Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım hiçbir şey kullanmadım ağrı kesici bile içmem ben bakalım yarın sabah uyanır uyanmaz yapıcam hayırlısı olsun inşallah şu an çok hissizim bide korkuyorum strese girdim
Stres yapma test yaparken. Hormonlar alt üst oluyormuş stres anında. sonuç yanlış çıkabilir. Ne olursa olsun sonuç bu saatten sonra değişmez diyerek yap testi.

ne kararı kız
yoksa nasılsa iki güne bir çalışacaz ovuya ne gerek var mı diyosun :))
Yok bebişim valla bu ay ne ovulasyon testi ne iki günde bir. Zaten öyle rutine bindirmek bana göre değil ya. Bakalım bu ay gerçekten psikolojik olarak dinlenmem lazımmm.

Ben de bu ay onu yapacam, inşallah.
Kist falan mı var. Gerçi olmasına gerek de yok. Bence sadece hamile kalmak isteyenler değil herkes yapmalı. Tertemiz oluyor rahim. Akıntıdan anlıyorsun zaten. Kist varsa ara kanama oluyor o şekilde atıyorsun. Kısacası mucizevi bi kür. Mutlaka yap

Yok bebişim valla bu ay ne ovulasyon testi ne iki günde bir. Zaten öyle rutine bindirmek bana göre değil ya. Bakalım bu ay gerçekten psikolojik olarak dinlenmem lazımmm.

hadi gelicek bebiş ne zaman böyle düşünsen gelir zaten :)

Kist var canım sol yumurtalığımda. Gecen ay ara kanamam oldu ama bu ay olmadı.

Stres yapma test yaparken. Hormonlar alt üst oluyormuş stres anında. sonuç yanlış çıkabilir. Ne olursa olsun sonuç bu saatten sonra değişmez diyerek yap testi.
Doğru. İnternette de Adet gecikmesinden 1 hafta sonra idrar testi yapılır yazıyor bilemedim yarın gidip direk kan mı versem testte çıkmazsa...

Doğru. İnternette de Adet gecikmesinden 1 hafta sonra idrar testi yapılır yazıyor bilemedim yarın gidip direk kan mı versem testte çıkmazsa...
Ona bakma canım sen. O yumurtlaması geç olduysa diyerek o payı koyuyorlar. Ama kan daha garanti tabi. Üşenmem diyorsan git yaptır.

Ahaaha bilmiyorum bebişim ya...
Ovulasyon testi almayacağım ona eminim 2 günde bir de yapmayacağıma eminim e gerisi Allah kerim.
Sen bu ay ne yaptın her hangi bir kür falan yaptın mı

yok tatlım ben düz öyle :)

Kist var canım sol yumurtalığımda. Gecen ay ara kanamam oldu ama bu ay olmadı.
O zaman mutlaka yap soğan kürünü. Hatta gebeliği engelleyen bu kistse aynı ay hamile bile kalabilirsin. Kisti olanlar genelde soğan kürü içtikleri ay hamile kalıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…