Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hala adet olamadım ki

Ne bulursan kullan abartmadan :) çörekotunu da yap mutlaka. Ne demiş peygamberimiz "ölümden başka herşeye deva" :)
O nasıldı canım şimdi keçiboynuzu özü sabah öğle akşam bı tatlı kaşığı sabah akşam çakşır kökü suyu sabah akşam zeytinyağlı incir çörek otu nasil

Selamun aleykum kızlar nasılsınız :)) dua edelim birbirimiz için,cabuk kabul edilen duaların basında geliyor müslümanın müslüman bir kardeşi için ettiği dua. Hepinize dua ediyorum Rabbim gönlünüzde olanı size hayirla nasip etsin sizden bol bol dua bekliyorum yarın bat günüm inşaAllah olmam

Ben hala adet olamadım ki
Allah Allah kan testin 0.1 li bişe mi nedir tam olarak
amin canımm,hayırlı cumalar.aleykümselam

O nasıldı canım şimdi keçiboynuzu özü sabah öğle akşam bı tatlı kaşığı sabah akşam çakşır kökü suyu sabah akşam zeytinyağlı incir çörek otu nasil
Keçiboynuzu sabah akşam günde 2 kere bi yemek kaşığı. Mümkünse tahta kaşıkla.
Çakşır kökü suyu bi çay bardağının 3te 1'i kadar üzerine içme suyu koyarak. Günde 2 sefer. Sabah akşam yemeklerden önce.
Zeytinyağlı inciri bilmiyorum daha yapmadım. Çörekotuda sabah aç karnına 1 çay kaşığı at ağzına biraz beklet ağzında yumuşasın sonra iyice çiğne yut. balla karıştırıpta yiyebilirsin ama en iyi fayda çiğnenip yutulunca alınıyor çünkü içersinde ki hiç bi yağ uçmadan yutuveriyorsun.

Bunların hepsini hem kadın hem erkek yapabilir. Ama çakşırın kökü olursa tabi, otunda öyle olmuyor.

yok gitmedim pazartesiye kadar beklemem lazımmış

bende fazla umutlanmak istemiyorum şu iki gün daha geçsin dedim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
testinin fotosunu atabilir misin?
sanırım silik çıkmıştı,
adetin de geciktiğine göre inşallah hamişsin.
testin markası neydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…