teşekkür ederiz :) güzel oldu :)
Süper olmuş. Teşekkür ederiz
Şimdi bı plan yapmam lazım :)Hayır canım sende iç. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor.
hadi ya çok ilginç canm ,
Ben hala adet olamadım ki@Repse
@mayissinegi
Kızlar sizin bat lar ne zaman?
Canım senin bugun nasil çıkacak ovu merak ediyorum
Seray yeni batını söyledin mi bulamadım?
Canım sen bana cevap yazmadın ya ben merak ediyordum sen neden direk tüp bebek düşünüyorsun diye
@gulerben sen de batını söylememişsin canım
april22 ne yaptınn bugun kan testine gidecektinn
Ne bulursan kullan abartmadan :) çörekotunu da yap mutlaka. Ne demiş peygamberimiz "ölümden başka herşeye deva" :)Şimdi bı plan yapmam lazım :)
6 ay oldu canım düzelir mi bilmemhadi ya çok ilginç canm ,
o zaman inş geçici bir şeydir bu
O nasıldı canım şimdi keçiboynuzu özü sabah öğle akşam bı tatlı kaşığı sabah akşam çakşır kökü suyu sabah akşam zeytinyağlı incir çörek otu nasilNe bulursan kullan abartmadan :) çörekotunu da yap mutlaka. Ne demiş peygamberimiz "ölümden başka herşeye deva" :)
Allah Allah kan testin 0.1 li bişe mi nedir tam olarakBen hala adet olamadım ki
amin canımm,hayırlı cumalar.aleykümselamSelamun aleykum kızlar nasılsınız :)) dua edelim birbirimiz için,cabuk kabul edilen duaların basında geliyor müslümanın müslüman bir kardeşi için ettiği dua. Hepinize dua ediyorum Rabbim gönlünüzde olanı size hayirla nasip etsin sizden bol bol dua bekliyorum yarın bat günüm inşaAllah olmam
başka bir doktora git bebişim6 ay oldu canım düzelir mi bilmem
Keçiboynuzu sabah akşam günde 2 kere bi yemek kaşığı. Mümkünse tahta kaşıkla.O nasıldı canım şimdi keçiboynuzu özü sabah öğle akşam bı tatlı kaşığı sabah akşam çakşır kökü suyu sabah akşam zeytinyağlı incir çörek otu nasil
Sonuçları alana kadar hasta olmazsam ederim canım artık heyecandan mıdır nedir karnıma ağrılar girdi
2,1Allah Allah kan testin 0.1 li bişe mi nedir tam olarak
amin canımm,hayırlı cumalar.aleykümselam
yok gitmedim pazartesiye kadar beklemem lazımmış@Repse
@mayissinegi
Kızlar sizin bat lar ne zaman?
Canım senin bugun nasil çıkacak ovu merak ediyorum
Seray yeni batını söyledin mi bulamadım?
Canım sen bana cevap yazmadın ya ben merak ediyordum sen neden direk tüp bebek düşünüyorsun diye
@gulerben sen de batını söylememişsin canım
april22 ne yaptınn bugun kan testine gidecektinn
değerin tam olarak olumsuz diyemeyiz bence biraz bekle bakalım yükseledebilir
canım inşallah güzel haber geliyor hadi hayırlısıyok gitmedim pazartesiye kadar beklemem lazımmış
bende fazla umutlanmak istemiyorumcanım inşallah güzel haber geliyor hadi hayırlısı
Yarım saate alıcam canım ama karın ağrılarım başladı sanki adet olucam hiç ümidim YoKHala ses yok muuuu meraktan catliyorum cok heyecanli yaaa
testinin fotosunu atabilir misin?bende fazla umutlanmak istemiyorumşu iki gün daha geçsin dedim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?