- 31 Ocak 2016
- 99
- 106
- 93
- 43
Kötü bi durum canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah tanıdığın adam olur kısa zamanda. Ama arkadaşlara katılıyorum. Evliliğinin sağlam olmadığını düşünüyorsun çocuk düşünme derim bende. Tabi bizim haddimize değil ama ilerki yıllarda daha çok üzülebilirsin. Çocuk olunca bi de ilgi çocuğa kayıyor diye değişebiliyor erkekler. İyice bunalırsın. Boşan diyemem tabi ki bi yuvanın yıkılması kadar üzücü bi şey yok. Ama gelecek göremediğin adamla da devam etmenin alemi yok. Babanı üzmemek adına sabredeceksin mecburen yapacak bişey yok.Okuyorum namazdan sonra hep dua ediyorm canm ama yapısı buymuş evlenmeden görme imkanım olmadı ne yazıkki çok farklıydı yani benim sevdiğim adam
Cnm sana umutsuzluk vermek istemem herşey allahtan allah kalbine göre versin inşallah düzelirBelki düzelir diye istiyordm canım
Bende tıpatıp aynısı oldu. Birden fazla yumurtladıysan ya da yumurtan fazla büyüdüyse oluyor. Adet günüm bugün benim ama hala devam ediyor, geçmedi. Ara ara devam edecek o ağrıların.
- Arkadaşlar merhaba yumurtlama günümden beri kasik agrim ve rahmimde bir şişkinlik hali var .Benzer şikayetleri yaşayanlar varmı acaba...
Ayy çok sagol arkadaşım benim erken yumurtlama gibi bir durumum var 11 gün yumurtluyorum . O günden beri siskinlik var.Ayakta fazla kalınca daha çok hissediyorum. Yumurtlama günümden beri göğüs ağrısı var birde geçmeyen üstelik adetime daha 14 gün var.Bende tıpatıp aynısı oldu. Birden fazla yumurtladıysan ya da yumurtan fazla büyüdüyse oluyor. Adet günüm bugün benim ama hala devam ediyor, geçmedi. Ara ara devam edecek o ağrıların.
Bekliyorum bakalımCanım sakin olun ya sanki siz tartışınca sorunlar çözülüyor mu... Aman boşver git kocana sarıl günlerin geçmesini bekleyin bat İn baya geçmesini bekle bence
Aynıları bende de oldu. Alışıyor insan ağrıya :) hafif hafif çünküAyy çok sagol arkadaşım benim erken yumurtlama gibi bir durumum var 11 gün yumurtluyorum . O günden beri siskinlik var.Ayakta fazla kalınca daha çok hissediyorum. Yumurtlama günümden beri göğüs ağrısı var birde geçmeyen üstelik adetime daha 14 gün var.
Inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canım. Ne diyelim alışırız.ben aklıma karanlık düşünceler getirip canımı sıktimda ondan bir sormak istedim .çok teşekkür ederimAynıları bende de oldu. Alışıyor insan ağrıya :) hafif hafif çünkü
Adetin 14 gün olamaz canım. Yumurtlamaya 14 gün ekleyeceksin. Adetin geri gelmiş olacak biraz. Yumurtlamaya göre belirlenir adet günün.
Rica ederim canım. Kafana takılan bişey olursa sorarsın yine. Elimizden geldiğince cevaplarız.Inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canım. Ne diyelim alışırız.ben aklıma karanlık düşünceler getirip canımı sıktimda ondan bir sormak istedim .çok teşekkür ederim
Aynı ben. Biz birbirimize yeteriz boşver diğerleriniHah iste beni anlayan bir kisi cikti. Icimden bi his biseyler var diyor ama o testi yaparsam kotu olucak gibide hissediyorum anca sen anlarsin beni gardasim
Evet evet evet. Bu beklemek cok kotu bisey ya. Oldummu diye korkmak test yapmaktan bile cekinmek... hic boyle dusunmemistim biliyomusun hemen olur saniyodum zor bi surecmis megerAynı ben. Biz birbirimize yeteriz boşver diğerlerini
Amin canım çıktık bi yola artık geri dönüşümüz yokValla ne diyeyim bilmiyorum canım seni de üzmek istemiyorum,
Allah mutluluk huzur nasip etsin
Amin canmAllah yardimcin olsun canim cok zor gercekten
Amin canm annem babama karşı bi saygısızlığı yok çok şükür babama çok iyiliği oldu kötü zamanlarda çok koştu bunlar bu yuvayı dağıtmamam için bi sebepKötü bi durum canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah tanıdığın adam olur kısa zamanda. Ama arkadaşlara katılıyorum. Evliliğinin sağlam olmadığını düşünüyorsun çocuk düşünme derim bende. Tabi bizim haddimize değil ama ilerki yıllarda daha çok üzülebilirsin. Çocuk olunca bi de ilgi çocuğa kayıyor diye değişebiliyor erkekler. İyice bunalırsın. Boşan diyemem tabi ki bi yuvanın yıkılması kadar üzücü bi şey yok. Ama gelecek göremediğin adamla da devam etmenin alemi yok. Babanı üzmemek adına sabredeceksin mecburen yapacak bişey yok.
Sağol canım inşallahCnm sana umutsuzluk vermek istemem herşey allahtan allah kalbine göre versin inşallah düzelir
senella senelllaaa ben hazırım yavrummmBurdayım canım. Paris güzeli :)))
Stresi atmış ovulasyona hazırsındır inşallah..
Benimde artık ovulasyon haftam ama gel gör ki, yorgunmus bizim ki, tv izliyor.. :))
Ya ben çok ümitliydim senden neyse hayırlısı olsun bir sonraki ay inşallah canımKızlar benim kırmızılar geldi sonunda
Aynen öyle canım. Bende sadece 1 ay korundum ya o süreçte bile hap kullanmadım hemen olur heralde falan diyordum.Evet evet evet. Bu beklemek cok kotu bisey ya. Oldummu diye korkmak test yapmaktan bile cekinmek... hic boyle dusunmemistim biliyomusun hemen olur saniyodum zor bi surecmis meger
Ben ihtimal veriyordum son ana kadar. Tüh ya. Ama pes etmek yok. Şubata bomba gibi hazırlan :)Kızlar benim kırmızılar geldi sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?