Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
naz2018 canım üzülme yeni ay yeni heyecan elbet birgün Rabbim verecek bebişlerimizi hayırla sağlıkla en hayırlı zamanda inşaAllah benim de adet sancılarım var bat bugün bende gelicem arkandan sanırım akşama kalmaz olurum

Kizlar ben dun oglen 12 de catlatma ignesi vuruldum. Az once lavaboya girdigimde peceteye seffaf uzayan akıntı geldi. Sizce yumurta çatlamış mıdır? Yoksa kesin 36 saatte mi catliyor ?

Carsamba 12 de vuruldum ya, doktorum Çarşamba gecesi cuma ve cumartesi gecesi ilişki olsun dedi. Perşembe aslinda daha onemli degil mi sizce yani bugun. Ben anlayamadim bana anlatır mısınız bu mantığı

Kızlar bat 20 ocak
Geçen ay kistim vardi prolaktin ve tsh yuksekti bu ay hepsinden kurtuldum bi problem olmadigini soyledi doktor gün aşırı değerlendiriyoruz cok umutluyum

Efulimmm :) Naber kuzum nasılsın :) Ne durumdasın doktor işlerin ne oldu :)
İyiyim canım benim sen nasılsın ?
Doktora gitmedim adet olmayı bekliyorum. Dündü olmadım sancım da yok ama bugün ateşim düştü. Gün içinde olurum Heralde

Sen nasılsın ? Durumlar nasıl :)

En azından psikolojik olarak rahatlamışsındır. Belirsizlikte çok kötü oluyor.

İyiyim canım benim sen nasılsın ?
Doktora gitmedim adet olmayı bekliyorum. Dündü olmadım sancım da yok ama bugün ateşim düştü. Gün içinde olurum Heralde

Sen nasılsın ? Durumlar nasıl :)
Ben de bugün bekliyorum adetimi sancılarım var vücut ısımı bilmiyorum ama olucam hissediyorum

Valla ben de dün tamam aynı adet sancısı bu oluyorum dedim geçti ama. Belki senin de devam etmez geçer.
Bilmiyorum ki canım hamile değilsem de biran önce gelsin inşaAllah uzatmasın zaten şu an onu pek düşünemiyorum moralim bozuk araştırma yapıyorum suçiçeği hakkında

Kizlar ovülasyon gününde akıntıdan anlayanlar nasıl anlıyorsunuz.. ipucu ver misiniz . Benim bat 26 ocak daha cok var zaten adetim bu gün sonlancak daha çalışmalara bile başlamadık. Ama ovülasyon günlerini iyi degerlendirmek istiyorum.

Şaka gibi ama beta i in kan almamislar bu bı işaret mı

Canim benim catlarken zaten hissedersin ben hissediyodum bana gunduz 2.5 vurulmustu o gece sabaha karsi agrim cok siddetlendi anladim catliyor heralde dedim. Simdi benim doktorum vuruldugumun gecesi 2.5 ertesi gece 2.5 diger gece 2.5 sonrasinda ise gun asiri yazmisti bana. Sen buna gore bak degerlendir bide bana yarim saat kalkma demisti benim yumurta sagdaydi sol bacagi sagim ustune at altinada 3 tane yastik koy demisti.

Bilmiyorum ki canım hamile değilsem de biran önce gelsin inşaAllah uzatmasın zaten şu an onu pek düşünemiyorum moralim bozuk araştırma yapıyorum suçiçeği hakkında
Orası öyle canım. Olmayacaksa bi an önce gelsin de bir sonraki aya hazırlayalım kendimizi psikolojik olarak. Su çiçeği ne için hayırdır inşallah.

Yumurta akı kıvamında şeffaf uzayan bi akıntı oluyor.

Aynı durumdayız galiba benim de geçen ay kimyasal oldu şuan vücudumda belirti arıyorum sürekli sanki var gibi bilmiyorum. Zaman gösterecek inşallah ne desek boş
İnşallah vardır öğrenirsen söyle merak ettim :) kesinlikle olacağı varsa olacak tutunması düşmesi nasip hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…