Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar
Ben de 8.günde ovulasyon testine başladım bakalım. Aslında daha erken ama bir kere 2 gün erken yumurtlamıştım o nedenle iki gün erken başladım. Haliyle çizgi de pek silikti. Haftaya yumurtlama olur muhtemelen umarım sağ yumurtalıktan gelir ve şansım olur :)

KIZlar bende kırmızıları bekliyorum bat büyük ihtimal 5 şubat ama daha hasta olmadım olunca tam tarihi söylicem naz2018

İnşallah vardır öğrenirsen söyle merak ettim :) kesinlikle olacağı varsa olacak tutunması düşmesi nasip hepsi
Aynen öyle canım heyecanla bekliyorum hemen yazarım tabikiiii :))) sen de yaz mutlakaa. İnşallah yüzümüz gülsün bu ay artık

Aaa konunun adı değişmiş hayırlı olsun
Ben adet oldum kızlar bat ı mı bilmiyorum ne zaman iğne olursam üstüne 14 gün ekler yazarım topluca Şubat a kaldık sanırım

Aaa konunun adı değişmiş hayırlı olsun
Ben adet oldum kızlar bat ı mı bilmiyorum ne zaman iğne olursam üstüne 14 gün ekler yazarım topluca Şubat a kaldık sanırım
2018 farkını göstersin bakalım. Merakla bekliyorum gelecek ay neler yaşayacağız :)

Doktora gitmiş miydin? Ben o aşamaya gelmediğim için çok iyi bilmiyorum ama bazen ilaç başlayanlar falan oluyor galiba.
Yok canim daha gitmedim değerim düşük gitsem de ultrasonda görünmez pzrtesi tekrar kan vericem sağlık ocağında inşallah yükselir

Bence de eşin haklı canım bu kadar ağrı çekmek yerine doktora gitseniz senin için daha iyi olmaz mı?3 gün daha çekeceksin belki azalacak belki artacak ama çekeceksin. Ben olsam çoktan gitmiştim :)
Ya korkuyorum ilk defa. Adetim gecti simdi giderim hamilelik olmazsa haliyle moralim bozulucak. Bide adet oncesinde hep cekiyodum boyle agrilari dun yoktu boyle agri. Acaba olucakmiyim bosuna gitmiyim diyorum bende

Ya korkuyorum ilk defa. Adetim gecti simdi giderim hamilelik olmazsa haliyle moralim bozulucak. Bide adet oncesinde hep cekiyodum boyle agrilari dun yoktu boyle agri. Acaba olucakmiyim bosuna gitmiyim diyorum bende
Bekle canım. Bende gidim gitmiim test yapiim yapmiim derken geldi adetim. Dayanılmayacak gibi bi ağrıysa git ama bence.

Bekle canım. Bende gidim gitmiim test yapiim yapmiim derken geldi adetim. Dayanılmayacak gibi bi ağrıysa git ama bence.
Yok ya bekliyorum canim olmazsam zaten ptesi insallah giderim artik. Dayilmiyacak kadar degilde hepsi birbirine karisti bel kasik sirt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…