Canım ben de senin gibi adet dönemi afedersin ishal olurum bu adet dönemi de oldum gibi ama adet gelmedi. Ben de iyice hamileyim galiba diye gezmeye başladım ama doktora gitmeyeceğim çizgiyi görmeden.Kızlar düşünmeden edemiyorum artık ya karnımda adetten farklı bir ağrı demiyim ama böyle bi doluluk var sanki birde 3-4 gündür kabızlık yaşıyorum normalde adet dönemi afedersiniz ama ishal gibi olurdum yorumu olan var mı bu konuda ?? Valla kırmızılar gelecekse de gelsin bu belirsizlik beni bitirdi
Kızlar düşünmeden edemiyorum artık ya karnımda adetten farklı bir ağrı demiyim ama böyle bi doluluk var sanki birde 3-4 gündür kabızlık yaşıyorum normalde adet dönemi afedersiniz ama ishal gibi olurdum yorumu olan var mı bu konuda ?? Valla kırmızılar gelecekse de gelsin bu belirsizlik beni bitirdi
Ooo süper bi belirti bu. Benim ilk hamileliğimde gece bile tuvalete kalkmaya başlamıştım ana şuan öyle bişe yok bu da umutlarımı kırıyor canım yaBirde saat başı idrar yapmaya başladım bu kadar gitmezdim lavaboya bakalım ne olacak sonu kırmızı mı bebiş mii
Yazık giden paralarabugün yaptım canım ama fazla sıvı damlatmışım bidaha denicem :)
İnşallah görürüz çift çizgiyi canım bende günü şaşmazdı 3 aydır tık gününde geliyor kırmızılar bugün gelmedi bayağı ümitlendim ne yalan söyliyim ama beklicem ben testi cuma günü yapıcam dayanabilirsemCanım ben de senin gibi adet dönemi afedersin ishal olurum bu adet dönemi de oldum gibi ama adet gelmedi. Ben de iyice hamileyim galiba diye gezmeye başladım ama doktora gitmeyeceğim çizgiyi görmeden.
İnşallah hamişsizdiir. Yarın test yapacam bi daha artık onda da negatif çıkarsa ben şok :)
Ağzından bal damlıyor nazcım inşallah öyledir bakalım beklemekten başka da çare yok ne zormuş bu işler :))Ooo süper bi belirti bu. Benim ilk hamileliğimde gece bile tuvalete kalkmaya başlamıştım ana şuan öyle bişe yok bu da umutlarımı kırıyor canım ya
Belki de senin ki de hamilelikten
Canımmm ben dayanamam bugun bile zor dayandım.İnşallah görürüz çift çizgiyi canım bende günü şaşmazdı 3 aydır tık gününde geliyor kırmızılar bugün gelmedi bayağı ümitlendim ne yalan söyliyim ama beklicem ben testi cuma günü yapıcam dayanabilirsem
17 de çatlamış canimYaaa canım hafta sonu malum kayınvalidemdeydim. Bu cumartesi ds kuran okutucam evde her akşam bi koşturma ancak fırsat bulabildim. Ama ovü testlerime aralıksız devam ediyorumonlara vakit var
Hadi bi değerlendirin bakim :)
Dün akşamı değerlendirebildim sadece bu aksam da silik çıktı zaten amdi benim yumurta çatlamış mı demek bu
Bi de neden 3 gün kadar koyu kaldı test onu anlamadm bigün koyu olmuyomuydu sadece ?
Ay inşallah canımm bakalım cuma günü inşallah görürsün çift çizgiyiAğzından bal damlıyor nazcım inşallah öyledir bakalım beklemekten başka da çare yok ne zormuş bu işler :))
Armin cim nerelrdesin[/QUOTEherkezeeee slm :) burdayım yavrum dün gece geldim evime. girdim sayfaya ara ara da fırsat olmadı yazmaya . Adetim bitti 2gun önce . Bugun 7 gunumdeyim yumurtlamaya da 7 var galiba :) bakalım bu ay neler olucak. Sen De varmı gelisme umarim kırmızları görmemişsindir???
Birde bana sor evde olsa her dk yapıcam ama iki tane aldım birini bugün yaptım sabah negatif çıktı bir negatifi daha kaldıramam sanırım hemde bat biraz daha geçsin üstünden diyorumCanımmm ben dayanamam bugun bile zor dayandım.
AminnnnnAy inşallah canımm bakalım cuma günü inşallah görürsün çift çizgiyi
Beni soruyorsan ben adet oldum canim.Efulimm umudumsensin sizlerin batlar gelmedi insallah?cokk birikmis geriye dönüp okuyamadım
Hııı sen cumayı kesin bekle canım ya ben de dün yapmıştım en sonBirde bana sor evde olsa her dk yapıcam ama iki tane aldım birini bugün yaptım sabah negatif çıktı bir negatifi daha kaldıramam sanırım hemde bat biraz daha geçsin üstünden diyorum
Hayırlısıyla o ay bu ay olur insallah Allah büyük..Beni soruyorsan ben adet oldum canim.
Bugün 3.günüm.
Naz ben hamiş olursam belirtiler listem çok uzun kız sığar mı konunun en başınaHııı sen cumayı kesin bekle canım ya ben de dün yapmıştım en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?