Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben bir arkadasim icin sormak istiyorum. Adeti 3 gun gecikti bugun kan verdi ve sonucu 5.4 cikti. Referans araligi 2-6 yaziyor. Doktor sinirdasin olabilir de olmayabilir de dedi. Sizce eden boyle bir sonuc var. Gec dollenme mi olmustur ve bu deger yukselir mi acaba

evet canım daha zamanım var inşallah birkaç güne çıkar kuzum sağol
Ins canim.stres yapma olur mu kuzum.
Ins hayırlı olur canim.sağlıklı sıhhatli olsun ins.
Bi ben mi görüyorum ya Allah allah kızlar nası görmüyorsunuz ya hele üstekinde bariz çizgi çıkmış :)
Göremedim canim.baya baktim ama yok.bence biraz erken.ins önümüzdeki günleerde çikar.

Merhabalar hepinize,
2 gün önce hamile oldugumu öğrendim:) Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah.Yeni yıl herkese sağlık,huzur ve barış ,isteyenlerede sağlikli bebis getirsin.
Tebrikler umarım sağlıkla kucağına alırsın

KIZlar ben dayanamadım bu saatte yaptım test çizgi beyaz gözüktü ne alaka anlamadım valla ama pembe silik çizgi bile yoktu çok su içtim her dk idrara çıkıyorum çıkmama ihtimali var mı testte ?? Test freely normal gebelik testi

naz2018 kuzum bende adet oldum 3 subat yeni bat bu ay takip yok keyfimce takilcam olmazsa diger ay doktora gitcem esim de gitmeyi kabul etti butun topik ayni anda hafta gorduk kirmizilari başlasın yeniden heycan

Sabah ilk idrarla yapman daha iyi olur su ictiysen idrara yogunluk azalacagi icin cikmaz kolay kolay canim sabah tekrar yaparsin hadi hayirlisi.

Kızlar hayırlı aksamlar öncelikle :) size bitşey soracaktım ovulasyon testi raglime 6 gün kala yaptım (yani bu gün saat 3 gibi ) sizce gebelik olabilir mi?

Eklentiler

• PhotoGrid_1515100085876.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 50
Olsun canim yarin tekrarlarsin her zaman ilk idrarla yapman lazim uzun sure idrar yapmamak gerekiyor çünkü uzulme insallah cikar ikinci cizgi.
İnşallah canım evdeki son testi boşa harcadım kırmızılar gelmezse yarın öğleden önce kan testine gidicem kesin sonuç

Hilal coban canım sen test yaptın mı durumlar nasıl var mı belirti falan :)
Canim valla test yapmaktan cok korkuyorum yapmadan bekliyorum esim ptesiye kadar bekliyelim diyor. Belirti dersen adetten farkli bi belirti yok kasigimin agrisi arada duruyor arada saga geciyor ama genelde solda bide goguslerim cok agriyor ama sol daha beter durup dururken cok kotu sizliyor. Bende anlamadim valla belirtimi degilmi canim

Ay inşallah vardır ben az önce dayanamadım yaptım negatif çıktı keşke yapmasaydım yarın da gelmezse kırmızlar kan vericem yoksa kafayı yicem bu belirtilerle :))))

Regl 13ünde yumuşum felan geçti üç gündür özellikle akşam ve geceleri midem bulanıyor bebiş felan varsa şimdiden böyle bi belirti olabilirmi yoksa psikolojikmi tecrübeli anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…