Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama sabah silikti diyorsun. Belki de var. Kaç gün kaldı bat a ? Adet günü geçmeden yapılan testler sabah ilk idrarla bakılması gerekmiyor mu? Bu bile etkili oluyor bence.
Sabahki ilk idrarla ama normal test diğeri erkem gebelik testi akşam üstü yaptım bat bugün

naz2018 hamiş misin canım yaa çok sevindim . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...sende testte negatif çıkmıştı dimi nasıl öğrendin
Yok canım ben hamiş değilim. Bi arkadaş bat tarihini yazarken hamiş emojisi koymuş ondan yanlış anladın heralde. Ama inşallaaaah hamişimdir daha adet olmadım.
Ara ara çeken yerde mesajlarınızı okuyorum köydeyim böyle bir şey görünce karışıklığa sebep vermemek için yazayım dedim.
İnşallah Allah söylemiştir sana

Ay inşallah Allah söylenmiştir ilk sayfada batlara bakarken öyle gördüm sandım canım ya

Kızlar beni çıkarabilirsiniz eşim çocuk istemiyomş kalabalık yapmayayım beklentim yok artık

Kızlar beni çıkarabilirsiniz eşim çocuk istemiyomş kalabalık yapmayayım beklentim yok artık

kuzım birşeye tartıştınızmı? niye şimdi istemesin en başından istemezdi

Yok canm 5 sene oldu ilk zamanlarda çok istedi düşük oldu sonra kazara tekrar kaldım oda gelişmedi o zamandır korunuyor istemiyorum diyo 3 gün öncesi tamam dedi şimdi yine ben istemiyorum hiç bi zaman diyo naz2018

kuzım birşeye tartıştınızmı? niye şimdi istemesin en başından istemezdi

Başından beri istemiyo canm çok Ağlıyorum diye tamam dedi ilişkimiz 1 kere oldu ondada çok istekli değildi bugünde yine istemiyorum diyo

Başından beri istemiyo canm çok Ağlıyorum diye tamam dedi ilişkimiz 1 kere oldu ondada çok istekli değildi bugünde yine istemiyorum diyo

sebep olarak ne diyor peki?
o bir duysa agzı kulaklarına varır da bakma sen

Allah allah belki de kendi içinde çözmesi gereken bir problem vardır inşallah hayırlısı olur sizin için

Allah allah belki de kendi içinde çözmesi gereken bir problem vardır inşallah hayırlısı olur sizin için
Benim eşim biraz değişik benim çok istediğim şeyleri genelde istemez bi sebebi yok ne zaman istersem o zamab yaparım ama istemiyorum diyo sebep bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…