Günyadııın ben iyiyim bugünde kırmızıları görmedim :))
Iyiyiz cok sukur sen nasilsin canim :)
Efulimmm :) Naber kuzum nasılsın :) Ne durumdasın doktor işlerin ne oldu :)İkisi de güvenilir diye biliyorum ama. Bilemedim şimdi.
olsun 2 gün 2 gündür hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırız canım
aminnnnnolsun 2 gün 2 gündür hadi hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırız canım
Yine de çıkar inşallahGünaydın kızlar kan vermiştm morluklar için doktor bakalım gebelik varmı dedi ona da bakacak dünkü testten sonra beklemiyorun ama bakacak
Amiiiiiiiinnn canım inşallahYine de çıkar inşallah
Canım bende adet oldum benim trioitte yüksek ölçtureyim diyorum hangi bölüme gittin adetliykenmi gittin ogrenebilirmiyimGittim.canim.tam bir fiyasko.
Gittik hastane çok kalabalikti.bide üstune sistem gitti sira alirken.baya bekledik.sadece dahiliyeye alabildim.
Dr a tshim 4 lerde desim.o da hamilelik icin 3 e çekememiz lazim dedi.kan almaya gönderdi.kani verdim eve geldim.3 de çikar dediler.3 te geri gittim hastaneye.bu sefer de cihazlar bozuldu.tahliller çikmadi dediler.yarin gel dediler.yani daha ne oldugu belli degil.yarin gidecem.
Aynen canım ben de çok ümitliydim hatta o umuttan dolayı gelmiyormuş çünkü gece bir test daha yaptım hiç bir çizgi çıkmayınca demek ki psikolojikman artık ikna oldum ve geldi adetimYa ben çok ümitliydim senden neyse hayırlısı olsun bir sonraki ay inşallah canım
Aynen baby ben de belki de var ama testlerde çıkmıyor diyordum ama yokmuş kaç gün ki belirsizlikten sonra şuan ki durumuma şükür ediyorumBen ihtimal veriyordum son ana kadar. Tüh ya. Ama pes etmek yok. Şubata bomba gibi hazırlan :)
Olmazsın inşallah dur bakalım hayırlısı.Yoksada adet olmussun iste canim olumlu tarafindan bakalim bekleyipte sebepsiz olmasan daha cok uzulurdun bebem. Bende ha oldum ha olucam diyorum ama bakalim nasip uzulme sakın yola devam :)
Bence comfort doğru canımmmyılmak yok yola devam :)
bende sabah test yaptım başka bir marka erken gebelik testi onda da tık yok
hangisi doğru şimdi
Geçmiş olsun hayırlısı olsun canım şubata inşallah bebiş haberleriyle gelirizKızlar benim kırmızılar geldi sonunda
Hadi ya bu yunurtlamadan sonra geç gelmesini anlamiyorumKızlar benim kırmızılar geldi sonunda
G Guly84 Bat: 15 ocak2018'e heyaecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe
ovulasyon testi almak isteyenler eczaneden değil internetten alsınlar...daha uygun ve de yanında gebelik testi de geliyor
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek (naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.
adet olanları listenin sonuna ekleyerek gidiyoruz kızlar
- @zeyneppsuu-----> BAT: 27 ARALIK
- @dlkbbkistyr -----> BAT: 30 ARALIK
- @ertugrulunhalimesi-----> BAT: 1 OCAK
- belirtiler:
"Benim ilk belirtim regl olmama 8 gün kala başladı göğüslerim ağrıyordu sonra acımaya başladı. Ama öyle dokununca filan acıma yoktu içten bi ağrıydı. Sonra her gece sancı hissettim göğsümde en son önce ki gece sanki göğüslerim ateşe sokmuşum gibi yanmaya başladı içten ama.
