Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günyadııın ben iyiyim bugünde kırmızıları görmedim :))

Hay maşallah hadi bakalım kaçıncı gün canım gecikmen :)
Ya bi haftadır yokum nerdeyse kimseden gebe haberi yok mu :/
Hep olumsuzları görüyoruz burda bir iki de güzel haber alalım da motivasyın olsun bize de

Iyiyiz cok sukur sen nasilsin canim :)

İyiyim canım çok şükür bugünüme :)

Günaydın kızlar kan vermiştm morluklar için doktor bakalım gebelik varmı dedi ona da bakacak dünkü testten sonra beklemiyorun ama bakacak

Günaydın Kızlar benim yumurtlama tarihlerinden sonra gögsüm şiş hassastı sonra şişliği biraz azalmıştı ama ucu sızlıyordu damarlar belliydi şimdi şişkinlik yine var ve damarlar yine belli kasık agrım ara ara geliyor ve bacağıma vuruyor. Kasıklarımda ve alt karnımda sertlik var İki haftadır farklı akıntım var ama göğsün ucundaki sızı azalmış hatta bitmiş gibi. gittikçe göğüs hassasiyetim azalıyor sanki.düşükten sonra 1 ay oldu bugün. 6 ocakta adet tarihim diye düşünüyorum. Sizce göğüs hassasiyetinin azalması hamilelik şüphesi için olumsuz bir durum mu

Canım bende adet oldum benim trioitte yüksek ölçtureyim diyorum hangi bölüme gittin adetliykenmi gittin ogrenebilirmiyim

Ya ben çok ümitliydim senden neyse hayırlısı olsun bir sonraki ay inşallah canım
Aynen canım ben de çok ümitliydim hatta o umuttan dolayı gelmiyormuş çünkü gece bir test daha yaptım hiç bir çizgi çıkmayınca demek ki psikolojikman artık ikna oldum ve geldi adetim

Ben ihtimal veriyordum son ana kadar. Tüh ya. Ama pes etmek yok. Şubata bomba gibi hazırlan :)
Aynen baby ben de belki de var ama testlerde çıkmıyor diyordum ama yokmuş kaç gün ki belirsizlikten sonra şuan ki durumuma şükür ediyorum
Yoksada adet olmussun iste canim olumlu tarafindan bakalim bekleyipte sebepsiz olmasan daha cok uzulurdun bebem. Bende ha oldum ha olucam diyorum ama bakalim nasip uzulme sakın yola devam :)
Olmazsın inşallah dur bakalım hayırlısı.
Aynen pek de üzülmedim ya hayırlısı bakalım Allah ne zaman nasip eder
yılmak yok yola devam :)
bende sabah test yaptım başka bir marka erken gebelik testi onda da tık yok
hangisi doğru şimdi
Bence comfort doğru canımmm

G Guly84 Bat: 15 ocak

Geçmiş olsun hayırlısı olsun canım şubata inşallah bebiş haberleriyle geliriz(
İnşallah canımm Allah bizim için en iyi zamanını bilir bakalım o zaman ne zaman
Hadi ya bu yunurtlamadan sonra geç gelmesini anlamiyorum
Stresten okuyor canım.
Aslında yanaklarım falan kızarmış vucudum hep sıcaktı bi ara
Tam adet günü vucudum buz gibi oldu o ara anlamıştım da
Adetim sonradan geldi işte.

Kızlar benim kırmızılar geldi sonunda
Ben gelmeyecek diye düşünüyordum ama madem geldi önümüzdeki aylara hazırlanma vakti canım. Umarım gelecek ay farklı olacak.
normal test yapcam ya artık
bence bir kaç gün ara ver bu test işine :)
Canım bende adet oldum benim trioitte yüksek ölçtureyim diyorum hangi bölüme gittin adetliykenmi gittin ogrenebilirmiyim
endokrin olmadığı yerde dahiliye bakıyor herhangi bir zamanda gidebilirsin kan testi için özel bir dönem yok.

dennisgo benim gelmeyecek diye beklentim enerji olarak hepinize gelmeyecek diye yansıdı :) :) :) aynen baby önümüzdeki maçlara bakacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…