Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi niyetlisin demekki canım. Dediklerin çıkıyor. İnşallah benim için düşündüğün de çıkar hayırlısıyla

Kiz bizede sole bakim.biz nezamana kaliriz senle biz ayni gidioruz,

Ben bu ay bi rüya gördüm.rüyamda irili ufakli bi sürü balık tuttum.sonra da onları yemeden başkalarina dağıttim.dedim ki ben bu ay hamile kalmicam.tahminim de tuttu.

Kız banada bir şey söyle o zaman söz rezillik yapmam

O an bi his geliyor canim.ama emin oluyorsun.hamileligimi de hissettim.ben hamileyim.üstelik bu erkek diye esime dedim.
Ins seninle ilgili tahminim de tutar canim.
Bende hissediyorum canım. Ama nedense kabullenmek de istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye. Bi de sana bişey sormak istiyorum. Şiddetli baş ağrısı olmuş muydu ilk hamileliğini öğrenmeden. Benim başım çok ağrımaz ama ağrıdığında da kolay geçmez. Bi yarım saat önce falan gözümden yaş getirecek kadar şiddetli baş ağrısı girdi başımın sol tarafına ama 1-2 dk sürdü geçti. Ne oldu anlam veremedim. Bi de sessiz ortamdayım gürültü de yok. Var mıydı sende böyle bişey. Ya da böyle bi belirti olabilir mi.

Ben bu ay bi rüya gördüm.rüyamda irili ufakli bi sürü balık tuttum.sonra da onları yemeden başkalarina dağıttim.dedim ki ben bu ay hamile kalmicam.tahminim de tuttu.
Dua ettin birilerine onlar mı tutacak acaba. Ya da birilerine faydan dokunacak falan olabilir.

Baş ağrisi oluyordu canim.hemde hergün.

Ya inşallah bebişin gelir bende hissediyorum inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…