Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ne zaman test yapıcan? :)

Sen ne zamandır deniyorsun bir teşhis tanı var mı
5 aydır deniyoruz canım. Ama ilk zamanlarda çok bilinçsizdik. Yumurtlama takibi ilk defa bu ay yaptım düşün :)
Bende e2 düşük. İncir kürünü o yüzden yaptım zaten. Eşimde de sperm hızı düşük.

Evet senin testlerin alttakinde de çıkmış ince bir şekilde Google playden negatif uygulaması indirip baktım.
Canım pozitifliğimden görmediğim şeyi gördüm demem,

ayy kuzum benim yaa öle demek istemedim canım benim yani pozitif bakıyosun herşeye olumlu yaklaşıyosun her konuda böylesin :)
valla var gibi ya dur ben de indirim o programı

ayy kuzum benim yaa öle demek istemedim canım benim yani pozitif bakıyosun herşeye olumlu yaklaşıyosun her konuda böylesin :)
valla var gibi ya dur ben de indirim o programı
Anladım ben zaten seni.
İnşallah vardır baby sen sakin ol içinde bebişin varsa boş yere strese sokma çocuğu.

Anladım ben zaten seni.
İnşallah vardır baby sen sakin ol içinde bebişin varsa boş yere strese sokma çocuğu.
doğru diyosun teyzesi :) inşallah canım sen ovu yapacakmısın?

Bilmiyorum canım. Yarın ya da öbür gün yaparım heralde. İçimden hiç yapmak gelmiyor ama ilk defa böyle sakin davranıyorum.
BEnde korkuyorum yarın yapıcam normalde hem sabırsızlanıyorum hemde sanki yapsam negatif çıkacak gibi geliyor bilemedim biraz daha mı beklesem acaba :)

Bugün 15.günü takvime göre ovu testi yapmadım ben ama 2-3 aydır hiç şaşmadı adet döngüm
Farklı bişey kullanmadıysan kür ilaç falan değişmeyecektir büyük ihtimalle. Ve 15 gün olduysa normal gebelik testinde bile mutlaka çıkar.

Farklı bişey kullanmadıysan kür ilaç falan değişmeyecektir büyük ihtimalle. Ve 15 gün olduysa normal gebelik testinde bile mutlaka çıkar.
Yok canım hiçbir şey kullanmadım ağrı kesici bile içmem ben bakalım yarın sabah uyanır uyanmaz yapıcam hayırlısı olsun inşallah şu an çok hissizim bide korkuyorum strese girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…