Otu alırsan öyle canım. Ama benim dediğim bu otun kökünden yapılan bi su. Hem kadın hem erkek içebiliyor. Yapraklarından yapılan da ayrı ayrı oluyor. Çiçeği yaprağı diye mi ayırıyorlar bilemedim. Çok güvendiğim bi teyze söyledi aktar işleten. Çakşır kökü suyu alacaksın sen. Piyasada en çok bundan var zaten. otu sadece bi cins kullanabildiği için üretimiyle uğraşmıyorlarmış. Kökü de aynı etkiyi veriyor merak etme.Zeytinyağlı yapacam da bişey duydum ya bu otun erkeği kadını ayriymis öle bişey varmi
Eczanede olurmu acaba özelden fotosunu atsan olurmu canım yaOtu alırsan öyle canım. Ama benim dediğim bu otun kökünden yapılan bi su. Hem kadın hem erkek içebiliyor. Yapraklarından yapılan da ayrı ayrı oluyor. Çiçeği yaprağı diye mi ayırıyorlar bilemedim. Çok güvendiğim bi teyze söyledi aktar işleten. Çakşır kökü suyu alacaksın sen. Piyasada en çok bundan var zaten. otu sadece bi cins kullanabildiği için üretimiyle uğraşmıyorlarmış. Kökü de aynı etkiyi veriyor merak etme.
İnofoic mi konuşuyorduk? Pko da veriliyor o sanırım. Onda da folik asit var sanırım ama benim söylediğim o değildi.folik asit herkese veriliyor.Canım şimdi bir şey diyemem ki ben olsam sanırım kafam ne kadar karışık olsa da doktoru dinlerdim
Hoş geldin canım :) :) hamiş olma ihtimalin çok yüksek inşallah hamişsindir
Valla ya bu ay bakacaz artık
İnofolic herkes tarafından kullanılabiliyor mu
Kız adetin gelmeden niye ağrı kesici aldın tövbe tövbe
Aynı adet öncesi ağrılarım fark yoktu bende dayanamadım aldım rahat uyuyayım diye dün geçe işte bu gün ara ara yine agrım var dünkü kadar olmadi belim ağrıyor akintim var şu gibi dün sabah erken gebelik testi yaptım birşey çıkmamıştı o gazla bende içtim kötü etmemisimdir umarımCanım şimdi bir şey diyemem ki ben olsam sanırım kafam ne kadar karışık olsa da doktoru dinlerdim
Hoş geldin canım :) :) hamiş olma ihtimalin çok yüksek inşallah hamişsindir
Valla ya bu ay bakacaz artık
İnofolic herkes tarafından kullanılabiliyor mu
Kız adetin gelmeden niye ağrı kesici aldın tövbe tövbe
Atarım canım buraya atmak için çekmiştim zaten. Eczanede oluyor ama daha pahalı olur bence. Sen bilirsin.Eczanede olurmu acaba özelden fotosunu atsan olurmu canım ya
Kaça aldın canım senAtarım canım buraya atmak için çekmiştim zaten. Eczanede oluyor ama daha pahalı olur bence. Sen bilirsin.
yok onj biliyorum da bu inofoligi merak ediyorum acaba herkes kullanabilir mi diyeİnofoic mi konuşuyorduk? Pko da veriliyor o sanırım. Onda da folik asit var sanırım ama benim söylediğim o değildi.folik asit herkese veriliyor.
Canım inşallah bir sey olmaz ama adet olana kadar bir sey kullanmamak lazim ne olur ne olmazAynı adet öncesi ağrılarım fark yoktu bende dayanamadım aldım rahat uyuyayım diye dün geçe işte bu gün ara ara yine agrım var dünkü kadar olmadi belim ağrıyor akintim var şu gibi dün sabah erken gebelik testi yaptım birşey çıkmamıştı o gazla bende içtim kötü etmemisimdir umarım
Kız yapıp atmıştım ya buraya çok çok hayalet bişi görmüşüm naz ve dennisgo dan başka kimsede görememişti sen kaçırmışın onu galibaHangi test canım test mi yaptın. Bana da at bana da
kızlar erken gebelik testinde çıkan silik yani flu gibi çizgiden sonraki yaptıgım erken gebelik testi negatif çıktı
confort ve predictor early kullandım hangisi doğru söylüyor hangisi yalancıbilemedim.ki olmasa. Çizgi çıkar mıydı bence diğerinin hassasiyeti daha fazla
Kız yapıp atmıştım ya buraya çok çok hayalet bişi görmüşüm naz ve dennisgo dan başka kimsede görememişti sen kaçırmışın onu galiba
Canım çizgi var dı ama bence bekle hemen moral bozma bat a kaç kaldıkızlar erken gebelik testinde çıkan silik yani flu gibi çizgiden sonraki yaptıgım erken gebelik testi negatif çıktı
confort ve predictor early kullandım hangisi doğru söylüyor hangisi yalancı
Canım çizgi var dı ama bence bekle hemen moral bozma bat a kaç kaldı
Az kalmış ama son günler geçmiyor hiçyarın 4 kalmış olcak kuzum 9 ocak bat
Az kalmış ama son günler geçmiyor hiç
Korkuyom yapmaya bat bugün gelen giden yok ama bu ay herkes gecikiyor bekliycem 2 gün dahakuzum sanki flu gibi bişeyler var ya :)
tekrar yaptınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?