Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

o zaman hamiş değilim diğer aya kaldım

ben acaba yarın birdahamı yapsam 7 gün kala yapmıştım çıkmamış olabilirmi predictor de
bidaha alsammı

kızlar erken gebelik testinde çıkan silik yani flu gibi çizgiden sonraki yaptıgım erken gebelik testi negatif çıktı
confort ve predictor early kullandım hangisi doğru söylüyor hangisi yalancı
Pozitif çıkan doğru söylüyor negatifler hep yalancı :)

Günde bir klomenle Aralık ayı iki yumurta kendiliğinden ve erkenden büyüdü çatladı ama birşey olmadı sanırım bugün yarın hastalancam gibi. Benim tüplerde de olabilir sıkıntı :/

Bende freely var yarın yapıcam bakalım doğru çıkar inşallah görürüm çift çizgiyi

naz2018 canim inofilic merak ediyosun sanirim. Ben sana bilgi vereyim rahim filminden sonra basladim iceriginde folik asitte var ama pkolulara veriliyor ve bana doktorum pkolu oldgun icin veriyorum demedi. 3 ay adette olsan iceceksin mutlaka yardimci olacak bu sana dedi. Burdada arastirdim okudum kendisi alip kullanip ovulasyon takip ederek ilk ayindan hamile kalan cok olmus canim. Ama sen genede doktoruna danis istersen. Yalniz benim gozlemledigim kadariyla hicbir yan etkisi yok gulum

Saol canımm çok teşekkür ederim

İncir kürünü yaparken bir ilaç kullanıyor m
İncir kürü yaparken bir ilaç kullanıyor muydun?

Günde bir klomenle Aralık ayı iki yumurta kendiliğinden ve erkenden büyüdü çatladı ama birşey olmadı sanırım bugün yarın hastalancam gibi. Benim tüplerde de olabilir sıkıntı :/
Canım nasıl yanii tedaviye başlamadan önce hsg istemedi mi doktorun tüplerde bişi varsa boşuna mı içmiş olacaksın o kadar ilacı ağrı kesici değil ki bu hormon ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…