Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim hiç öyle bisey demedi. Sadece ayin 10 unda progesteron tahlili için çağırdı. 10 un altında çıkarsa deger umut edemeyiz dedi. 10 un üstünde çıkarsa hersey yolunda demek dedi
ay hadi inşalllah canım, Allah hayırlısıyla nasip etsin

başka bir hamişimizi daha buldum başka topiklerde
ama söylemeyeceğim.
hem bat a da daha varmış.
bat günü geldiğinde söylerim.
inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamişliği

canım bugun yumuş un 16. günü.
normalde yumuştan sonra 14. gün adet olunuyor.
takvimim de 2sini gösteriyor hiç 32 günü geçmez benim. bu ilk defa
Ben yanlis hesaplamisim evet senin gunun gecmis canim testye cikmiyor mu

canım bugun yumuş un 16. günü.
normalde yumuştan sonra 14. gün adet olunuyor.
takvimim de 2sini gösteriyor hiç 32 günü geçmez benim. bu ilk defa
Nazcım benimki stres yapınca 4-5 gün gecer 1 haftayı gecerse test yanlıştır derim sen hiç geçmezdi diyorsun adet geçikmesine herşey sebep olabilir tabi hamilelikte bi kan ver aklında kalmasın canım

Merhaba cevaplarsanız sevinirim.ben 5 aralıkta düşük yaptım.5 haftalıktı. Kanamam aynı adet gibi sürdü. İki hafta sonra kasık agrısı göğüs hassasiyeti göğüste şişkinlik başladı. Şişkinlik azaldı gibi ama göğüs ucum çok acıyor ve mavi yeşil damar belli. Birkaç damla leke geldi ve daha gelmedi iki haftadır beyaz- sarı arası akışkan akıntım var.Alt karnımda sertlik var. Sırtım ve belim ağrıyor. Sağ bacağıma ara ara ağrı giriyor. Adet takvimine göre 6 ocakta adet olmam gerekiyor. Adet agrısı gibi ağrı da başladı. Bilemedim hamilelik olabilir mi tekrar.

Olabilir canim yumurtlaman olduysa hatta hamile kalmaya bunyen daha müsait şu bir kaç ay inşallah gebeliktir

Nazcım benimki stres yapınca 4-5 gün gecer 1 haftayı gecerse test yanlıştır derim sen hiç geçmezdi diyorsun adet geçikmesine herşey sebep olabilir tabi hamilelikte bi kan ver aklında kalmasın canım
canım işte uzun zamandır adet takvimi kullanıyorum oraya baktım 32 yi hiç geçmemiş. .çift çizgiyi görsem de zaten doktora hemen gitmeyecektim.
ama adetim bir haftayı bulursa doktora giderim neden gelmedi diye
olabilir canım istiyorsan inşallah vardır

mesela bayanın aynı anda yaptıgı iki test
biri sadece idrarl diğeri hem idrar hem kanla

Eklentiler

• 9DE8ABBE-F25B-4312-A357-2076F8B92896.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 61
  • 39D0F71A-5724-4AC0-8298-A9CB9CAD6EAC.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 61
çıkmıyor canım prediktör early snden tut hiç brinde çıkmıyor
Inşallah başka bir sıkıntı yoktur bende laboquick erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı heralde 3 kala bayağı geçmiş günün seninde böyle çıkmaya bilirmiymiş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…