İyi niyetlisin demekki canım. Dediklerin çıkıyor. İnşallah benim için düşündüğün de çıkar hayırlısıylaSen bu gruba ilk geldiğinde ben sana yazmiştim.senden umutluyim diye.ins gercek olur.
Biliyormusun ben başka bi grupta yaziyordum.iki kız vardi.biri icime doğuyordu.sen hamilesin bence yazdim.digeri de sordu.ona da degilsin sende hormon problemi var galiba yazdim.kız ertesi gün forumda baktim rezillik yapti.niye bana hamilesin demiyorsun da ona diyorsun diye.ama benim tahminim tuttu.diger kiz hamile simdi.onda da hormon problemleri cikti.doktor klomen glifor bi sürü sey vermis.
Kiz bizede sole bakim.biz nezamana kaliriz senle biz ayni gidioruz,Sen bu gruba ilk geldiğinde ben sana yazmiştim.senden umutluyim diye.ins gercek olur.
Biliyormusun ben başka bi grupta yaziyordum.iki kız vardi.biri icime doğuyordu.sen hamilesin bence yazdim.digeri de sordu.ona da degilsin sende hormon problemi var galiba yazdim.kız ertesi gün forumda baktim rezillik yapti.niye bana hamilesin demiyorsun da ona diyorsun diye.ama benim tahminim tuttu.diger kiz hamile simdi.onda da hormon problemleri cikti.doktor klomen glifor bi sürü sey vermis.
O an bi his geliyor canim.ama emin oluyorsun.hamileligimi de hissettim.ben hamileyim.üstelik bu erkek diye esime dedim.İyi niyetlisin demekki canım. Dediklerin çıkıyor. İnşallah benim için düşündüğün de çıkar hayırlısıyla
Hissim gelince söylicem canim.ama sanki bize biraz var gibi.bu ocak ayı olmaz gibime geliyor.Kiz bizede sole bakim.biz nezamana kaliriz senle biz ayni gidioruz,
Benim zaten olmaz.da kocam yok yanimda:))Hissim gelince söylicem canim.ama sanki bize biraz var gibi.bu ocak ayı olmaz gibime geliyor.
Benim herif de duruyor duruyor yumurtlama günü nöbete gidiyor:)Benim zaten olmaz.da kocam yok yanimda:))
Kız banada bir şey söyle o zaman söz rezillik yapmamSen bu gruba ilk geldiğinde ben sana yazmiştim.senden umutluyim diye.ins gercek olur.
Tövbeler olsun daha kimseye demem:)Kız banada bir şey söyle o zaman söz rezillik yapmam
Kaçincı günün canim.Kızlar bugün sümüksü beyaz ve hafif uzayan akıntı farkettim , yumurtlamış mı oluyorum acaba
Bende hissediyorum canım. Ama nedense kabullenmek de istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye. Bi de sana bişey sormak istiyorum. Şiddetli baş ağrısı olmuş muydu ilk hamileliğini öğrenmeden. Benim başım çok ağrımaz ama ağrıdığında da kolay geçmez. Bi yarım saat önce falan gözümden yaş getirecek kadar şiddetli baş ağrısı girdi başımın sol tarafına ama 1-2 dk sürdü geçti. Ne oldu anlam veremedim. Bi de sessiz ortamdayım gürültü de yok. Var mıydı sende böyle bişey. Ya da böyle bi belirti olabilir mi.O an bi his geliyor canim.ama emin oluyorsun.hamileligimi de hissettim.ben hamileyim.üstelik bu erkek diye esime dedim.
Ins seninle ilgili tahminim de tutar canim.
Tövbeler olsun daha kimseye demem:)
Dua ettin birilerine onlar mı tutacak acaba. Ya da birilerine faydan dokunacak falan olabilir.Ben bu ay bi rüya gördüm.rüyamda irili ufakli bi sürü balık tuttum.sonra da onları yemeden başkalarina dağıttim.dedim ki ben bu ay hamile kalmicam.tahminim de tuttu.
Baş ağrisi oluyordu canim.hemde hergün.Bende hissediyorum canım. Ama nedense kabullenmek de istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye. Bi de sana bişey sormak istiyorum. Şiddetli baş ağrısı olmuş muydu ilk hamileliğini öğrenmeden. Benim başım çok ağrımaz ama ağrıdığında da kolay geçmez. Bi yarım saat önce falan gözümden yaş getirecek kadar şiddetli baş ağrısı girdi başımın sol tarafına ama 1-2 dk sürdü geçti. Ne oldu anlam veremedim. Bi de sessiz ortamdayım gürültü de yok. Var mıydı sende böyle bişey. Ya da böyle bi belirti olabilir mi.
Ya inşallah bebişin gelir bende hissediyorum inşallah hamilesindirBende hissediyorum canım. Ama nedense kabullenmek de istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye. Bi de sana bişey sormak istiyorum. Şiddetli baş ağrısı olmuş muydu ilk hamileliğini öğrenmeden. Benim başım çok ağrımaz ama ağrıdığında da kolay geçmez. Bi yarım saat önce falan gözümden yaş getirecek kadar şiddetli baş ağrısı girdi başımın sol tarafına ama 1-2 dk sürdü geçti. Ne oldu anlam veremedim. Bi de sessiz ortamdayım gürültü de yok. Var mıydı sende böyle bişey. Ya da böyle bi belirti olabilir mi.
Ben herkese sabaha kadar dua ederim canim.hep sabahlarim.simdi kim olduğunu kestiremem o kadar cok kisi var ki:)Dua ettin birilerine onlar mı tutacak acaba. Ya da birilerine faydan dokunacak falan olabilir.
Orasida oyle tabi. Ama napalim zahmet olmadan rahmet olmazmis :)Aman olsun canim napalim sirf yumurta takibi icnde 80tl veriorum habire git gel git gel doktorda kontrol.tam bitio yine istio yine muayne parasi ver
Seni daha tam tanimiyorum.hissim gelince derim ama.Tüh ya heveslenmiştim
Yok benim aklimda bi dusunce var aslinda nasil soyliyecegime dair cokta abartmadan ufak bi supriz yapicam :)İnsallah canimm.cikar annenin ruyasi buraya esinize nasil.supriz yapip solediginizi yazarsiniz pat die demeyin hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?