- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
adetten sonraki 3. GünümKaçincı günün canim.
Saka yaptım canım:)kız bir yıl çok ama
Yumurtluyor olabilirsin canim.bugünleri değerlendir mutlaka.adetten sonraki 3. Günüm
inşallah öyledir canımYumurtluyor olabilirsin canim.bugünleri değerlendir mutlaka.
Okurken evlendim canım mühendislik okuyorum 3.sınıf yaşım 21 evet daha erken olur inşallahSaka yaptım canım:)
Ins tez vakitte olur.yaşında küçük zaten.yumurta rezervin çoktur.hemn olur ins.
Bu arada öğrenciymissin.okurken mi evlendin yoksa evlendikten sonra mi üniversiteye gittin?
Maşallah canim.iyi yapmissin.o yurt hayatı çekilmez.evli olup okumak güzel şey olsa gerek.keske bende esimle okurken evlenseydim.Okurken evlendim canım mühendislik okuyorum 3.sınıf yaşım 21 evet daha erken olur inşallah
Güzel gerçekten ama şimdi final zamanı ve ben sadece bebek düşünebiliyorum iyi geçer inşallah dua edin banaMaşallah canim.iyi yapmissin.o yurt hayatı çekilmez.evli olup okumak güzel şey olsa gerek.keske bende esimle okurken evlenseydim.
Bendeki bilgiler şöyle, endokrinden öğrendiğim kadarıyla;Kızlar aranizda pko olan var mi?
Pko olduğunuz nasıl anlaşıldı?hormon değerlerine bakarak mi?
O zaman sen derslerine odaklan canim.ins güzel geçer sinavlarin.sana dua edicem.hadi bakalim uyu da yarin erken kalk sinavlarina caliş.Güzel gerçekten ama şimdi final zamanı ve ben sadece bebek düşünebiliyorum iyi geçer inşallah dua edin bana
Allah razı olsun inşallah bu gece hepimizin gönlündeki hayalleri gerçek olur bende size dua edicem iyi gecelerO zaman sen derslerine odaklan canim.ins güzel geçer sinavlarin.sana dua edicem.hadi bakalim uyu da yarin erken kalk sinavlarina caliş.
Tsh sorunu en kolay çözülecek şey bence ona çok takılma. İlaçla dozunu ayarlayacaklar.. çok daha karmaşık ya da çözümsüz bir sıkıntı olmasın yeter ki..Lh fsh dan yüksek.onun icin pko oluyormuş.
Östrojen de biraz düsük.yumurtalari gelistiriyormus.
Canim ben yarin hormon tahliline gidecem.en son martta yaptirmiştim.degerlerim iyiydi.
Sonra baska bi doktor bana çok hafif pko var dedi.vajinal ultrasonla.
Simdi yarin gidecem ya.tiroit icin.ins hormonlarim bozulmamistir.bide onlarla uğrasmak beni yıpratir.zaten tsh sorunum var.
Senin yumurtlama problemin var galiba canim.ondan pko demek istiyor.çünkü insülin direnci pko ya sebep oluyor ve yumurtlamayı engelliyor.Bendeki bilgiler şöyle, endokrinden öğrendiğim kadarıyla;
Hormon değerlerinden anlama şekli, fsh/lh 1 civarı olması gerekiyor bu değer büyüdükçe genelde pko oluyormuş. Ayrıca ultrasonla yumurtalıklarına bakıyorlar. Ayrıca İnsülin direncinin %80 nedeni. Aşırı tüylenme şikayetlerinde , adet düzensizliğinde de şüpheleniliyor. Benim endokrin doktoru 5 belirtiden 2 tanesi sende var ama hızlı kilo aldığın için pko var diye değerlendiriyorum derdi. Ama ultrasonda, hormon testlerinde, adet düzenimde bir sorun yok, insülin direncim var çenemde tüylenme vardı. İnsülin direnci geçmek üzere çenemde tüylenme ise bence genetik. Buradaki doktorum da zaten öyle bir şey demedi. Endokrin doktorum hamilelik planlayınca başka hormon testleri yapmıştı, hidroksiprogesteron testi ilk başta biraz yüksek gelmişti, o da pko ile alakalı galiba. Yükseklik biraz da kan verme zamanımla alakalıydı muhtemelen, çünkü son testlerimde normal geldi. Ama sonuç çıktığında buraya dönmüştüm gösteremedim. Normal olduğu için de aramadım doktoru. Bu gelişimde bakar artık.
Ben yarin dr a gidecem canim.yarin dr tiroit ilacı verirse bu ay yumurtlamama kadar düser mi?benim en son 4.45 ti.Tsh sorunu en kolay çözülecek şey bence ona çok takılma. İlaçla dozunu ayarlayacaklar.. çok daha karmaşık ya da çözümsüz bir sıkıntı olmasın yeter ki..
Saol canim.senden de Allah razı olsun.Allah razı olsun inşallah bu gece hepimizin gönlündeki hayalleri gerçek olur bende size dua edicem iyi geceler
Daha yumurtlamadım bile ama bana hamilesin demezsen sen rezilliği gör :)Tövbeler olsun daha kimseye demem:)
Tamam abla hamilesin:)Daha yumurtlamadım bile ama bana hamilesin demezsen sen rezilliği gör :)
Canım hangi hızla düşer bilmiyorum ama sen kendine zaman koyup boşuna strese girme. Ben o zaman 3 ay sonra gittim kontörle düşmüştü ama kaç ayda düştü bilmiyorum tabiki. İlacını iç bak keyfine bu ay olursa ne güzel ama olmazsa da hiç dert etme sonraki aylarda olur ama en azından çözümsüz değil ve daha önce de kaldığın düşünülürse, senin hamile kalmaman için stresten başka bir sorunun kalmayacak ilaca başlayınca.Ben yarin dr a gidecem canim.yarin dr tiroit ilacı verirse bu ay yumurtlamama kadar düser mi?benim en son 4.45 ti.
O zaman ben gidip bir yumurtlayayım :))Tamam abla hamilesin:)
Ya ins bu ay hamile kalirim.canıma yetti.Canım hangi hızla düşer bilmiyorum ama sen kendine zaman koyup boşuna strese girme. Ben o zaman 3 ay sonra gittim kontörle düşmüştü ama kaç ayda düştü bilmiyorum tabiki. İlacını iç bak keyfine bu ay olursa ne güzel ama olmazsa da hiç dert etme sonraki aylarda olur ama en azından çözümsüz değil ve daha önce de kaldığın düşünülürse, senin hamile kalmaman için stresten başka bir sorunun kalmayacak ilaca başlayınca.
Bolca yumurtla canim.ins ikiz ücüz olur.O zaman ben gidip bir yumurtlayayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?