bekliiim 2 gün daha sonra kan verim,süpriz olducanım senin bir çizgi koyu bir çizgi silik çıktıysa hamiş olabilirsin.
kesin demeyim ama %90
hadi inşallah vardır da sizin için çok güzel bir haber olur canımbekliiim 2 gün daha sonra kan verim,süpriz olduve vajinusmustum 2 ay önceye kadar
Ovulasyon testin ne zaman pozitifti canımbenim bat geçti,belirti de yok testler de negatif, ne adet belirtisi var ne de hamişlik belirtisi
dün canımOvulasyon testin ne zaman pozitifti canım
inşalllah buluşurlar tutuşurlar canım :) senin de bebişin gelir bu ay, bat 20 ocak mı oluyor?Kızlar bende şimdi çatlatma iğnesi vuruldum. 20 ocak gibi adet olmazsam test yapicam
inşalllah buluşurlar tutuşurlar canım :) senin de bebişin gelir bu ay, bat 20 ocak mı oluyor?
anladım canım ,Canim bende pko var o yuzden tam tarih belli degil . İgnenin etkisi 14 gunde geciyormus ya. Ben o yuzden 20 si gibia det olmassam yaparim diyordum. Garanti olur.
ne?selam kızlar
başlıklarda gezinirken kan ve idrarı karıştırarak yapılan testleri gördüm
doğruluk payı var gibi
Teşekkür ederim canım yapıcam :)Benim nickimin altındaki ayet çok hikmetli canım. Onu oku. Peygamber duası aynı zamanda. Bi de 7 gün boyunca 21er defa ya musavvir oku gün battıktan sonra. Bi de bolca estağfurullah çek.
Pco musun dongun ortasında hic pozitif degilmiydidün canım
yok pko değilim, en azından ben öyle biliyorum,Pco musun dongun ortasında hic pozitif degilmiydi
şu an tansiyonum falan düştü ve şoka girdim ay bennnn şoookvalla parmaktan iğneyle bir damla alıp idrarka karıştırmışlar
bir bayanın sadece idrarla yapılan testi negatif kanla yaptıgı pozitif çıkmış
sanırım hcg ye odaklı oldugu için testler kan da etki ediyor
Var canım ben yazmıştım hep en olur ne olmaz diye bi arkadaşımda kitap vardi hersey var icinde her anneye lazim diye bi kitap 11. Baskiydi bide internette 15. Baskısı var içeriği aynı mıdır bilmiyorum ama gerçekten lazm yaniVar mı bildiğiniz dualar çocuk için
Neee süperr eve gidince hemen deniycem daha net sonuç olur sanırımvalla parmaktan iğneyle bir damla alıp idrarka karıştırmışlar
bir bayanın sadece idrarla yapılan testi negatif kanla yaptıgı pozitif çıkmış
sanırım hcg ye odaklı oldugu için testler kan da etki ediyor
Evet işte yumuş zamanını soruyorum aralik ayınin kaciydi:)yok pko değilim, en azından ben öyle biliyorum,
yumuş zamanımda pozitifti
anladım canım ,
bir şey merak ettim.. doktor kendini yorma falan diye tavsiyelerde bulundu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?