Çıkıp test alamıyorum mecbur en tek e kaldı mCanım bence var gibi
Günaydın canımmmm. İşte kafaya çok taktığımız için oluyor
Canım ben çok uzun süre atmıyorum
Sen adetine kadar daha 10 tane daha test yaparsın gibiöw geliyor canımmm :) :) :)
Canım hemen umutsuzluğa kapılma daha kırmızılar gelmedi ki hem gelse de yeni heyecanlı bir ay bizi bekliyor demektirKızlar dünkü ovulasyon testinde ki koyuluktan cesaret alıp bugun gebelik testi yaptım negatif cikti çıktıhayaller icin mucadeleye subatta da devam anlasilan
baya da koyuydu oysa ,demek ki yumuş var dedim de ,,,,, senin bat 6 ocakmışKızlar dünkü ovulasyon testinde ki koyuluktan cesaret alıp bugun gebelik testi yaptım negatif cikti çıktıhayaller icin mucadeleye subatta da devam anlasilan
test bozuk olabilir çünki en az 1 koyu çizginin olması gerekmerhaba herkese bi çizgi silik olması ne anlama gelir
Gebelik testinde mi ?merhaba herkese bi çizgi silik olması ne anlama gelir
Yeni ay yeni umutlar bakalım nasip canım gelecek o kırmızılar hissediyorum adet öncesi belirtilerim başladı:)Canım hemen umutsuzluğa kapılma daha kırmızılar gelmedi ki hem gelse de yeni heyecanlı bir ay bizi bekliyor demektir:))
haaaa o zaman hamişlik varyani birinci çizgi hemen koyu oldu ikinci çizgi görünüyor ama o kadar canlı degil
Fotoğraf atsanayani birinci çizgi hemen koyu oldu ikinci çizgi görünüyor ama o kadar canlı degil
Nasip canım bakalım kırmızılar gelir benim bi kaç güne hissediyorum şubat bat larına bekleriz artık:)baya da koyuydu oysa ,demek ki yumuş var dedim de ,,,,, senin bat 6 ocakmışdaha çok vaar
bat ne zamançokta silik değil ama
benim bat geçti,belirti de yok testler de negatif, ne adet belirtisi var ne de hamişlik belirtisiNasip canım bakalım kırmızılar gelir benim bi kaç güne hissediyorum şubat bat larına bekleriz artık:)
canım senin bir çizgi koyu bir çizgi silik çıktıysa hamiş olabilirsin.sadece gögüslerimin mütiş bi şekilde şişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?