Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım emin olamıyprum ki iki gün önce predictor de negatif çıktı bu yine böyle çizgi çıkmıştı
predictoru sabah yapcam artık onda kesin cıkması lazım
O kadar sürede niye koyulaşmıyor ama yaa. Geçen de de çizgi vardı diyorsun. Allah Allah.

O kadar sürede niye koyulaşmıyor ama yaa. Geçen de de çizgi vardı diyorsun. Allah Allah.

evet canım geçenkinde de vardı ama o bu kadar çabuk çıkmamıştı bu 2 dk da belirdi diğerini negatif sandım ama 10 dk sonra çıktı

evet canım geçenkinde de vardı ama o bu kadar çabuk çıkmamıştı bu 2 dk da belirdi diğerini negatif sandım ama 10 dk sonra çıktı
Haftanın son gününün son mesai saatindeyiz. Kan vermekte yetişmez ki. Pazartesiye kaldı malesef.

Yumurtlaman ne zamandı ?

Hamile değilimişim canım Ümit’ler öbür aya kaldı :)
hadi bakalım artık şubat kızıyız. :)
Valla şaka maka ben sol tarafin agrisindan sirtimin belimin agrindan ölüyorum esimde kalk doktora gidelim ne bu agri diyo. Ptesiye kadar bekliyelim dedim. Bide sol gogsum cok agriyo arada sizliyo felaket
geçmiş olsun canım bu kadar ağrı da ilginç aslında çok fazla
Soğan kürü ben de yapmak istiyorum ama Dr klomen vercek birlikte nasıl olur diye tereddütlüyüm sen ilaç da kullanıyor musun yoksa sdc kür mü yapcan
sadece kür yapacağım canım
oo iyi kuzum hadi inşallah sağdan gelir yumuş
KIZlar bende kırmızıları bekliyorum bat büyük ihtimal 5 şubat ama daha hasta olmadım olunca tam tarihi söylicem naz2018
tamm canım hayırlısı olsun
Canım geldim ben kan değerim 80 çıktı umarım bebeğim bana sıkı sıkı tutunur
maşallah canım Allah hayırlı sağlıklı evlat etsin inşallah çok sevindim
Aaa konunun adı değişmiş hayırlı olsun
Ben adet oldum kızlar bat ı mı bilmiyorum ne zaman iğne olursam üstüne 14 gün ekler yazarım topluca Şubat a kaldık sanırım
eneeeeee sen de mi brütüs
pazartesi günü yumurtlama döneminin üstünden 3 hafta gecmiş olucak,ozamana da hersey belli olmus olmaz mı
olur canım ,
Ben adet oldum dün cnm haber vermeyi unuttum pardon . 31 OCAK YENİ BAT
tamm canım eneee sen yine ocaktasın hadi bakalım. :)

Haftanın son gününün son mesai saatindeyiz. Kan vermekte yetişmez ki. Pazartesiye kaldı malesef.

Yumurtlaman ne zamandı ?

evet o da var
zaten kuzum bu böyle çıkıp da sabah predictor negatif çıkarsa yoktur

evet o da var
zaten kuzum bu böyle çıkıp da sabah predictor negatif çıkarsa yoktur
Aynen. Ama duyarlılıklarına bi bak. Hepsi aynı olmaz. Kıyaslama yapabilmen için duyarlılıkları aynı olmalı.

Aynen. Ama duyarlılıklarına bi bak. Hepsi aynı olmaz. Kıyaslama yapabilmen için duyarlılıkları aynı olmalı.

doğru diyorsun canım
aslında predictor şimdi yaparım da sabaha bırakıyorum çünkü kardeşimin doğumgününü kutlicaz bugün surat asmak istemiyorum moralim başka bir gün bozulsun

doğru diyorsun canım
aslında predictor şimdi yaparım da sabaha bırakıyorum çünkü kardeşimin doğumgününü kutlicaz bugün surat asmak istemiyorum moralim başka bir gün bozulsun
Öyle deme canım. Ben umutluyum senden. Yarın ola hayrola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…