Hiç duymadım canımöArkadaşlar yardımcı olurmusunuz hamile kalmak istiyorum ana b12 eksikliği çıktı iki kutu her gün vuruldum bitti şimdi iki kutu daha verdi biri haftada bir diğeri sonra ayda bir. Hamile kalmayı felan etkiliyor mu
Naz ben hamiş olursam belirtiler listem çok uzun kız sığar mı konunun en başına
Aman tanrım ne heycanlı bekleyiş içim kıpır kıpır olduArmin gelen giden yok canım testlerde de negatif çıkıyor bebişim ya. Yarın bir daha yapacağım hayırlısı bakalım
Saol canim.bisey soracam sana.senin de hipotiroit sirunun var miydi?Hayırlısıyla o ay bu ay olur insallah Allah büyük..
Ay canım benim de umudum var açıkçası ama ya bu umuttan dolayı durduk yere gelmiyorsa bat diye korkuyorum oluyormuş öyle şeyler ya. BilmiyorumAman tanrım ne heycanlı bekleyiş içim kıpır kıpır oldugelen giden yoksa umut var demektir
Canım sen bugün doktora gidecektin ne yaptın ?Saol canim.bisey soracam sana.senin de hipotiroit sirunun var miydi?
Yinede sağol canımHiç duymadım canımö
Gittim.canim.tam bir fiyasko.Canım sen bugün doktora gidecektin ne yaptın ?
Oluyor evet ama sen yine de güzel düşün. ben de erken oldum agır is yapmaktan . Ama iste olmayınca da insan heyecan doluyor :) kan versen ya yavrum senAy canım benim de umudum var açıkçası ama ya bu umuttan dolayı durduk yere gelmiyorsa bat diye korkuyorum oluyormuş öyle şeyler ya. Bilmiyorum
Etkiliyor canim.b12 vitamini eksikliği demir eksikligi tsh yüksekligi gibi parametreler hamile kalmayı engelliyor canim.Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz hamile kalmak istiyorum ana b12 eksikliği çıktı iki kutu her gün vuruldum bitti şimdi iki kutu daha verdi biri haftada bir diğeri sonra ayda bir. Hamile kalmayı felan etkiliyor mu
Sen hızlı olsun dedikçe aksaklık olmuş ama bir gün geç olsun ama sonu güzel olsun :)Gittim.canim.tam bir fiyasko.
Gittik hastane çok kalabalikti.bide üstune sistem gitti sira alirken.baya bekledik.sadece dahiliyeye alabildim.
Dr a tshim 4 lerde desim.o da hamilelik icin 3 e çekememiz lazim dedi.kan almaya gönderdi.kani verdim eve geldim.3 de çikar dediler.3 te geri gittim hastaneye.bu sefer de cihazlar bozuldu.tahliller çikmadi dediler.yarin gel dediler.yani daha ne oldugu belli degil.yarin gidecem.
Bebişim ben zaten çift çizgiyi görsem de gitmeyecem biliyo musun doktora. Yok keseydi yok kalp atımıydı ben geç gitmeyi düşünüyorum doktoraOluyor evet ama sen yine de güzel düşün. ben de erken oldum agır is yapmaktan . Ama iste olmayınca da insan heyecan doluyor :) kan versen ya yavrum sen
Yanlış anladın canım yada ben düzgün sormamısım :) iki kutu vuruldum doktora gittim hiç bakmadı tahlil felan yapmadı direk iki kutu daha verdi onları vurulurken hamile kalabilirmiyim yoksa bırakıyım mı iğneleriEtkiliyor canim.b12 vitamini eksikliği demir eksikligi tsh yüksekligi gibi parametreler hamile kalmayı engelliyor canim.
Evet canim ya.ben koştura kostura hastaneye godeyim.Sen hızlı olsun dedikçe aksaklık olmuş ama bir gün geç olsun ama sonu güzel olsun :)
Onu bilmiyorum canim.sen yinede doktorunu dinle.Yanlış anladın canım yada ben düzgün sormamısım :) iki kutu vuruldum doktora gittim hiç bakmadı tahlil felan yapmadı direk iki kutu daha verdi onları vurulurken hamile kalabilirmiyim yoksa bırakıyım mı iğneleri
Bebişim ben zaten çift çizgiyi görsem de gitmeyecem biliyo musun doktora. Yok keseydi yok kalp atımıydı ben geç gitmeyi düşünüyorum doktora
Aynen canım bir de benim ilkinde kötü anılarım var her hafta iyi bir sonuç almak için hastaneye gidip kötü haber alıyordum fobi oluştu bendebak bu komikti. Sakin insanlar bile dayanamıyor biz nasıl dayancaz kafayı yeriz. Rüyamızda ultrasona girip dururuz
Senmi doktora gitmiceksin yani suan hamile oldugunu ogrensen sabaha kadar beklemez acile gidersin direk kiz kimi kandiriyon senBebişim ben zaten çift çizgiyi görsem de gitmeyecem biliyo musun doktora. Yok keseydi yok kalp atımıydı ben geç gitmeyi düşünüyorum doktora
Kiz yok inanma ertesi gunu beklemez ayni gun gider bubak bu komikti. Sakin insanlar bile dayanamıyor biz nasıl dayancaz kafayı yeriz. Rüyamızda ultrasona girip dururuz
Ayy ben onu unuttum canım. Hatırlattım kusuruma bakmaAynen canım bir de benim ilkinde kötü anılarım var her hafta iyi bir sonuç almak için hastaneye gidip kötü haber alıyordum fobi oluştu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?