- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Bunu bilmiyodum ozur dilerim :-(Aynen canım bir de benim ilkinde kötü anılarım var her hafta iyi bir sonuç almak için hastaneye gidip kötü haber alıyordum fobi oluştu bende
Kiz yok inanma ertesi gunu beklemez ayni gun gider bunaz2018 caktirma gaz veriyimde gitmesin barime
Esim bana olmazsan ptesiye kadar bekliyelim diyor. Bende bunda niye bilmiyorum test yapmaya cok korkuyorum beklicem yasabırsız ve pimpirikliyiz. Zor bekleriz biz
Bende yaa. Sanki test yaparsam büyü bozulacak ve pozitif olsa da negatif çıkacak gibi. Bu nasıl bi his anlamıyorum :/ anlatamıyorum da. Benim normalde bugün yapmam lazım. Nasıl duruyorum anlamıyorum. Allah'ın bi hikmeti :)Esim bana olmazsan ptesiye kadar bekliyelim diyor. Bende bunda niye bilmiyorum test yapmaya cok korkuyorum beklicem ya
Hah iste beni anlayan bir kisi cikti. Icimden bi his biseyler var diyor ama o testi yaparsam kotu olucak gibide hissediyorum anca sen anlarsin beni gardasimBende yaa. Sanki test yaparsam büyü bozulacak ve pozitif olsa da negatif çıkacak gibi. Bu nasıl bi his anlamıyorum :/ anlatamıyorum da. Benim normalde bugün yapmam lazım. Nasıl duruyorum anlamıyorum. Allah'ın bi hikmeti :)
Cnm bnm gibibirini daha görmek mutlu etti beni burdaki kuzlar bana hala dr gtmedigim için nası dayanıyosun git felan kendimde sorun göremeye başlamış tam yazını okudumAynen canım bir de benim ilkinde kötü anılarım var her hafta iyi bir sonuç almak için hastaneye gidip kötü haber alıyordum fobi oluştu bende
Yok canım gitsem şimdiye çoktan giderdim :)Senmi doktora gitmiceksin yani suan hamile oldugunu ogrensen sabaha kadar beklemez acile gidersin direk kiz kimi kandiriyon sen
Yok canım ne kusuru sen yanlış bir şey söylemedin :) :)Ayy ben onu unuttum canım. Hatırlattım kusuruma bakma
O zaman haklısın ne diyeyim.
Yok canım sıkıntı yok bu bir tek bende böyle bu durumu yaşayan arkadaşlar yine acale edebilirler doktora gitme noktasındaBunu bilmiyodum ozur dilerim :-(
Canım bu nedenle çocuk istemek bana pek doğru gelmiyor. bu ortam ve ruh hali ile çocuk büyütmek nasıl olur bilmiyorum ama bir sorunu çözmeye çalışırken iki sorun elde etme ihtimalin var gibi geliyor.
Canım aynı duyguları yaşıyoruz demek ki bat benim geçti ama gitsem hamilelik varsa kese bile görünmez belki de boşa yine stres yok var mı yok mu yok boş gebelik mi dolu mu bebek oluştu mu oluşmadı mı bir sürü stres. O yüzden ben paşa paşa adetimi bekleyim ya da pozitif i görene kadar bekleyim diyorum senin de mi adetin geçtiCnm bnm gibibirini daha görmek mutlu etti beni burdaki kuzlar bana hala dr gtmedigim için nası dayanıyosun git felan kendimde sorun göremeye başlamış tam yazını okudum
Tövbe tövbe canım seni tutup şöyle bi sarsmak istedim ama ne çare sende kendine gelme isteği yok sanırımBilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum zaten artk çok yoruldum robot gibi oldum ne derseler onu yapar oldum benliğimi unuttum
Canim kotu bisey soylemis olmak istemiyodum ama cocuk isteme bu durumda zaten
Ben test bile yapamiyorum korkumdanYok canım gitsem şimdiye çoktan giderdim :)
Yok canım ne kusuru sen yanlış bir şey söylemedin :) :)
Yok canım sıkıntı yok bu bir tek bende böyle bu durumu yaşayan arkadaşlar yine acale edebilirler doktora gitme noktasında
Tövbe tövbe canım seni tutup şöyle bi sarsmak istedim ama ne çare sende kendine gelme isteği yok sanırım
Anliyorum seni gulum ama aklinda bosanmak varken yapma demek istedim. Bol bol dua et namaz kil elinden geldigince Allaha birak bakalim ne olacak zor biliyorum ama Allah hidayet versin onada insallahAnne olmak istiyorum sadece bende herşeyin farkındayım ömür geçmiyo çünkü bu adamla
Canım peki bu istediğin şey için eyleme geçmeyi düşünüyor musun?Kendime gelecek gücüm kalmadı ki ne istesem hevesimi kırdı daha dünyaları önüme serse heves kalmadı canm o kadar yorgunum ki tek başıma sessiz sakin yaşamak istiyorum sadece huzur istiyorum
Daha ne zamana kadar yapmıycan karnın burnuna gelene kadar mıBen test bile yapamiyorum korkumdan
Canım birden böyle bi dönüşüm hiç normal değil. Bi hoca bulun da okusun sizi. Bizim de bi akrabamız da böyle oldu. Çocuk istiyorum dedi durdu tüp bebekle hamile kaldı kadın 4 aylık hamile iken istemiyorum ben aldır dedi. Sonra kadın yatağının altında büyü buldu. Korkma ama illaki böyle bişey var demiyorum. Ama bu da olası. Okutturun bi kendinizi derim ben. Büyü olmasa da nazar falan olabilir. Sen de bolca dua et Allah'a sığın. İkna etmeye çalışmak oturup konuşmak genelde çözüm olmuyor böyle durumlarda. Tahmin edebiliyorum. Allah yardımcın olsun ne diyeyim.
Canım peki bu istediğin şey için eyleme geçmeyi düşünüyor musun?
Bu dediklerimi boşanırsam yapabilirim onunda olma ihtimali şuan için yok babam hasta ayrılırsam babam ölür kahrından
Valla sanirim oyle olucak bu gidisle. Esim gelip karnimi sevip duruyo hic oyle bisey yapmiyodu ben heveslenip sonra husran oluyor diye hep temkinli davranir oda ptesiye kadar bekliyelim olmazsan diyor. Valla bilmiyorum canim icimden bi his adet olmicam bu sefer bise var diyo ama hislerde yanilabiliyor. Kendimi tutuyorum yaniDaha ne zamana kadar yapmıycan karnın burnuna gelene kadar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?