Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sebep olarak ne diyor peki?
o bir duysa agzı kulaklarına varır da bakma sen

Yok canm sevinmiyo kazara kaldığım hamileliğimde öyle boş bakıyoduki bana sebebi istemiyormş ne zaman isterse o zamanmş

Canım çok ilginç ya peki evlenmeden önce söyledi mi istemediğini

Evlenmeden önce hergün hayal kuruyodu ama şimdi yok aşırı bi sevmesi ve kıskançlığı var ilgim azalacak sanıyo halbuki böyle de soğuyorm haberi yok

Evlenmeden önce hergün hayal kuruyodu ama şimdi yok aşırı bi sevmesi ve kıskançlığı var ilgim azalacak sanıyo halbuki böyle de soğuyorm haberi yok
Canım bilmiyorum çok yanlış yapıyor evlenmeden önce deyip şimdi öyle demesi çok kötü

Canım bu sorunuda bız cocuk olduktan sonra yasadık benım ılgım hep kızıma kaymıstı esımı boslamıstım yanı oda cok sıkayet edıodu sonra duzeldık cok sukur

Canım bu sorunuda bız cocuk olduktan sonra yasadık benım ılgım hep kızıma kaymıstı esımı boslamıstım yanı oda cok sıkayet edıodu sonra duzeldık cok sukur

Bende eşimle çok ilgiliyim oda bu ilginin bölünmesini istemiyo sanki bilmiyorum açklama da yapmıyo

Simdi okudum canim mesajlarini. Sana inatmi ediyor tam durumunu anlatirmisin? Bide oturup guzel bir dille konusmayi denedin mi

Bana inat olsun diye yapmıyordur ama bi açıklaması yok kıskançlıkları çok evlendiğimden beri hep aklımda boşanma çok bunaltıyo kaç kere konuştuk sana hak veriyorum ama kimse istiyo diye çocuk yapamam diyo benim düşüncemi önemsemiyo onun dediği olacak sadece

Merhaba kızlar..

Bayağı uzak kaldım buralardan. naz2018 yeni yıl girdi, o kadar çalışmaların meyvesi geliyor mu?

Bende yeni ovulasyon dönemine girmiş bulunmaktayım. Bugün yaptım ikinci çizgi soluk, dün ve önceki güne de baktım. Iki gün önce koyu değil diye bıraktığım test şimdi hepsinden koyu duruyor. Yumurtlamam o zaman oldu da kaçırdım mi acaba? O gün ilişki olmadi çünkü. Ve ben her zaman kasıklarımda ağrı hissederdim hicbisey hissetmedim.. Bu ay hic umudum yok galiba. Bu arada hormon testi yaptirdim Fsh 12 cikti, sizce nasil düşürmek için ne yapmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…