ay 29 gün olan adet döngüm 37 gün oldu bu ay. Ömrümden ömür gitti geçmek bilmedi :)Ay bu beklemek ne zormus sinir geldi valla zmaanda gecmiyor halbuki yumurtalama donemi su gibi akiyor o adete yakin bi hafta duruyor resmen
Ay benimkide aynı oldu.iki doktor pek ilgilenmedi.1.si klomen verdi hemen.ama ben uyaniklik ettim içmedim .Bende 2 doktora gittim ilk gittigime sadece tahlilleri yaptirdim muayene oldum hic bi sorun yok folik asite basla korunmayi birak dedi ( sanki salagiz) neyse 2.si erkekti belki o daha anlayisli flaan olur dedik oda klomeni dayadi 3 ayimi yedi oda demedi pko flaan diye simdiki doktorumu buldum arkadas araciligiyla Allah bin kere razi olsun ondan oda suan hamile :) neyse ilk defa bu dedi pko diye yumurta gelismemesi meger ondanmis digerleri hic dememisti dedim bende bu doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?