- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
sebep olarak ne diyor peki?
o bir duysa agzı kulaklarına varır da bakma sen
haydaa o demek yaYok canm sevinmiyo kazara kaldığım hamileliğimde öyle boş bakıyoduki bana sebebi istemiyormş ne zaman isterse o zamanmş
İçerik ayni olabilir canim alabilirsin1. baskı yı buldum ben fiyatıda 13 tl çok iyiymiş
Canım çok ilginç ya peki evlenmeden önce söyledi mi istemediğiniYok canm sevinmiyo kazara kaldığım hamileliğimde öyle boş bakıyoduki bana sebebi istemiyormş ne zaman isterse o zamanmş
Bi akıl verin nolur bırakıcam yoksa ben bu adamı daha canıma tak ettihaydaa o demek ya
Kırmızı kapli bi kitap canim kapaginda kalpler felanda var o kitap11. Baskı bulamadım canım 1. Baskı var senin dediğin içerikler var başlık olarak yazmışlar o mu acaba
Biz anlasiyoruz.hatta uyumluyuz.ikimizde hır gürü sevmeyiz.Ab
Ablam da sizin gibi burçları pek anlaşamazlar:)
Canım çok ilginç ya peki evlenmeden önce söyledi mi istemediğini
Canım bilmiyorum çok yanlış yapıyor evlenmeden önce deyip şimdi öyle demesi çok kötüEvlenmeden önce hergün hayal kuruyodu ama şimdi yok aşırı bi sevmesi ve kıskançlığı var ilgim azalacak sanıyo halbuki böyle de soğuyorm haberi yok
Simdi okudum canim mesajlarini. Sana inatmi ediyor tam durumunu anlatirmisin? Bide oturup guzel bir dille konusmayi denedin miBi akıl verin nolur bırakıcam yoksa ben bu adamı daha canıma tak etti
Canım bu sorunuda bız cocuk olduktan sonra yasadık benım ılgım hep kızıma kaymıstı esımı boslamıstım yanı oda cok sıkayet edıodu sonra duzeldık cok sukurEvlenmeden önce hergün hayal kuruyodu ama şimdi yok aşırı bi sevmesi ve kıskançlığı var ilgim azalacak sanıyo halbuki böyle de soğuyorm haberi yok
İlk deneyim ya onun telaşı:)Erken gebelik testi için bile 6 gün erken, normal testse bence zaten çıkmazdı. Biraz sabır gerekiyor :)
bence biraz beklemelisin. Zor olabilir ama başka seçenek de yok gibi.
Canim çocuğun varmı hiç suan uzulme bol bol dua et Allah içine versin insallah
Canım bu sorunuda bız cocuk olduktan sonra yasadık benım ılgım hep kızıma kaymıstı esımı boslamıstım yanı oda cok sıkayet edıodu sonra duzeldık cok sukur
Simdi okudum canim mesajlarini. Sana inatmi ediyor tam durumunu anlatirmisin? Bide oturup guzel bir dille konusmayi denedin mi
Beklicem canımErken gebelik testi daha hassas sonuçta ama ilk idrar da önemlis.. test varsa sabah ilk idrarla baksan? Ya da kan versen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?