Ben cok üşüyorum bu ara eşim bana sen hasta olacaksın galiba çok ateşin var dediği halde sıtma tutuyor beni titriyorum yani üşüdüğüm için
Goguslerimde mavimsi yeşilli damarlar belirdi özellikle uçlarında siyah yerlerinde damarlarım şişti göğüs başı karardı. Dünden beri de sağ kasığımın ağrısı belime vuruyor. Bir de gaz sancısı var maalesef "- @Kuyum -----> BAT: 1 OCAK
- @Zeycan123 -----> BAT: 2 Ocak
- Belirtileri
- belirtilere gelince 10 gün önceden başladı ara sıra kasık ağrısı batması göğüste ağrı ve iğne gibi batmalar hafif mide bulantıları 3 gün kala adete adet olacakmışım gibi karin ağrısı oldu birde yeni yeni kökü hassasiyeti başladısevdiğim bazı yiyecekler bana kötü kokmayabasladi rabbim sizlere de versin
- @edaa_edaa -----> BAT: 2 OCAK
- @Hilal coban -----> BAT: 2 OCAK
- @cetiha88 -----> BAT: 2 OCAK
- @LezzetliCipetpet -----> BAT: 3 OCAK
- @Dmmmttt -----> BAT: 3 OCAK
- @gkymc -----> BAT: 3 OCAK
Dilarassd ----> BAT: 3 OCAK - @Efulimm41 -----> 4 OCAK
- @tuana05 -----> BAT: 4 OCAK
- @hayalim mucize -----> BAT: 4 OCAK
- @Kumral60 -----> BAT: 5 OCAK
- @Alya_sura88 -----> BAT: 5 OCAK
- @Ceylancihangir -----> BAT: 5 OCAK
- @gizemlii123 -----> BAT: 6 OCAK
Hasumran -----> BAT: 6 OCAK - @Cansuu33 -----> BAT: 6 OCAK
- @GorTuu -----> BAT: 7 OCAK
- @pelinimben -----> BAT: 8 OCAK
saranee -----> BAT: 8 OCAK - @Sevimlipanduf -----> BAT: 8 OCAK
- @ma cherie -----> BAT: 8 OCAK
- @pelinimben -----> BAT: 8 OCAK
- @Feridekc -----> BAT: 9 OCAK
- @yvz13 -----> BAT: 9 OCAK
- @yagmurumut -----> BAT: 9 OCAK
- @TgNcNc -----> BAT: 10 OCAK
- @gzmdncr33 -----> BAT: 10 OCAK
- @hayalim mucize -----> BAT: 10 OCAK
- @emira_86 -----> BAT: 10 OCAK
- @firari58 -----> BAT: 10 OCAK
- @Berivan01 -----> BAT: 10 OCAK
- @Dildildil -----> BAT: 11 OCAK
- @Ankey -----> BAT: 11 OCAK
- B Bs001 -----> BAT: 12 OCAK
- @visne_receli -----> BAT: 12 OCAK
- @Esa331 -----> BAT: 12 OCAK
- @Videsupra -----> BAT: 12 OCAK
- @Eda3883 -----> BAT: 14 OCAK
- @-Gzmlkz- -----> BAT: 15 OCAK
- @AyAl80 -----> BAT: 15 OCAK
- @svqi -----> BAT: 15 OCAK
- @Pembe1661 -----> BAT: 16 OCAK
- @meyraacnl -----> BAT: 16 OCAK
- @ela basak -----> BAT: 16 OCAK
- @Minanur18 -----> BAT: 16 OCAK
aknhn -----> BAT: 17 OCAK - @Masalicindemasal -----> BAT: 17 OCAK
- @Nilay korkmaz -----> BAT: 17 OCAK
- @Prmm -----> BAT: 18 OCAK
- @efe4415 -----> BAT: 18 OCAK
- @efrahesila -----> BAT: 18 OCAK
- @papatyam67 -----> BAT: 18 Ocak
- @P u d i n g -----> BAT: 19 OCAK
- @Madammor -----> BAT: 19 OCAK
- @Themarginal -----> BAT: 20 OCAK
- @Umithepvar -----> BAT: 20 OCAK
- @mayissinegi -----> BAT: 20 OCAK
- @glcnh08 -----> BAT: 23 OCAK
- @solisss -----> BAT: 24 OCAK
- @arminch -----> BAT: 24 OCAK
dennisgo -----> BAT: 25 OCAK - @Yusem_k -----> BAT: 25 OCAK
- @Senella ----> BAT: 26 OCAK
- @Ciciketum ----> BAT: 26 OCAK
- @BbkBbk -----> BAT: 27 OCAK
- @miraysu_ -----> BAT: 27 OCAK
- @Eses07 -----> BAT: 28 OCAK
- @Umudumbitmedi_ -----> BAT: 28 Ocak
- @leblebiimm -----> BAT: 29 OCAK
- @Aayyssnnrr -----> BAT: 29 Ocak
- @meraalll -----> BAT: 29 OCAK
- @Duygumoglu -----> BAT: 30 OCAK
- @Evlataski25 -----> BAT: 30 OCAK
naz2018 -----> BAT: 3 ŞUBAT
İnşallah canımm Allah bizim için en iyi zamanını bilir bakalım o zaman ne zamanGeçmiş olsun hayırlısı olsun canım şubata inşallah bebiş haberleriyle geliriz(
Stresten okuyor canım.Hadi ya bu yunurtlamadan sonra geç gelmesini anlamiyorum
Ben gelmeyecek diye düşünüyordum ama madem geldi önümüzdeki aylara hazırlanma vakti canım. Umarım gelecek ay farklı olacak.Kızlar benim kırmızılar geldi sonunda
bence bir kaç gün ara ver bu test işine :)normal test yapcam ya artık
endokrin olmadığı yerde dahiliye bakıyor herhangi bir zamanda gidebilirsin kan testi için özel bir dönem yok.Canım bende adet oldum benim trioitte yüksek ölçtureyim diyorum hangi bölüme gittin adetliykenmi gittin ogrenebilirmiyim
Hoş geldin canımm inşallah bu ay senin ayın olur
İns allah tüm istiyenlere versin kurban oldugum allah kimsenin kucağını bos koymasınHoş geldin canımm inşallah bu ay senin ayın olur
Listeye ekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?