Korkuyom yapmaya bat bugün gelen giden yok ama bu ay herkes gecikiyor bekliycem 2 gün daha
Benim evde belki 30 tane test var ovulasyon testleriyle geldi hep hiç yapmadım 2 yıldır ama yalan olmasın belki 1 kere yapmışımdır çünkü hiç gecikmez bat ım saati bile şaşmaz heyecan bile yaptırmazsölemesi ayıp bugün beş tane daha test aldım :)
hergüne bir tane
Benim evde belki 30 tane test var ovulasyon testleriyle geldi hep hiç yapmadım 2 yıldır ama yalan olmasın belki 1 kere yapmışımdır çünkü hiç gecikmez bat ım saati bile şaşmaz heyecan bile yaptırmaz
20 liraya. Ama bende pahalıya aldım 17-18 olan yerlerde var.Kaça aldın canım sen
Olmasın yaa heyecan iyidir bende artık kalmadı gibi bişisendeki sabrın onda biri olsa bende keşke :))
Ayy inşallah vardır.Kız yapıp atmıştım ya buraya çok çok hayalet bişi görmüşüm naz ve dennisgo dan başka kimsede görememişti sen kaçırmışın onu galiba
Olmasın yaa heyecan iyidir bende artık kalmadı gibi bişi
İnşallah canım ama klomen de ilk ayım çatlatma iğnesi falan bu konularda tecrübem yok gecikme yaptırıyor mu bilmiyorum canıme gelmedi işte :)) inşallah hamişsindir canım
İnşaAllah canımAyy inşallah vardır.
İnşallah canım ama klomen de ilk ayım çatlatma iğnesi falan bu konularda tecrübem yok gecikme yaptırıyor mu bilmiyorum canım
Cnn prediktore güvenmeyarın 4 kalmış olcak kuzum 9 ocak bat
Birden çok yumurta olup hepsi çatlamazsa kist oluşup adeti geciktiriyormuş ama benim yumurtalarım çatladı iki taneydi Ayy bi de ikiz olurmuş hayalimiz eşimle :)ben hiç duymadım araştırmak lazım ama neden geciktirsin ki
Sen de zati silik cizgi çıktı bebisim daha neyi bekliyonBenim evde belki 30 tane test var ovulasyon testleriyle geldi hep hiç yapmadım 2 yıldır ama yalan olmasın belki 1 kere yapmışımdır çünkü hiç gecikmez bat ım saati bile şaşmaz heyecan bile yaptırmaz
senella senelllaaa ben hazırım yavrummm
Yedir içir yap bisiler olmadı carp bitane
Bende de incir küründen dolayı birden çok yumurtam oldu. Geç çatladı. Ama adetim gecikmedi. Daha doğrusu bugün olduğu için gecikip gecikmediğini daha anlamadım :)Birden çok yumurta olup hepsi çatlamazsa kist oluşup adeti geciktiriyormuş ama benim yumurtalarım çatladı iki taneydi Ayy bi de ikiz olurmuş hayalimiz eşimle :)
Birden çok yumurta olup hepsi çatlamazsa kist oluşup adeti geciktiriyormuş ama benim yumurtalarım çatladı iki taneydi Ayy bi de ikiz olurmuş hayalimiz eşimle :)
Cnn prediktore güvenme
Predictor dünyaca kalitesiyle ünlenmiş bi marka. O yüzden daha pahalıya satılır hep. Ama %100 doğrudur diyemiyor tabi hiç bi test.haklısın canım birçok yerde okudum memnun birileri görmedim
Aldim simdi canim.tsh 5.15 olmuş.
Baya artmis
kızlar yine test aldım sanırım adet gününe dek yapıcam
comfort taki silik çizgi kafamı kurcalıyor
taktım mı takıyorum
Prodictor dünyaca kalitesiyle ünlenmiş bi marka. O yüzden daha pahalıya satılır hep. Ama %100 doğrudur diyemiyor tabi hiç bi test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?