Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sölemesi ayıp bugün beş tane daha test aldım :)
hergüne bir tane
Benim evde belki 30 tane test var ovulasyon testleriyle geldi hep hiç yapmadım 2 yıldır ama yalan olmasın belki 1 kere yapmışımdır çünkü hiç gecikmez bat ım saati bile şaşmaz heyecan bile yaptırmaz

Benim evde belki 30 tane test var ovulasyon testleriyle geldi hep hiç yapmadım 2 yıldır ama yalan olmasın belki 1 kere yapmışımdır çünkü hiç gecikmez bat ım saati bile şaşmaz heyecan bile yaptırmaz

e gelmedi işte :)) inşallah hamişsindir canım

ben hiç duymadım araştırmak lazım ama neden geciktirsin ki
Birden çok yumurta olup hepsi çatlamazsa kist oluşup adeti geciktiriyormuş ama benim yumurtalarım çatladı iki taneydi Ayy bi de ikiz olurmuş hayalimiz eşimle :)

Birden çok yumurta olup hepsi çatlamazsa kist oluşup adeti geciktiriyormuş ama benim yumurtalarım çatladı iki taneydi Ayy bi de ikiz olurmuş hayalimiz eşimle :)
Bende de incir küründen dolayı birden çok yumurtam oldu. Geç çatladı. Ama adetim gecikmedi. Daha doğrusu bugün olduğu için gecikip gecikmediğini daha anlamadım :)
Kiste dönüşse de adetle gidiyor yeni olduğu için.
Ama ikiz olma ihtimalini bilmiyordum ben de heyecanlandım şimdi

gönlünce olsun canım benim ikiz kardeşlerim var :)
inan ikisi daha kolay büyüdüler birbirleriyle oynayıp dururlardı

haklısın canım birçok yerde okudum memnun birileri görmedim
Predictor dünyaca kalitesiyle ünlenmiş bi marka. O yüzden daha pahalıya satılır hep. Ama %100 doğrudur diyemiyor tabi hiç bi test.

Aldim simdi canim.tsh 5.15 olmuş.
Baya artmis

Nasıl düşecekmiş canım. Benimde 4.7 cıktı. Ilaç verdi.

kızlar yine test aldım sanırım adet gününe dek yapıcam
comfort taki silik çizgi kafamı kurcalıyor
taktım mı takıyorum

Comfortta silik cizgi çıkıyor. Ben geçen ay silik cizgi gördüm. Ama çizgi mi altındaki g.ölge mi diye kafam karıştı. Bir önceki ayın comfort testi vardı bir elime aldım ki, onda da çizgi var. Dedim demek ki yok bişey kendi çizgisi gözüküyor diye düşündüm ben ve adet oldum. Predictor 6 gün önce doğru çıkarıyor.

Prodictor dünyaca kalitesiyle ünlenmiş bi marka. O yüzden daha pahalıya satılır hep. Ama %100 doğrudur diyemiyor tabi hiç bi test.

evet canım en pahalısı daha hassas aslında ama predictor ile çıkmadı normal kaset testte çıktı aynı gün diyeni bile duydum
anlamadım ama bütün kalbimle yanlıştır diye diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…