Canım çokk istiyorum beklemedeyim henüzTebrikler mi diyoruz o zaman :) umarım sağlıkla kucağına alırsın..
Hayirlisi olsun ikimiz icinde canim valla esim bu ay cok hevesli. Az once yine kizdi zorluyosun kendini bak bisey varsa zorla olanada bisey olucak rahat dur diye. O pek umut vermezdi uzulmim diye ama bu ay oda umutlu bakimEn doğrusu canım. Olmazsa üzülmeyelim. Benim sancılar gitti. Sağ yumurtalıkta çok hafif sancı var sadece arada kasığa vuran. Göğsüm de şişlik devam ediyor. Başka da bişey yok.
Ben göremedim canım ama test önünde sen hayalet çizgi falan gördün mü belki fotoğrafta çıkmamıştır.Kızlar yaa erken gebelik testi yaptım normal testte de böyle çıkmıştı var mı yokmu anlamadm
Ben erken öğrendin sandım, biraz erken biraz geç fark etmez yeter ki güzel haber gelsin :)Canım çokk istiyorum beklemedeyim henüz
Evet canim ama cesaretim yok dua edin bana
Hadi inşaAllah canım :)Evet canim ama cesaretim yok dua edin banabi kac gun daha beklemek istiyorum
Ben çizgi değil kan gördüm :) diğeri bence daha netti :)omygod doğruymuş
kanla karıştırıp yaptım çizgiye dikkat erken gebelik te de silik çıktı ya hayaletimsi bu da normal test
Ben erken öğrendin sandım, biraz erken biraz geç fark etmez yeter ki güzel haber gelsin :)[/QU
Aminn Rabbim isteyen herkesin göbişini doldursun inşallah.. benim yumurtlama tarihim 19-23 Aralık arasıydı gün aşırı denedik ama erken diye test yapmak istemiyorum.. tek çizgi görmekten bıkanlardanım bende
Sabahki normal testimden daha silik neredeyse gözükmedi bilmiyorum olsa çıkardı bundaBen göremedim canım ama test önünde sen hayalet çizgi falan gördün mü belki fotoğrafta çıkmamıştır.
Bunlar için hep hamilelik belirtisi denir umarım cuma günü test pozitif çıkar. Beklerken kendini germeden yormadan geçer günler umarım :)Kızlar göğüslerimdeki ağrı azaldı sadece uçları çok acıyor dokunmasam bile birde yeşil damarlar çıktı çevresinde ve hala gelen giden yok cuma günü test yapıcam bakalım inşallah vardır çok sabırsızlanıyorum
İnşallah öyledir psikolojik değildir bunlar yoksa cidden psikoloğa gidicem göğüslerimi ben bu hale getirmiş olamam dimiBunlar için hep hamilelik belirtisi denir umarım cuma günü test pozitif çıkar. Beklerken kendini germeden yormadan geçer günler umarım :)
Ama sabah silikti diyorsun. Belki de var. Kaç gün kaldı bat a ? Adet günü geçmeden yapılan testler sabah ilk idrarla bakılması gerekmiyor mu? Bu bile etkili oluyor bence.Sabahki normal testimden daha silik neredeyse gözükmedi bilmiyorum olsa çıkardı bunda
Ben gördüm, incecik hayalet gibi bir şey ama ben buradayım da diyor. Bir kaç gün geçsin daha net anlaşılacaktır bence. Tebrik ederim erkenden :)
Görmedim canım. Tekrar atma olasılığın var mı ?
Beyin bu,yapacaklarından korkulur tabiki ama umarım seninkiler psikolojik değil hamileliktir :)İnşallah öyledir psikolojik değildir bunlar yoksa cidden psikoloğa gidicem göğüslerimi ben bu hale getirmiş olamam dimi
Canım hayalet çizgi var gibi inşallah vardıratayım canım
Canım hayalet çizgi var gibi inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?