Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En doğrusu canım. Olmazsa üzülmeyelim. Benim sancılar gitti. Sağ yumurtalıkta çok hafif sancı var sadece arada kasığa vuran. Göğsüm de şişlik devam ediyor. Başka da bişey yok.
Hayirlisi olsun ikimiz icinde canim valla esim bu ay cok hevesli. Az once yine kizdi zorluyosun kendini bak bisey varsa zorla olanada bisey olucak rahat dur diye. O pek umut vermezdi uzulmim diye ama bu ay oda umutlu bakim

Kızlar göğüslerimdeki ağrı azaldı sadece uçları çok acıyor dokunmasam bile birde yeşil damarlar çıktı çevresinde ve hala gelen giden yok cuma günü test yapıcam bakalım inşallah vardır çok sabırsızlanıyorum

Bunlar için hep hamilelik belirtisi denir umarım cuma günü test pozitif çıkar. Beklerken kendini germeden yormadan geçer günler umarım :)

Bunlar için hep hamilelik belirtisi denir umarım cuma günü test pozitif çıkar. Beklerken kendini germeden yormadan geçer günler umarım :)
İnşallah öyledir psikolojik değildir bunlar yoksa cidden psikoloğa gidicem göğüslerimi ben bu hale getirmiş olamam dimi

Sabahki normal testimden daha silik neredeyse gözükmedi bilmiyorum olsa çıkardı bunda
Ama sabah silikti diyorsun. Belki de var. Kaç gün kaldı bat a ? Adet günü geçmeden yapılan testler sabah ilk idrarla bakılması gerekmiyor mu? Bu bile etkili oluyor bence.

Ben gördüm, incecik hayalet gibi bir şey ama ben buradayım da diyor. Bir kaç gün geçsin daha net anlaşılacaktır bence. Tebrik ederim erkenden :)

canım benim Allah razı olsun inşallah devamı da gelir bu defa

naz2018 hamiş misin canım yaa çok sevindim . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...sende testte negatif çıkmıştı dimi nasıl öğrendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…