Canım kendini de üzme hiç bir şey senden daha değerli değil bunu unutma ve senden çocuk sahibi olmak istemeyen haketmeyen birine de çocuk istemiyo diye üzülmeBende eşimle çok ilgiliyim oda bu ilginin bölünmesini istemiyo sanki bilmiyorum açklama da yapmıyo
nÇocuğum yok canm 1 tane olsun en azından diyorum bi tane olsa ardarda isterim diyo
Canım kendini de üzme hiç bir şey senden daha değerli değil bunu unutma ve senden çocuk sahibi olmak istemeyen haketmeyen birine de çocuk istemiyo diye üzülme
Canım hoş geldin yeni yılda bebiş geliyor mu inan bilmiyorum batım geçti ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var. Testlerim hep negatif en kalitelisinden tut en dandiğine. Bilmiyorum hala bekliyorum. Adet gelmezse haftaya doktora giderim inşallah ondan önce testte pozitif görürüm ya da adet olurum.Merhaba kızlar..
Bayağı uzak kaldım buralardan.naz2018 yeni yıl girdi, o kadar çalışmaların meyvesi geliyor mu?
Bende yeni ovulasyon dönemine girmiş bulunmaktayım. Bugün yaptım ikinci çizgi soluk, dün ve önceki güne de baktım. Iki gün önce koyu değil diye bıraktığım test şimdi hepsinden koyu duruyor. Yumurtlamam o zaman oldu da kaçırdım mi acaba? O gün ilişki olmadi çünkü. Ve ben her zaman kasıklarımda ağrı hissederdim hicbisey hissetmedim.. Bu ay hic umudum yok galiba. Bu arada hormon testi yaptirdim Fsh 12 cikti, sizce nasil düşürmek için ne yapmalıyım.
Canım senden çocuk sahibi olmak istemeyen insan başka kimseye acıyıp çocuk sahibi olmak ister mi? Sen eşine biraz ilgisiz davran canım ben olsam öyle yapardım.Babam akciğer kanseri son evre 5 senedir gözümün içine bakıyor torun görmeden ölmek istemiyorum diyo ama bu adam onu bile umursamadı nasıl üzülmeyeyim canım
Canım senden çocuk sahibi olmak istemeyen insan başka kimseye acıyıp çocuk sahibi olmak ister mi? Sen eşine biraz ilgisiz davran canım ben olsam öyle yapardım.
Selam canımMerhaba kızlar..
Bayağı uzak kaldım buralardan.naz2018 yeni yıl girdi, o kadar çalışmaların meyvesi geliyor mu?
Bende yeni ovulasyon dönemine girmiş bulunmaktayım. Bugün yaptım ikinci çizgi soluk, dün ve önceki güne de baktım. Iki gün önce koyu değil diye bıraktığım test şimdi hepsinden koyu duruyor. Yumurtlamam o zaman oldu da kaçırdım mi acaba? O gün ilişki olmadi çünkü. Ve ben her zaman kasıklarımda ağrı hissederdim hicbisey hissetmedim.. Bu ay hic umudum yok galiba. Bu arada hormon testi yaptirdim Fsh 12 cikti, sizce nasil düşürmek için ne yapmalıyım.
Bana inat olsun diye yapmıyordur ama bi açıklaması yok kıskançlıkları çok evlendiğimden beri hep aklımda boşanma çok bunaltıyo kaç kere konuştuk sana hak veriyorum ama kimse istiyo diye çocuk yapamam diyo benim düşüncemi önemsemiyo onun dediği olacak sadece
Babam akciğer kanseri son evre 5 senedir gözümün içine bakıyor torun görmeden ölmek istemiyorum diyo ama bu adam onu bile umursamadı nasıl üzülmeyeyim canım
Yani hem söylenecek çok şey var hem de hiç birşey. Çünkü burada önemli olan senin ne yapmak istediğin canım. Böyle davranmasının bir nedeni varsa bulmak gerekir.ama ben ne zaman istersem o zaman diyerek seni ve isteklerini yok saymaktan başka bir neden de yoksa bence bu kocaman bir soru işareti.Bende eşimle çok ilgiliyim oda bu ilginin bölünmesini istemiyo sanki bilmiyorum açklama da yapmıyo
İnşallah canım yaa. Yarın değil de bi gün daha bekleyip yap istersen. İyice emin olursun. Yine aynı şekilde çıkarsa şüphe kalacak içinde.evet canım sadece ben görüyorum sandım önce fakat herkes görünce rahatladım :)
bakalım yarına koyulaşacakmı
Selam canım
Testler sonradan koyulaştığı zaman bir anlamı yok bence. Hatta t çizgisi c kadar ya da ondan koyu olmadığı sürece de yumurtlamaya yaklaşmış olmuyoruz bence bu nedenle kaçırmamışsındır. Kaçıncı günündesin?
Fsh için testere dişli aslan pençesi öneriliyordu diye biliyorum. Başka öneriler de vardır mutlaka benim aklımda bu kalmış. İ
En iyisi bu aslında umarım beklediğine deyecek minik mucizen gelecek :)Beklicem canım
Peki seni kaybetmekten korkuyor mu? Ben gidiyorum falan desen durdurur mu? Umursamaz mi? Sanki senin ondan hiç kopamayacağız güveniyor. Kendi dediği olacak insanda hiç çekilmez. Benim ablamda öyle biriyle evli ilk günden beri ben bu adamdan boşanacak diyor, çocukları oldu hala diyor. Kendi dediği olacak, bana değer vermiyor diyor durmadan.
O durum çok vahim canım, seni kafese almış resmenBi kaç kez eşyalarımı topladım gitmeye kalktm bırakmadı ama bi kaç gün sonra eskiye dönüyo. Ya gerçekten çok zor evden dışarı çıkmama dahi izin vermiyor bunalıyorm
Evet bende kullanıyorum iki gündür.ama benim kullanma nedenim fsh değil. saç dökülmesine iyi geliyormuş benim de aşırı saç dökülmem var. günde bir defa kaynatıp içiyorum.11.gün deyim 27 gün döngüm. Bu ay adet olunca idrar yolları antibiyotigini de içtim. Saracogluna bakayım ben, onu o öneriyordu galiba.
İnşallah canım yaa. Yarın değil de bi gün daha bekleyip yap istersen. İyice emin olursun. Yine aynı şekilde çıkarsa şüphe kalacak içinde.
Hep aklimda bosanma diyorsun canim peki bunu dusundugun insandan bebek nasil isteyeceksin ? Kiskanc erkek cok kotu oluyor ablamda cok cekti o yuzden. Ama bu konunun kiskanclikla alakasi yok kiBana inat olsun diye yapmıyordur ama bi açıklaması yok kıskançlıkları çok evlendiğimden beri hep aklımda boşanma çok bunaltıyo kaç kere konuştuk sana hak veriyorum ama kimse istiyo diye çocuk yapamam diyo benim düşüncemi önemsemiyo onun dediği olacak sadece
Kız yaptın ya bugun canımmmmmmdoğru diyosun acaba dayanabilirmiyim :)
şu kanlı testimi yapsam
O durum çok vahim canım, seni kafese almış resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?