Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razi olsun canim.biliyormusun bende senden ümitliyim.ins bu ay olacak.

Benimkide toz seklinde olan canim sabah aksam ac karnina adette olsan birakmicaksin dedi doktorum bana. Ama genede doktoruna danisip basla gulum
Aynen zaten yumurtlama takibininyine doktora gidip yapicam esim test yerine doktora gidip baktir dio solim.bakim bana baska vermiati o folic asiti ama degistircem

Aynen zaten yumurtlama takibininyine doktora gidip yapicam esim test yerine doktora gidip baktir dio solim.bakim bana baska vermiati o folic asiti ama degistircem
Bu zaten folik asit degil iceriginde var ama farkli pko tedavisi icin canim. Folik asit kadarda ucuz degil

B

Benimde icimden sanki sen kalacaksin gibi gelio canim nebilim.ole.dogdu
Ayy inşallah canım yaa. Bi de sırf belirti değil diğer türlü de çok farklı şeyler oldu. Mesela eşimin uzun zamandır görüşmediği bi arkadaşı aradı babamı olacaksın dedi? Sonra her ay sakin olan eşim bebiş mi var doğru söyle kız falan diyor heyecan yapıyor :) herkes beni rüyasında çocuklu gördü. Hem de kız çocuk. 6 aydır evliyiz eşimin büyük annesi aradı hiç aramayan kadın kızım dikkat et kendine dedi. Niye nene dedim öyle işte ağır iş yapma dedi. Tövbe estağfurullah dedim :) bu ay olmasa bile yakınlarda bişey olacak gibi herkesin içine bişeyler doğuyor :)

Bilmem ki.aslinda bende ikiz istiyorum.biri benim kucağimda digeri esimin kucagında:)aksam esime de diyordum.kucağımızda oynatiriz diye.
Ayy inşallah içinden geçen şey karnında can bulur canım. İyi niyetli birisin belli ki rabbim hayalini yaşatsın sana inşallah

İnsallah hayirlisiyla olur canimm bizim.icinde dua edersinRabbim nasip eder insallah saglicaklada kucagina alirsin kiz cocuklari cok gzuel.oluo her istedigini alip giydiriosun bide hep annenin dedikleri laflari aliolar

Banada annem aylardir surekli diyor ruyamda goruyorum cocukla ugrasiyorum hep diye onunda hep cikar ruyasi en son abiminkine cikti simdi yine surekli goruyorum diyo. Bi hamile arkadasim var gecen ayda o gormus beni karnin ayni simdi benimki gibiydi dedi. Insana umut oluyor ne guzel degilmi :)

İnsallah hayirlisiyla olur canimm bizim.icinde dua edersinRabbim nasip eder insallah saglicaklada kucagina alirsin kiz cocuklari cok gzuel.oluo her istedigini alip giydiriosun bide hep annenin dedikleri laflari aliolar
Ayy evet öyle kız çocuklarına da oldum olası çok heves etmişimdir. Hayırlısı olsun bakalım :)

Aynen canım. İnşallah çıkar rüyaları :)

İnsallah canimm.cikar annenin ruyasi buraya esinize nasil.supriz yapip solediginizi yazarsiniz pat die demeyin hee

Hayırlısıyla canım inşallah. Siz böyle söyledikçe umutlanıyorum inşallah olur
Sen bu gruba ilk geldiğinde ben sana yazmiştim.senden umutluyim diye.ins gercek olur.
Biliyormusun ben başka bi grupta yaziyordum.iki kız vardi.biri icime doğuyordu.sen hamilesin bence yazdim.digeri de sordu.ona da degilsin sende hormon problemi var galiba yazdim.kız ertesi gün forumda baktim rezillik yapti.niye bana hamilesin demiyorsun da ona diyorsun diye.ama benim tahminim tuttu.diger kiz hamile simdi.onda da hormon problemleri cikti.doktor klomen glifor bi sürü sey vermis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…