Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım dikkat et kendine umudun varsa böyle şeyler yapma riske atma kendini
Var canım umudum ne kadar umutlanmak istemesem de farkındayım normalde olmayan şeyler oluyor vücudumda. Hayırlısı diyorum. Dikkat ederim artık o acıyı duyduktan sonra :/

Bende ne bel ne bacak ağrısı olmazdı hatta kasık ağrısı bile olmazdı. Sadece rahim kısmım ağrırdı. O yüzden baya farklı şeyler yaşadım bu ay. Hayırlısı bakalım. Bekliyorum sabırla. Yarın da gelmezse bişeyler var demektir. Yoksa şubat için çalışmalara devam :)

omygod doğruymuş
kanla karıştırıp yaptım çizgiye dikkat erken gebelik te de silik çıktı ya hayaletimsi bu da normal test
Kız bu ne. Kanla idrar testi mi olur. Ama mantıklıymış sonuçta bhcg ölçüyor. çizgi göremedim ama ben. Fotoğrafta belli olmuyor olabilir.

Kız bu ne. Kanla idrar testi mi olur. Ama mantıklıymış sonuçta bhcg ölçüyor. çizgi göremedim ama ben. Fotoğrafta belli olmuyor olabilir.

canım bende kk da gördüm birazcık deldim parmak ucunu az kanı idrarla açıp testi öyle yapıypsun dur daha net bir foto çekmeye çalışayım

Var canım umudum ne kadar umutlanmak istemesem de farkındayım normalde olmayan şeyler oluyor vücudumda. Hayırlısı diyorum. Dikkat ederim artık o acıyı duyduktan sonra :/

İnşallah umutların boşa çıkmaz bebişine kavuşursun sağlıcakla :)))

Evet canım bugün ama ümidimi yitirmedim hala yumurtlamanın üstünden tam 14 gün geçmiş hala idrarda çıkmama olasılığı var eğer hamişsem
Maksimum 15 günmüş zaten idrar için. Yarın da olmazsa yok demektir Malesef. Ama inşallah vardır

Maksimum 15 günmüş zaten idrar için. Yarın da olmazsa yok demektir Malesef. Ama inşallah vardır
Ama ben yumuşa programdan bakıyorum tam günü müdür ki bide yumuşdan 2 gün sonra da oldu bir şeyler yani yarın yoksa YoK mudur diyorsun

Valla bunda solda agrim canim bide belim sirtim cok agriyor. Umutlanim diyorum bundada adet olursam uzulmemek icin temkinli davraniyorum. Bekliyorum bakalim ha bide sol gogsum cok agryo ya sizliyo resmen
Sende durum ne

Ins şubata gerek kalmaz canim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…