Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zeytinyağlı yapacam da bişey duydum ya bu otun erkeği kadını ayriymis öle bişey varmi
Otu alırsan öyle canım. Ama benim dediğim bu otun kökünden yapılan bi su. Hem kadın hem erkek içebiliyor. Yapraklarından yapılan da ayrı ayrı oluyor. Çiçeği yaprağı diye mi ayırıyorlar bilemedim. Çok güvendiğim bi teyze söyledi aktar işleten. Çakşır kökü suyu alacaksın sen. Piyasada en çok bundan var zaten. otu sadece bi cins kullanabildiği için üretimiyle uğraşmıyorlarmış. Kökü de aynı etkiyi veriyor merak etme.

Eczanede olurmu acaba özelden fotosunu atsan olurmu canım ya

İnofoic mi konuşuyorduk? Pko da veriliyor o sanırım. Onda da folik asit var sanırım ama benim söylediğim o değildi.folik asit herkese veriliyor.

Aynı adet öncesi ağrılarım fark yoktu bende dayanamadım aldım rahat uyuyayım diye dün geçe işte bu gün ara ara yine agrım var dünkü kadar olmadi belim ağrıyor akintim var şu gibi dün sabah erken gebelik testi yaptım birşey çıkmamıştı o gazla bende içtim kötü etmemisimdir umarım

İnofoic mi konuşuyorduk? Pko da veriliyor o sanırım. Onda da folik asit var sanırım ama benim söylediğim o değildi.folik asit herkese veriliyor.
yok onj biliyorum da bu inofoligi merak ediyorum acaba herkes kullanabilir mi diye
Canım inşallah bir sey olmaz ama adet olana kadar bir sey kullanmamak lazim ne olur ne olmaz

kızlar erken gebelik testinde çıkan silik yani flu gibi çizgiden sonraki yaptıgım erken gebelik testi negatif çıktı
confort ve predictor early kullandım hangisi doğru söylüyor hangisi yalancı

kızlar erken gebelik testinde çıkan silik yani flu gibi çizgiden sonraki yaptıgım erken gebelik testi negatif çıktı
confort ve predictor early kullandım hangisi doğru söylüyor hangisi yalancı
Canım çizgi var dı ama bence bekle hemen moral bozma bat a kaç kaldı

kuzum yorum yazmamışın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…