Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merhabalar hepinize,
2 gün önce hamile oldugumu öğrendim:) Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah.Yeni yıl herkese sağlık,huzur ve barış ,isteyenlerede sağlikli bebis getirsin.
Ayy kızlaaaar çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıklı hayırlı bir evlat etsin inşallah ikinizinkini de

Eee gebe misin simdi

Bi ben mi görüyorum ya Allah allah kızlar nası görmüyorsunuz ya hele üstekinde bariz çizgi çıkmış :)

ay naz senin şu pozitifliğine bayılıyorum tatlım :))
ama bence de yok kuzum

Eee gebe misin simdi
Bilmiyorum bugün adet günüm gelen giden yok. Normalde şaşmaz ama bakalım. Benim normalde 26 aralıktı. İncir küründen dolayı 9 gün geç oldu yumurtlamam. Hesabıma göre 4 ocakta olmam lazımdı. Bakalım beklemedeyim :)

Laboquick diyor herkes. Bende alıcam ondan.

evet ben de tavsiye ediyorum ovu da hep onu kullandım geçen gebeliğimde ve daha rahattım bu defa bulamadım miratech almıştım ama laboquick yerini tutmadı açıkçası

İnşallah hamilesindir canım hayırlısıyla e peki başka ilaç kullanmış mıydın kür yaparken. Bide nerden biliyon yumurtlama tarihini testle mi takip ettin

evet ben de tavsiye ediyorum ovu da hep onu kullandım geçen gebeliğimde ve daha rahattım bu defa bulamadım miratech almıştım ama laboquick yerini tutmadı açıkçası
Adet olursam hemen sipariş vereceğim. 50li var 45 liraya. Uygun ama çok mu olur. Daha mı az almalıyım sence ? 20li 30lu falan da var.

Bana da ikisinde de var gibi geldi

ciddimisiniz ya :)
alttaki testte beyaz bir çizgi var hani şu çıkan varya yeri belli olan ben daha net görüyorum burdan
kırmızılı olan kan ile karıştırıp yaptıgım

Adet olursam hemen sipariş vereceğim. 50li var 45 liraya. Uygun ama çok mu olur. Daha mı az almalıyım sence ? 20li 30lu falan da var.

tatlım 30 yeter aslında..9. gün başlarsın fazlasıyla yeter yanında gebelik testi de hediye geliyor gittigidiyor dan al
kız sen adet olmadın ki inşallah elinde patlar testlerin gebesindir inşallah :)

İnşallah hamilesindir canım hayırlısıyla e peki başka ilaç kullanmış mıydın kür yaparken. Bide nerden biliyon yumurtlama tarihini testle mi takip ettin
Yok canım ben test yapmadım hiç. Ateşimi ölçerek öğrendim. İlaç derken sadece folikasit kullanıyorum. Bi de çeşitli besin takviyeleri :)

tatlım 30 yeter aslında..9. gün başlarsın fazlasıyla yeter yanında gebelik testi de hediye geliyor gittigidiyor dan al
kız sen adet olmadın ki inşallah elinde patlar testlerin gebesindir inşallah :)
Ayy ne güzel dua ettin canım inşallah
N11'den baktım öyle otururken ama kırmızıları görmeden almam tabi. İçimden bi ses gebesin diyor bi ses saçmalama bi gün geçmedi daha diyor :) bakalım bekleyip görcem.

ay mutlaka haber ver :)

kuzum bunlar benim testlermi? nasıl çektin bu renk foto? teknoloji özürlüyüm de
üstteki kanla yaptıgım
Evet senin testlerin alttakinde de çıkmış ince bir şekilde Google playden negatif uygulaması indirip baktım.
Canım pozitifliğimden görmediğim şeyi gördüm demem,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…