Canım ateşle nasıl anlıyorsun kaç derece fark ediyorAynen öyle canım. Bende sadece 1 ay korundum ya o süreçte bile hap kullanmadım hemen olur heralde falan diyordum.
Bi de sabah kalktım ateşimi ölçtüm düşmüş malesef. Bugün adet olurum heralde.
Günlerdir 36,4 gidiyordu bugün 36.1 oldu. Ateşin yumurtlamadan sonra hep yüksek gitmesi gerekiyor gebelikte. Gebelik yoksa adetten bi gün önce ya da o gün ateş düşüyor bi miktar.Canım ateşle nasıl anlıyorsun kaç derece fark ediyor
Ben bu sabahta görmedim kırmızıları bakalım gün içinde ne olacak inşallah gelmez de yarın test yaparım şimdi ateş ölçsem belli olmaz benimki o zaman önceden ölçmediğim için :/Günlerdir 36,4 gidiyordu bugün 36.1 oldu. Ateşin yumurtlamadan sonra hep yüksek gitmesi gerekiyor gebelikte. Gebelik yoksa adetten bi gün önce ya da o gün ateş düşüyor bi miktar.
Yok canım belli olmaz. 3-4 gün önceden ölçseydin bile anlardın. Bat bugün müBen bu sabahta görmedim kırmızıları bakalım gün içinde ne olacak inşallah gelmez de yarın test yaparım şimdi ateş ölçsem belli olmaz benimki o zaman önceden ölçmediğim için :/
Ne ates falan olcuyosun ustun acik kalmistirAynen öyle canım. Bende sadece 1 ay korundum ya o süreçte bile hap kullanmadım hemen olur heralde falan diyordum.
Bi de sabah kalktım ateşimi ölçtüm düşmüş malesef. Bugün adet olurum heralde.
Yoksada adet olmussun iste canim olumlu tarafindan bakalim bekleyipte sebepsiz olmasan daha cok uzulurdun bebem. Bende ha oldum ha olucam diyorum ama bakalim nasip uzulme sakın yola devam :)Kızlar benim kırmızılar geldi sonunda
Dündü canım benim batYok canım belli olmaz. 3-4 gün önceden ölçseydin bile anlardın. Bat bugün mü
Yazık giden paralara
Kızlar benim kırmızılar geldi sonunda
Ayy inşallah sen olmazsınNe ates falan olcuyosun ustun acik kalmistirolmazsin insallah bekle bakalim bendede daha bisey yok ama sol gogsum feci agriyo cok rahatsiz ediyo bide belim
Hee kıyaslayınca az duruyor :)aslında evet yazık boşuna alıyorum gibi
ama eğer beni psikolojik olarak rahatlatıyorsa paha biçilmez :)
sigarama ayda 300 verirken gebelik testi çok koymuyo:))
İnşallah gelmez canım.Dündü canım benim bat
Hee kıyaslayınca az duruyor :)
İnşallah canım seninki de gelmez inşallahİnşallah gelmez canım.
Günyadııın ben iyiyim bugünde kırmızıları görmedim :))Günaydın kızlar nasılsınız :)
Insallah canim ya olucam gibi duruyo ama tabiki bebis olsunda olmasin insallah ikimizindeee :)Ayy inşallah sen olmazsın
Iyiyiz cok sukur sen nasilsin canim :)Günaydın kızlar nasılsınız :)
İkisi de güvenilir diye biliyorum ama. Bilemedim şimdi.hee :) ya canım ben dün comfort yaptım erken gebelik testinde çizgi vardı bu sabah predictor early yaptım tık yok
İkisi de güvenilir diye biliyorum ama. Bilemedim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?