- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Allah razi olsun canim.biliyormusun bende senden ümitliyim.ins bu ay olacak.Umutlanmıycam canım merak etme. :) çünkü ben dua ederken rabbim hayırlı değilse verme ben beklerim zamanını diyorum. Olmazsa üzülmek pes etmek yok. Ama kendimi üzmeme adına umutlanmıycam da. Hayal kırıklığı olmasın sonra. Ama bende farkındayım hiç bi ay olmayan şeyler oluyor. Ama senin dediğini okuyunca heyecanlanmadım değil :) hayırlısı olsun. Ben hissediyorum en yakın zamanda sendende güzel haberler alıcaz inşallah.
Aynen zaten yumurtlama takibininyine doktora gidip yapicam esim test yerine doktora gidip baktir dio solim.bakim bana baska vermiati o folic asiti ama degistircemBenimkide toz seklinde olan canim sabah aksam ac karnina adette olsan birakmicaksin dedi doktorum bana. Ama genede doktoruna danisip basla gulum
Senin de olur ins csnim.Allah bağışlasin yigenini.Insallah ya abimin oldu dun 3.o amerikada maalesef goremedigimiz icin surekli goruntulu ariyor ay bi tatli masallah o kadar guzelki icim gitti varya dunden beri gordukce agliyorum
Bilmem ki.aslinda bende ikiz istiyorum.biri benim kucağimda digeri esimin kucagında:)aksam esime de diyordum.kucağımızda oynatiriz diye.Çoğul söyledin kız. Allah mı söyletti ne :)
Bu zaten folik asit degil iceriginde var ama farkli pko tedavisi icin canim. Folik asit kadarda ucuz degilAynen zaten yumurtlama takibininyine doktora gidip yapicam esim test yerine doktora gidip baktir dio solim.bakim bana baska vermiati o folic asiti ama degistircem
Ayy inşallah canım yaa. Bi de sırf belirti değil diğer türlü de çok farklı şeyler oldu. Mesela eşimin uzun zamandır görüşmediği bi arkadaşı aradı babamı olacaksın dedi? Sonra her ay sakin olan eşim bebiş mi var doğru söyle kız falan diyor heyecan yapıyor :) herkes beni rüyasında çocuklu gördü. Hem de kız çocuk. 6 aydır evliyiz eşimin büyük annesi aradı hiç aramayan kadın kızım dikkat et kendine dedi. Niye nene dedim öyle işte ağır iş yapma dedi. Tövbe estağfurullah dedim :) bu ay olmasa bile yakınlarda bişey olacak gibi herkesin içine bişeyler doğuyor :)B
Benimde icimden sanki sen kalacaksin gibi gelio canim nebilim.ole.dogdu
Amin canim sagolasin darisi hepimizeSenin de olur ins csnim.Allah bağışlasin yigenini.
Nkadar cnm banada yazmisti bitane 15tl almistimBu zaten folik asit degil iceriginde var ama farkli pko tedavisi icin canim. Folik asit kadarda ucuz degil
Ayy inşallah içinden geçen şey karnında can bulur canım. İyi niyetli birisin belli ki rabbim hayalini yaşatsın sana inşallahBilmem ki.aslinda bende ikiz istiyorum.biri benim kucağimda digeri esimin kucagında:)aksam esime de diyordum.kucağımızda oynatiriz diye.
Bu 38 lira canim sabah aksam ictigindede cok dayanmiyor icinde 20 tane varNkadar cnm banada yazmisti bitane 15tl almistim
Hayırlısıyla canım inşallah. Siz böyle söyledikçe umutlanıyorum inşallah olurAllah razi olsun canim.biliyormusun bende senden ümitliyim.ins bu ay olacak.
