Agrisi fena ama cok sukur adet oluyoruz bebekten sonra belki rahatlaariz usutmemeye calis dikkat et cok gecmis olsun tekrar.Bende arveles kullanıyorum canim o iyi gekiyor ama bu o 3 gun boyunca yeterli kalmiyo pek bende bisey yapamiyorum iste oyle olunca hep yatiyorum kalkamiyorum benimde eşim sagolsun Allah razi olsun yemek felan yapiyo idare ediyor zor oluyor ya cok
Agrisi fena ama cok sukur adet oluyoruz bebekten sonra belki rahatlaariz usutmemeye calis dikkat et cok gecmis olsun tekrar.
Bende canım henüz çözümü bulamadım direk acile koşuyorum diğer günler de ilaçla idare ediyorumKızlarrr acil ağrılı adet geçiren ler agrilarini nasil hafifletiyor lutfen önerilerinizi yazın ne iyi gelir rahatlatır her ay bıktım bu agridan 22 yaşındayim 11 yaşında adet oldum ta o zaman lardan bu yana ağrılı oluyor ben ilk 3 gun iptall
Az iceri gecip koy sende bi 15 dkka lavaboya gitme hakkini kullan. Misafirde tam zamanini bulur yani gelecekAymen canim normalde onu yapiyorum ama suan kayınpederim var o geldi dun o varkende yapamiyorum zor duruyorm belli etmemeye çalışıyorum ama saatte gecmiyo ki gidip yatalim
Ben olsam cikip gitmistm hemen acile kuzum iyi duruyosun sabahi bekleyemezdim :) hayirlisi olsn hakkinda gayt net gorunuyor cizgi..bir sey yaptinmi bu ay kur fln yksa tedavi mi goruyordun[/QUOTE]Tabiki ederim Rabbim isteyen herkese tattirsin bir buçuk senedir bekliyodum Bebeğimi umudunuzu kaybetmeyin
Canım adet ağrısında ayak bileklerine hafifçe yapılan 15 dakikalık masaj rahatlatıyor diye okumuştum bir yerde dene istersenKızlarrr acil ağrılı adet geçiren ler agrilarini nasil hafifletiyor lutfen önerilerinizi yazın ne iyi gelir rahatlatır her ay bıktım bu agridan 22 yaşındayim 11 yaşında adet oldum ta o zaman lardan bu yana ağrılı oluyor ben ilk 3 gun iptall
Az iceri gecip koy sende bi 15 dkka lavaboya gitme hakkini kullan. Misafirde tam zamanini bulur yani gelecek
Canım bu testin en ucunda bi pembe çizgi var ama t nin altına denk geAz önce foto yüklenmemiş kızlar
Mesajlarınıza cevap yazacağım
Teşekkür ederim canım sağol çok faydalı oldu en azından adetimi beklerim :)H hayalim mucize canım ben Glow diye İngilizce bir programı takip ediyorum. Yumurtlama takibi de yapılıyor aynı zamanda gebe kalmak isteyen insanlar paylaşım da bulunuyor. Senin durumunda olanlar resimlerin negatiflerini çıkarıp çizgiyi görmeye çalışıyorlar. Ben de üşenmedim senin için denedim ama umarım yanılıyorumdur.naz2018
Aa degiskmis deneyeyim bakalm bi canim tesekkur ederimCanım adet ağrısında ayak bileklerine hafifçe yapılan 15 dakikalık masaj rahatlatıyor diye okumuştum bir yerde dene istersen
Kızlar benim durumum iyice karışıklaştı ya sanırım artık doktora gitmem şart oldubilenler bilir 1 aydan fazla oldu düşük yaptım. 3 hafta önce adet oldum 4.5 gün sürdü bitti 2 gün sonra yine kanamam oldu nerdeyse 1 aydır adet oluyorum az az geliyo sabah gelip akşam kesiliyor bitti sanıp duş almaktan bıktım artık :) nezaman düzene grer adetim bilenler yardımcı olsun bebek istiyoruz bu durumda nasıl olcak yumurtlama günüm bile belli değil
Ben de eskiden öyleydim. Öğrenciyken o güne sınavım varsa direk kalırdım. Adetten önce 2 gün ve ağrılı geçen 2 gün toplam 4 gün ağrım olsa da olmasa da sabah akşam apranaks içtim bir süre. Kadın doğumcu önermişti işe yaramazsa doğum kontrol hapı deneyebiliriz demişti ama bu yöntem bende işe yaradı. Öyle ki ilacı yanlış gün mü içiyorum diyordum o kadar rahat geçmeye başladı. Sonra ilaç tekrar kesildi şu an katlanamayacak kadar ağrırsa ilaç alıyorum ama genelde hiç ilaç içmeden hafif ağrı ile geçiyor.Agri kesici al canim majezik yada apranaks rahatlatir ben cok fena oluyorum esim ise bile gidemiyor bana bakmaktan ama cekiyoruz mecbur.
Benimde altı gün kaldı sadece çok sık idrara çıkıyorum var gaz varkızlar selam
6 gün kaldı
kasıklarda batmalar var bakalım sonu hayır olur inşallah
normalde adetim kısa sürer rahat geçer hiç belirti de yaşamam ondan umutluyum
bu kasıklarıma sancı sokan bebeğim olamı ki
Benimde altı gün kaldı sadece çok sık idrara çıkıyorum var gaz var
Umarım öyledir güzel haberler alırsın bir hafta içinde.kızlar selam
6 gün kaldı
kasıklarda batmalar var bakalım sonu hayır olur inşallah
normalde adetim kısa sürer rahat geçer hiç belirti de yaşamam ondan umutluyum
bu kasıklarıma sancı sokan bebeğim olamı ki
Bende çok olmazdı ya rahatsız ediyor artık ikisi birden olunca üşüttüm mu acaba diyorum kasik larimda cook hafif arada geliyorcanım gaz bende de var ama bende hep olduğundan belirti olarak adletmedim
kasıklarımda batma hissi var ama
Umarım öyledir güzel haberler alırsın bir hafta içinde.
Bende çok olmazdı ya rahatsız ediyor artık ikisi birden olunca üşüttüm mu acaba diyorum kasik larimda cook hafif arada geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?