- 30 Haziran 2017
- 273
- 195
- 23
Sağol canım mutlaka araştıracağımVar canım ben yazmıştım hep en olur ne olmaz diye bi arkadaşımda kitap vardi hersey var icinde her anneye lazim diye bi kitap 11. Baskiydi bide internette 15. Baskısı var içeriği aynı mıdır bilmiyorum ama gerçekten lazm yani
aralığın 18.ydi 19.unda silikleştiEvet işte yumuş zamanını soruyorum aralik ayınin kaciydi:)
ay hadi inşalllah canım, Allah hayırlısıyla nasip etsinYok canim hiç öyle bisey demedi. Sadece ayin 10 unda progesteron tahlili için çağırdı. 10 un altında çıkarsa deger umut edemeyiz dedi. 10 un üstünde çıkarsa hersey yolunda demek dedi
ay hadi inşalllah canım, Allah hayırlısıyla nasip etsin
Benimde 19 pozitif ti bence senin bat 5 i canımaralığın 18.ydi 19.unda silikleşti
canım bugun yumuş un 16. günü.Benimde 19 pozitif ti bence senin bat 5 i canım
Arastir canim dualar bitkisel olarak yapılması gerekenler erkek icin yapılması gerekenler çocukların kiz veya erkek olmasi icin dualar hamilelik surecinde ki besinler vs. Bissuru bilgi var yaniSağol canım mutlaka araştıracağım
Ben yanlis hesaplamisim evet senin gunun gecmis canim testye cikmiyor mucanım bugun yumuş un 16. günü.
normalde yumuştan sonra 14. gün adet olunuyor.
takvimim de 2sini gösteriyor hiç 32 günü geçmez benim. bu ilk defa
Nazcım benimki stres yapınca 4-5 gün gecer 1 haftayı gecerse test yanlıştır derim sen hiç geçmezdi diyorsun adet geçikmesine herşey sebep olabilir tabi hamilelikte bi kan ver aklında kalmasın canımcanım bugun yumuş un 16. günü.
normalde yumuştan sonra 14. gün adet olunuyor.
takvimim de 2sini gösteriyor hiç 32 günü geçmez benim. bu ilk defa
Bulursam direk kitabi alırım. Her anneye lazım 11. Baskı dimiArastir canim dualar bitkisel olarak yapılması gerekenler erkek icin yapılması gerekenler çocukların kiz veya erkek olmasi icin dualar hamilelik surecinde ki besinler vs. Bissuru bilgi var yani
çıkmıyor canım prediktör early snden tut hiç brinde çıkmıyorBen yanlis hesaplamisim evet senin gunun gecmis canim testye cikmiyor mu
Olabilir canim yumurtlaman olduysa hatta hamile kalmaya bunyen daha müsait şu bir kaç ay inşallah gebeliktirMerhaba cevaplarsanız sevinirim.ben 5 aralıkta düşük yaptım.5 haftalıktı. Kanamam aynı adet gibi sürdü. İki hafta sonra kasık agrısı göğüs hassasiyeti göğüste şişkinlik başladı. Şişkinlik azaldı gibi ama göğüs ucum çok acıyor ve mavi yeşil damar belli. Birkaç damla leke geldi ve daha gelmedi iki haftadır beyaz- sarı arası akışkan akıntım var.Alt karnımda sertlik var. Sırtım ve belim ağrıyor. Sağ bacağıma ara ara ağrı giriyor. Adet takvimine göre 6 ocakta adet olmam gerekiyor. Adet agrısı gibi ağrı da başladı. Bilemedim hamilelik olabilir mi tekrar.
canım işte uzun zamandır adet takvimi kullanıyorum oraya baktım 32 yi hiç geçmemiş. .çift çizgiyi görsem de zaten doktora hemen gitmeyecektim.Nazcım benimki stres yapınca 4-5 gün gecer 1 haftayı gecerse test yanlıştır derim sen hiç geçmezdi diyorsun adet geçikmesine herşey sebep olabilir tabi hamilelikte bi kan ver aklında kalmasın canım
olabilir canım istiyorsan inşallah vardırMerhaba cevaplarsanız sevinirim.ben 5 aralıkta düşük yaptım.5 haftalıktı. Kanamam aynı adet gibi sürdü. İki hafta sonra kasık agrısı göğüs hassasiyeti göğüste şişkinlik başladı. Şişkinlik azaldı gibi ama göğüs ucum çok acıyor ve mavi yeşil damar belli. Birkaç damla leke geldi ve daha gelmedi iki haftadır beyaz- sarı arası akışkan akıntım var.Alt karnımda sertlik var. Sırtım ve belim ağrıyor. Sağ bacağıma ara ara ağrı giriyor. Adet takvimine göre 6 ocakta adet olmam gerekiyor. Adet agrısı gibi ağrı da başladı. Bilemedim hamilelik olabilir mi tekrar.
Canim şubata bekleriz sıkıntı yok sakin ol :)Adet sancım başladı beniiiim
mesela bayanın aynı anda yaptıgı iki test
biri sadece idrarl diğeri hem idrar hem kanla
Inşallah başka bir sıkıntı yoktur bende laboquick erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı heralde 3 kala bayağı geçmiş günün seninde böyle çıkmaya bilirmiymiş kiçıkmıyor canım prediktör early snden tut hiç brinde çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?