Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baş ağrisi oluyordu canim.hemde hergün.
Anladım canım. Gebelik yoksa sırf şu ağrılarda ağrı kesici almadığıma yanıcam. Şimdi de sağ yumurtalığıma sancı girdi içten içten yanıyor gibi garip bi sancı. Off noluyor yaa ben uyuyorum durdukça belirti yaşıyorum yoksa. Hadi size hayırlı geceler. İnşallah kalktığımda kırmızı kart yedim kızlar demem. Ben hep sabaha doğru olurum olursam çünkü

Ins olmazsin canim.Allah rahatlik versin.iyi geceler:)

Zaten sancıya katlanmayın diyor doktorlar. O sancı ağrı kesicinin verdiği zarardan çok daha fazla zarar veriyormuş. Rahmi yıpratıyormuş. Ağrı kesici alın daha iyi diyorlar. Zorlamanın alemi yok :)
Ağrıya hiç katlanmadım ben. Her zaman ilaç içiyordum. Daha önceleri ilaçla sadece hafifliyordu ve bazen bulantı kusma eşlik ediyordu. Ama bu sözünü ettiğim şekilde henüz ağrı başlamadan sabah akşam kullanmıyordum. Sonra doktor bu ağrı beni çok zorladığı için sanki bir antibiyotik gibi sabah akşam düzenli 4 gün kullanmamı önerdi. O kullanım ağrının yapısını çok değiştirdi. Benim ağrı eşiğim düşük olduğu için çok da ağrıya dayanamam zaten. Şu an bazen hiç ilaç içmeden bazen bir ağrı kesici ile geçiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…