Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anliyorum seni gulum ama aklinda bosanmak varken yapma demek istedim. Bol bol dua et namaz kil elinden geldigince Allaha birak bakalim ne olacak zor biliyorum ama Allah hidayet versin onada insallah
Her namazda dua ediyorm rabbim içine iman versin anlayışlı olsun diye ama bilmiyorum düzelmek için çabası yok o hep doğru

Pazartesi öğreniriz inşallah güzel haberi hayırlısı bakalım

Bnm yarın ama 4 gün önce test yaptım silik çıktı bnm de 3 ay öncesi boş gebelikten kürtajım var aynı senn gibi düşünüyorum gtsemde keseyi göremycem hadii haftayı bekle avicaba grcem mi stresi hadii keseyi gördüm kalpi atcakmı felan duygu durumum o kdr karışık ki

Oo canım silik çıkmış çok güzel...
Bence de bekle daha kafanı da rahat tut strese girme boşver sen sana ne iyi geliyorsa onu yap

Oo canım silik çıkmış çok güzel...
Bence de bekle daha kafanı da rahat tut strese girme boşver sen sana ne iyi geliyorsa onu yap
Aslında eşimde bende çok gerginiz ikimzde de stres var dün gece brbirmize grdik yoksa dr gtmeyi düşünüyorduk

Aslında eşimde bende çok gerginiz ikimzde de stres var dün gece brbirmize grdik yoksa dr gtmeyi düşünüyorduk
Canım sakin olun ya sanki siz tartışınca sorunlar çözülüyor mu... Aman boşver git kocana sarıl günlerin geçmesini bekleyin bat İn baya geçmesini bekle bence

Canım sakin olun ya sanki siz tartışınca sorunlar çözülüyor mu... Aman boşver git kocana sarıl günlerin geçmesini bekleyin bat İn baya geçmesini bekle bence
Ya sorun da ne daha hiç bişi belli olmadan her gün grdgmüz arkadiına hastaneye gidiyoruz demesi ösellkle dedm bak olsa bile kmseye bişi söleme

Ya sorun da ne daha hiç bişi belli olmadan her gün grdgmüz arkadiına hastaneye gidiyoruz demesi ösellkle dedm bak olsa bile kmseye bişi söleme
Olsun, sevinçten söylemiştir hatta heyecandan söylemeyeceğini unutmuş bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…