Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben de senin gibi adet dönemi afedersin ishal olurum bu adet dönemi de oldum gibi ama adet gelmedi. Ben de iyice hamileyim galiba diye gezmeye başladım ama doktora gitmeyeceğim çizgiyi görmeden.
İnşallah hamişsizdiir. Yarın test yapacam bi daha artık onda da negatif çıkarsa ben şok :)

Canım adet dönemi bende ishal gibi olurum normalde ama seninki sanırsam stresten benimde bi kaç günüm kaldı zaman geçmiyor sanki o yüzden çok iyi anlıyorum seni beklemek çok zor gerçekten

Birde saat başı idrar yapmaya başladım bu kadar gitmezdim lavaboya bakalım ne olacak sonu kırmızı mı bebiş mii
Ooo süper bi belirti bu. Benim ilk hamileliğimde gece bile tuvalete kalkmaya başlamıştım ana şuan öyle bişe yok bu da umutlarımı kırıyor canım ya
Belki de senin ki de hamilelikten

İnşallah görürüz çift çizgiyi canım bende günü şaşmazdı 3 aydır tık gününde geliyor kırmızılar bugün gelmedi bayağı ümitlendim ne yalan söyliyim ama beklicem ben testi cuma günü yapıcam dayanabilirsem

Ooo süper bi belirti bu. Benim ilk hamileliğimde gece bile tuvalete kalkmaya başlamıştım ana şuan öyle bişe yok bu da umutlarımı kırıyor canım ya
Belki de senin ki de hamilelikten
Ağzından bal damlıyor nazcım inşallah öyledir bakalım beklemekten başka da çare yok ne zormuş bu işler :))

Canımmm ben dayanamam bugun bile zor dayandım.

17 de çatlamış canim

Canımmm ben dayanamam bugun bile zor dayandım.
Birde bana sor evde olsa her dk yapıcam ama iki tane aldım birini bugün yaptım sabah negatif çıktı bir negatifi daha kaldıramam sanırım hemde bat biraz daha geçsin üstünden diyorum

Efulimm umudumsensin sizlerin batlar gelmedi insallah?cokk birikmis geriye dönüp okuyamadım

Birde bana sor evde olsa her dk yapıcam ama iki tane aldım birini bugün yaptım sabah negatif çıktı bir negatifi daha kaldıramam sanırım hemde bat biraz daha geçsin üstünden diyorum
Hııı sen cumayı kesin bekle canım ya ben de dün yapmıştım en son

Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz hamile kalmak istiyorum ana b12 eksikliği çıktı iki kutu her gün vuruldum bitti şimdi iki kutu daha verdi biri haftada bir diğeri sonra ayda bir. Hamile kalmayı felan etkiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…