Bat 16 ocak
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah gelir bebişin
Hep aklimda bosanma diyorsun canim peki bunu dusundugun insandan bebek nasil isteyeceksin ? Kiskanc erkek cok kotu oluyor ablamda cok cekti o yuzden. Ama bu konunun kiskanclikla alakasi yok ki
Canım birden böyle bi dönüşüm hiç normal değil. Bi hoca bulun da okusun sizi. Bizim de bi akrabamız da böyle oldu. Çocuk istiyorum dedi durdu tüp bebekle hamile kaldı kadın 4 aylık hamile iken istemiyorum ben aldır dedi. Sonra kadın yatağının altında büyü buldu. Korkma ama illaki böyle bişey var demiyorum. Ama bu da olası. Okutturun bi kendinizi derim ben. Büyü olmasa da nazar falan olabilir. Sen de bolca dua et Allah'a sığın. İkna etmeye çalışmak oturup konuşmak genelde çözüm olmuyor böyle durumlarda. Tahmin edebiliyorum. Allah yardımcın olsun ne diyeyim.Bana inat olsun diye yapmıyordur ama bi açıklaması yok kıskançlıkları çok evlendiğimden beri hep aklımda boşanma çok bunaltıyo kaç kere konuştuk sana hak veriyorum ama kimse istiyo diye çocuk yapamam diyo benim düşüncemi önemsemiyo onun dediği olacak sadece
Canım eğer böyle düşünüyorsan asla çocuk yapma. Yanlış konuşup seni üzmek istemem ama Allah biliyor da bazı şeyleri yaşatıyor senin iyiliğin için....Aslında kıskançlık değil saplantı olmuş artk takıntılı yani kıskanmanın da bi seviyesi olur bu artık yaşadığım kölelik tutsaklık babam için duruyorum üzülmesin hastalığı ilerlemesin diye yoksa gerçekten bırakıcam
Yapabilirsin dene istersen. Bana mantıklı geldi.doğru diyosun acaba dayanabilirmiyim :)
şu kanlı testimi yapsam
Cnmm bnde bugun 12de vuruldum hadi hayirlisi olsn insallah 20sini iple cekicez :)Kızlar bende şimdi çatlatma iğnesi vuruldum. 20 ocak gibi adet olmazsam test yapicam
Insallah canim senin bat ne zaman?
doğru diyosun acaba dayanabilirmiyim :)
şu kanlı testimi yapsam
Yaa cok az kalmiiiss hadi hayirlisii
O kadar beklemissin 2-3 guncuk daha bekle insallah hamissindirYaa çokk korkuyorum ama hiç belirtim yok yumurtlamam 19-23 Aralık arasıydı 35 günde bir oluyorum test yapmak için erken mi olur acaba
Hoş geldiniz Kızlarrrr listeye ekleyeceğim
Canim kotu bisey soylemis olmak istemiyodum ama cocuk isteme bu durumda zatenAslında kıskançlık değil saplantı olmuş artk takıntılı yani kıskanmanın da bi seviyesi olur bu artık yaşadığım kölelik tutsaklık babam için duruyorum üzülmesin hastalığı ilerlemesin diye yoksa gerçekten bırakıcam
Hosbulduukk tesekkurlerrHoş geldiniz Kızlarrrr listeye ekleyeceğim
O kadar beklemissin 2-3 guncuk daha bekle insallah hamissindir
Insallah canim benim daha ilk denemem o yuzden olmazsa da cok uzulmeyecegim. Esimi kiramadigim icin bindim bi alamete gidiyom kiyamete anlayacaginAllah razı olsun canım inşallah gelir bebişlerimizz
Hoşbulduk canımmHoş geldiniz Kızlarrrr listeye ekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?