Allah'ın izniyle şubata kadar hamile kalacağım için fazla kalsın istemiyorumBEN 50 Lİ ALDIM KUZUM DAHA İYİ OLUYO DÜŞÜNMEDEN BOL BOL YAPIOSUN
Ben 40tlye yaptırıyorum
Canım geldim ben kan değerim 80 çıktı umarım bebeğim bana sıkı sıkı tutunur
Aminn hayırlı olsun darısı bize inşallah dua et bol bolCanım geldim ben kan değerim 80 çıktı umarım bebeğim bana sıkı sıkı tutunur
Aynen öyle canım heyecanla bekliyorum hemen yazarım tabikiiii :))) sen de yaz mutlakaa. İnşallah yüzümüz gülsün bu ay artıkİnşallah vardır öğrenirsen söyle merak ettim :) kesinlikle olacağı varsa olacak tutunması düşmesi nasip hepsi
Tebrikler canım umarım bir kaç gün sonra yeterince yükselir, keyifli bir hamilelik geçirir ve sonra da sağlıkla kucağına alırsın.Canım geldim ben kan değerim 80 çıktı umarım bebeğim bana sıkı sıkı tutunur
İnşallah canim gerçi bugün hafif bi kanama yaşadım peçeteye sildikce geliyo hayırlısı ne diyelimTebrikler canım umarım bir kaç gün sonra yeterince yükselir, keyifli bir hamilelik geçirir ve sonra da sağlıkla kucağına alırsın.
Doktora gitmiş miydin? Ben o aşamaya gelmediğim için çok iyi bilmiyorum ama bazen ilaç başlayanlar falan oluyor galiba.İnşallah canim gerçi bugün hafif bi kanama yaşadım peçeteye sildikce geliyo hayırlısı ne diyelim
2018 farkını göstersin bakalım. Merakla bekliyorum gelecek ay neler yaşayacağız :)Aaa konunun adı değişmiş hayırlı olsun
Ben adet oldum kızlar bat ı mı bilmiyorum ne zaman iğne olursam üstüne 14 gün ekler yazarım topluca Şubat a kaldık sanırım
Yok canim daha gitmedim değerim düşük gitsem de ultrasonda görünmez pzrtesi tekrar kan vericem sağlık ocağında inşallah yükselirDoktora gitmiş miydin? Ben o aşamaya gelmediğim için çok iyi bilmiyorum ama bazen ilaç başlayanlar falan oluyor galiba.
Ya korkuyorum ilk defa. Adetim gecti simdi giderim hamilelik olmazsa haliyle moralim bozulucak. Bide adet oncesinde hep cekiyodum boyle agrilari dun yoktu boyle agri. Acaba olucakmiyim bosuna gitmiyim diyorum bendeBence de eşin haklı canım bu kadar ağrı çekmek yerine doktora gitseniz senin için daha iyi olmaz mı?3 gün daha çekeceksin belki azalacak belki artacak ama çekeceksin. Ben olsam çoktan gitmiştim :)
Hayirli olsun canim Allah saglikla gelismesini nasip etsin. Hemen bize belirtilerini yaziyosun hemenCanım geldim ben kan değerim 80 çıktı umarım bebeğim bana sıkı sıkı tutunur
30 ovülasyon testi + 5 gebelik testi aldım. 35 lira. Kargo ücretsizdi zaten. Biterse yine sipariş veririm. Bunlar bana en az 2 ay gider.BEN 50 Lİ ALDIM KUZUM DAHA İYİ OLUYO DÜŞÜNMEDEN BOL BOL YAPIOSUN
Bekle canım. Bende gidim gitmiim test yapiim yapmiim derken geldi adetim. Dayanılmayacak gibi bi ağrıysa git ama bence.Ya korkuyorum ilk defa. Adetim gecti simdi giderim hamilelik olmazsa haliyle moralim bozulucak. Bide adet oncesinde hep cekiyodum boyle agrilari dun yoktu boyle agri. Acaba olucakmiyim bosuna gitmiyim diyorum bende
Yok ya bekliyorum canim olmazsam zaten ptesi insallah giderim artik. Dayilmiyacak kadar degilde hepsi birbirine karisti bel kasik sirtBekle canım. Bende gidim gitmiim test yapiim yapmiim derken geldi adetim. Dayanılmayacak gibi bi ağrıysa git ama bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?