İnsallah hayirlisiyla olur canimm bizim.icinde dua edersinRabbim nasip eder insallah saglicaklada kucagina alirsin kiz cocuklari cok gzuel.oluo her istedigini alip giydiriosun bide hep annenin dedikleri laflari aliolarAyy inşallah canım yaa. Bi de sırf belirti değil diğer türlü de çok farklı şeyler oldu. Mesela eşimin uzun zamandır görüşmediği bi arkadaşı aradı babamı olacaksın dedi? Sonra her ay sakin olan eşim bebiş mi var doğru söyle kız falan diyor heyecan yapıyor :) herkes beni rüyasında çocuklu gördü. Hem de kız çocuk. 6 aydır evliyiz eşimin büyük annesi aradı hiç aramayan kadın kızım dikkat et kendine dedi. Niye nene dedim öyle işte ağır iş yapma dedi. Tövbe estağfurullah dedim :) bu ay olmasa bile yakınlarda bişey olacak gibi herkesin içine bişeyler doğuyor :)
Banada annem aylardir surekli diyor ruyamda goruyorum cocukla ugrasiyorum hep diye onunda hep cikar ruyasi en son abiminkine cikti simdi yine surekli goruyorum diyo. Bi hamile arkadasim var gecen ayda o gormus beni karnin ayni simdi benimki gibiydi dedi. Insana umut oluyor ne guzel degilmi :)Ayy inşallah canım yaa. Bi de sırf belirti değil diğer türlü de çok farklı şeyler oldu. Mesela eşimin uzun zamandır görüşmediği bi arkadaşı aradı babamı olacaksın dedi? Sonra her ay sakin olan eşim bebiş mi var doğru söyle kız falan diyor heyecan yapıyor :) herkes beni rüyasında çocuklu gördü. Hem de kız çocuk. 6 aydır evliyiz eşimin büyük annesi aradı hiç aramayan kadın kızım dikkat et kendine dedi. Niye nene dedim öyle işte ağır iş yapma dedi. Tövbe estağfurullah dedim :) bu ay olmasa bile yakınlarda bişey olacak gibi herkesin içine bişeyler doğuyor :)
Aman olsun canim napalim sirf yumurta takibi icnde 80tl veriorum habire git gel git gel doktorda kontrol.tam bitio yine istio yine muayne parasi verBu 38 lira canim sabah aksam ictigindede cok dayanmiyor icinde 20 tane var
Ayy evet öyle kız çocuklarına da oldum olası çok heves etmişimdir. Hayırlısı olsun bakalım :)İnsallah hayirlisiyla olur canimm bizim.icinde dua edersinRabbim nasip eder insallah saglicaklada kucagina alirsin kiz cocuklari cok gzuel.oluo her istedigini alip giydiriosun bide hep annenin dedikleri laflari aliolar
Saol canim.cümlemize ins.Rabbimden önce sağlık sonra da cümlemize hayırli evlat diliyorum.Ayy inşallah içinden geçen şey karnında can bulur canım. İyi niyetli birisin belli ki rabbim hayalini yaşatsın sana inşallah
Aynen canım. İnşallah çıkar rüyaları :)Banada annem aylardir surekli diyor ruyamda goruyorum cocukla ugrasiyorum hep diye onunda hep cikar ruyasi en son abiminkine cikti simdi yine surekli goruyorum diyo. Bi hamile arkadasim var gecen ayda o gormus beni karnin ayni simdi benimki gibiydi dedi. Insana umut oluyor ne guzel degilmi :)
İnsallah canimm.cikar annenin ruyasi buraya esinize nasil.supriz yapip solediginizi yazarsiniz pat die demeyin heeBanada annem aylardir surekli diyor ruyamda goruyorum cocukla ugrasiyorum hep diye onunda hep cikar ruyasi en son abiminkine cikti simdi yine surekli goruyorum diyo. Bi hamile arkadasim var gecen ayda o gormus beni karnin ayni simdi benimki gibiydi dedi. Insana umut oluyor ne guzel degilmi :)
Ole canim tabi onemli olan saglikli olmasi tabiiAyy evet öyle kız çocuklarına da oldum olası çok heves etmişimdir. Hayırlısı olsun bakalım :)
Sen bu gruba ilk geldiğinde ben sana yazmiştim.senden umutluyim diye.ins gercek olur.Hayırlısıyla canım inşallah. Siz böyle söyledikçe umutlanıyorum inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?